343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende iyim çok şükür canım
benim askerim artık tam işten eve gidiyorum arıyo rahat konuşalım diye
uzun konuşuyoruz yani günde 1 kere arıyo
ben yarında çalışıyorum çok offff ya sinir oluyorum

günaydın kızlar bende geldimmm:))

bende çalışıyorum yarın ve nefret ediyorum bu durumdan

bu gece rüyamda eşimi gördüm
gelmiş ti yanımda yatıyordu niye geldin sen diyorum
aşkım askerlik bitti diyo ne olur kandırma beni daha çok var diyorum hayır valla askerlik bitti diyo
inanamıyorum nasıl seviniyorum anlatamam
ama hiç gitmiyo yanımdan çok güzeldi sonra bi uyandım yok ağlamaya başladım durduramadım kendimi
çok özledim çok özledim çok özledim ya

Günaydın kızlaaaaarrr!!! nasılsınız bakalım bugün?
Mervecim Cumhur aradı mı seni merak ettim?

kıyamam sana kuzuum ağlama ne olur bende dün gece rüya gördüm birlikte uyuyoduk
ne alakaysa biz hiç birlikte uyumadık ki( neyse çok güzeldi ama göğsünde uyuduğumu saçlarımı okşadığını gördüm
çook özledim çok şükürler olsun rüyamda bile olsa gördüm sevdiğimi

Günaydın kızlaaar :) bende yarın çalışıyorum yaa off haftanın 1 günü istediğim gibi uyumaktan nefret ediyorumm

cumhuru bende merak ediyorum inşallah aramıştır.. Aslıda ne zaman gidicek annesinin yanına acaba aklım onda da kaldı..

kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben 26 ocakta diyetisyene başlıyorum ya bu yüzden yine tahlil verdim doktora şimdi geldim

bu arada benim burada işe başlayalı 3.yıl dönümüm oldu :) dün gece istanbulda ilk kez yalnız kalmıştım 3 sene önce ve dün gece yine yalnızdım

aslı cuma gidicekti bu akşam gider heralde

Allah bundan sonraki yıldönümlerini akifle geçirmeni nasip etsin inşallah tatlım son yalnız kalışların bunlar :)

ne güzel rüyalar böyle ben uzun zamandır görmüyorum akifi rüyamda

aslı cuma gidicekti bu akşam gider heralde

günaydın kızlar. bugün çok yoğunum hemen bakıyım dedim.
ben bugün gidiyorum. çantamı aldım yanıma. iş çıkışı burdan alana digicem direk. akşam konuşamayız herhalde yarın büyük gün.
içimi ferah tutuyorum, dua ediyorum. herşey umduğum gibi geçer umarım. en azından askerimi kötü bilmesin istiyorum.

dün akşam telefonda yarın geliyorum dedi. ben bilmiyodum senin gelceğini dedi annem. sınavdan sonra gelirsin sanıyodum dedi.
bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim. hala kızgınlığı geçmedi o açıdan kötü ama uzun süre görmücek diye içindeki herşeyi söylemiş de olabilir. bilmiyorum of

canım benm inşallah bu son yalnız geçirdiğin yıl olacak baharda ask gelecek ve asla yalnız kalmayacağız allahın izniyle:))

canım eminim ki herşey yoluna girecek çok dua ediyorum senin için düzelecek herşey kalbini ferah tut
sakin düşünmeye çalış...

canım bizde dua ediyoruz senin için iyi olacak herşey canım

Günaydın canım.. Sen içini ferah tut dualarımız seninle bana iyi gibi geldi annenin söyledikleri apar topar yanınada çağırabilirdi o da bu geçen sürede eminim düşünmüştür yüzyüze çok güzel bir konuşma yapıcaksınız eminim gidince kocaman sarıl annene bitanecik kızısın sen.. seni dinledikten sonra yoluna giricektir herşey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…