iyiyim canım ne olsun haftanın sonu günü olmasının mutluluğu içindeyim :) bide sabah sabah yarimle konuştum cumam güzel başladı
sen nasılsın canım
merve öğleden sonra anca gelir heralde ancak o zaman öğreniriz
bende iyim çok şükür canım
benim askerim artık tam işten eve gidiyorum arıyo rahat konuşalım diye
uzun konuşuyoruz yani günde 1 kere arıyo
ben yarında çalışıyorum çok offff ya sinir oluyorum
Zeynepcim walla çok sevindim. Akıllanmış seninki canım belli :) Eskiden ne türlü konuşuyodu bilmiyorum ama bence bunlar öyle boş yere edilecek laflar değil. Hadi inşallah hayırlısıyla :)
Benim cumhurum aramadı daha ama sizin dualarınızla arayacak inşallah, bekliyorum, moralimi bozmamaya çalışıyorum :)
bu gece rüyamda eşimi gördüm
gelmiş ti yanımda yatıyordu niye geldin sen diyorum
aşkım askerlik bitti diyo ne olur kandırma beni daha çok var diyorum hayır valla askerlik bitti diyo
inanamıyorum nasıl seviniyorum anlatamam
ama hiç gitmiyo yanımdan çok güzeldi sonra bi uyandım yok ağlamaya başladım durduramadım kendimi
çok özledim çok özledim çok özledim ya
Günaydın kızlaaaaarrr!!! nasılsınız bakalım bugün?
Mervecim Cumhur aradı mı seni merak ettim?
Günaydın kızlaaar :) bende yarın çalışıyorum yaa off haftanın 1 günü istediğim gibi uyumaktan nefret ediyorumm
cumhuru bende merak ediyorum inşallah aramıştır.. Aslıda ne zaman gidicek annesinin yanına acaba aklım onda da kaldı..
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben 26 ocakta diyetisyene başlıyorum ya bu yüzden yine tahlil verdim doktora şimdi geldim
bu arada benim burada işe başlayalı 3.yıl dönümüm oldu :) dün gece istanbulda ilk kez yalnız kalmıştım 3 sene önce ve dün gece yine yalnızdım
kıyamam sana kuzuum ağlama ne olur bende dün gece rüya gördüm birlikte uyuyoduk
ne alakaysa biz hiç birlikte uyumadık ki( neyse çok güzeldi ama göğsünde uyuduğumu saçlarımı okşadığını gördüm
çook özledim çok şükürler olsun rüyamda bile olsa gördüm sevdiğimi
aslı cuma gidicekti bu akşam gider heralde
kızlar hepiniz hoşgeldiniz ben 26 ocakta diyetisyene başlıyorum ya bu yüzden yine tahlil verdim doktora şimdi geldim
bu arada benim burada işe başlayalı 3.yıl dönümüm oldu :) dün gece istanbulda ilk kez yalnız kalmıştım 3 sene önce ve dün gece yine yalnızdım
dün akşam telefonda yarın geliyorum dedi. ben bilmiyodum senin gelceğini dedi annem. sınavdan sonra gelirsin sanıyodum dedi.
bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim. hala kızgınlığı geçmedi o açıdan kötü ama uzun süre görmücek diye içindeki herşeyi söylemiş de olabilir. bilmiyorum of
ne güzel rüyalar böyle ben uzun zamandır görmüyorum akifi rüyamda
dün akşam telefonda yarın geliyorum dedi. ben bilmiyodum senin gelceğini dedi annem. sınavdan sonra gelirsin sanıyodum dedi.
bu iyi bişey mi kötü mü bilemedim. hala kızgınlığı geçmedi o açıdan kötü ama uzun süre görmücek diye içindeki herşeyi söylemiş de olabilir. bilmiyorum of
günaydın kızlar. bugün çok yoğunum hemen bakıyım dedim.
ben bugün gidiyorum. çantamı aldım yanıma. iş çıkışı burdan alana digicem direk. akşam konuşamayız herhalde yarın büyük gün.
içimi ferah tutuyorum, dua ediyorum. herşey umduğum gibi geçer umarım. en azından askerimi kötü bilmesin istiyorum.
günaydın kızlar. bugün çok yoğunum hemen bakıyım dedim.
ben bugün gidiyorum. çantamı aldım yanıma. iş çıkışı burdan alana digicem direk. akşam konuşamayız herhalde yarın büyük gün.
içimi ferah tutuyorum, dua ediyorum. herşey umduğum gibi geçer umarım. en azından askerimi kötü bilmesin istiyorum.
canım benm inşallah bu son yalnız geçirdiğin yıl olacak baharda ask gelecek ve asla yalnız kalmayacağız allahın izniyle:))
inşallah bu gece görürsün fatmam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?