Ben rüyamda görümcemi gördüm ağlıyodum evlenmemize yardım et lütfen onsuz olamam ben diye benim için sorun yok evdekileri ikna etmek lazım yaparız bişeyler dedi..(
Ben rüyamda görümcemi gördüm ağlıyodum evlenmemize yardım et lütfen onsuz olamam ben diye benim için sorun yok evdekileri ikna etmek lazım yaparız bişeyler dedi..(
sağolun kızlar moral için. bu gazla iyi geçer artık:))
haftasonu girebilir miyim bilmiyorum, en kısa zamanda yazarım size olanları..
ayy kızlar ne güzel rüyalar görüyosunuz ben rüyamda sürekli emrenin beni terkettiğini, aldattığını yada artık sevmediğini görüyorumnasıl bir bilinçaltım varsa
hatta 2 gece önce yine gördüm sonra bi baktım telefon çalıyor sabah 7 de bir baktım askerim arıyor nasıl mutlu oldum. Güzel güzel konuştu benle :)
sen çok düşünüyosun bu kadını kuzum ama en azından rüyanda insafa gelmiş hayır olsun inşallah...
ağlamak rüyayı bozar sen merak etme canım kötü şeyler olmucak
zeynebim senin asker en son şoför olmuştu görevi değişti mi yeni bişey yaptılar mı
gülçin sizin evde son durumlar ne canım gelme konusunda bi gelişme var mı
ne güzel evlilik planları yapıyorsunuz askerden sonra , iş problemleriniz yok çok şükür... keşke bizde yapabilsek..
Ay hiç sorma fatmam o konuda haberler hiç iç açıcı değilŞöför olması daha onaylanmamış komutan demiş ki görev dağılımını tam yazalım ben seni çavuş veya yazıcı olarak tutmaya çalışıcam ama eğer şöförlük onaylanırsa şöför ehliyetin var ama burda şöförler eğitim almak zorunda o yüzden 20 gün alaya gidip eğitim alıcaksın sonra buraya dönüceksin demiş alay neresi demiş benimki boş arazi 3 katlı koğuş ve yemekhane var ankesörlü telefon yokmuş birde şöför olursa gece 3 te kalkıp sabah kahvaltısı için ekmek almaya gidicekmiş kahvaltı getiren ekmek neden getirmez anlamadım zaten canım ya öyle karışık bişeymiş.. En kötüsü alaya giderse 20gün arayamam seni dedi Bakalım tatlım aramadı daha bugün arasın noldu bende merak ediyorum onaylanmaz inşallah
bugün biraz yoğunum pek ilgilenemedim burayla(
evde bir gelişme yok canım ne yazıkki(
her buluşma benm bir işime denk geliyo yaa geçen sefer ki iptal oldu ama onda da işim vardı(
ne güzel evlilik planları yapıyorsunuz askerden sonra , iş problemleriniz yok çok şükür... keşke bizde yapabilsek..
olur canım allah yuva kurana yardım edermiş bizimde haziranda düğünümüz var daha doğru dürüst eşya yok ama allah yardımcımız olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?