343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben rüyamda görümcemi gördüm ağlıyodum evlenmemize yardım et lütfen onsuz olamam ben diye benim için sorun yok evdekileri ikna etmek lazım yaparız bişeyler dedi.. (

sen çok düşünüyosun bu kadını kuzum ama en azından rüyanda insafa gelmiş hayır olsun inşallah...

Ben rüyamda görümcemi gördüm ağlıyodum evlenmemize yardım et lütfen onsuz olamam ben diye benim için sorun yok evdekileri ikna etmek lazım yaparız bişeyler dedi.. (

ağlamak rüyayı bozar sen merak etme canım kötü şeyler olmucak

sağolun kızlar moral için. bu gazla iyi geçer artık:))
haftasonu girebilir miyim bilmiyorum, en kısa zamanda yazarım size olanları..

ayy kızlar ne güzel rüyalar görüyosunuz ben rüyamda sürekli emrenin beni terkettiğini, aldattığını yada artık sevmediğini görüyorum nasıl bir bilinçaltım varsa
hatta 2 gece önce yine gördüm sonra bi baktım telefon çalıyor sabah 7 de bir baktım askerim arıyor nasıl mutlu oldum. Güzel güzel konuştu benle :)

Son düzenleme:

kötü rüyalar tersine çıkarmış :):) iyi rüyalar düzüne ::):)

sen çok düşünüyosun bu kadını kuzum ama en azından rüyanda insafa gelmiş hayır olsun inşallah...

Dün akşam baya düşündüm durumları o yüzden oldu sanırım canım gözümü açtığımda ağırlık vardı üzerimde kalkamadım yataktan neyse dediğin gibi hayır olsun inşallah

ağlamak rüyayı bozar sen merak etme canım kötü şeyler olmucak

İnşallah canım benim

zeynebim senin asker en son şoför olmuştu görevi değişti mi yeni bişey yaptılar mı

Ay hiç sorma fatmam o konuda haberler hiç iç açıcı değil Şöför olması daha onaylanmamış komutan demiş ki görev dağılımını tam yazalım ben seni çavuş veya yazıcı olarak tutmaya çalışıcam ama eğer şöförlük onaylanırsa şöför ehliyetin var ama burda şöförler eğitim almak zorunda o yüzden 20 gün alaya gidip eğitim alıcaksın sonra buraya dönüceksin demiş alay neresi demiş benimki boş arazi 3 katlı koğuş ve yemekhane var ankesörlü telefon yokmuş birde şöför olursa gece 3 te kalkıp sabah kahvaltısı için ekmek almaya gidicekmiş kahvaltı getiren ekmek neden getirmez anlamadım zaten canım ya öyle karışık bişeymiş.. En kötüsü alaya giderse 20gün arayamam seni dedi Bakalım tatlım aramadı daha bugün arasın noldu bende merak ediyorum onaylanmaz inşallah

gülçin sizin evde son durumlar ne canım gelme konusunda bi gelişme var mı

bugün biraz yoğunum pek ilgilenemedim burayla (
evde bir gelişme yok canım ne yazıkki(
her buluşma benm bir işime denk geliyo yaa geçen sefer ki iptal oldu ama onda da işim vardı(

ne güzel evlilik planları yapıyorsunuz askerden sonra , iş problemleriniz yok çok şükür... keşke bizde yapabilsek..

oyyy kuzum kıyamam ama biz dua edelim herşey güzel olur inş

bugün biraz yoğunum pek ilgilenemedim burayla (
evde bir gelişme yok canım ne yazıkki(
her buluşma benm bir işime denk geliyo yaa geçen sefer ki iptal oldu ama onda da işim vardı(

yaa isyan edicem tek pazarın var zaten gelll ya gell totem yapıyorum gelmen için

ne güzel evlilik planları yapıyorsunuz askerden sonra , iş problemleriniz yok çok şükür... keşke bizde yapabilsek..

olur canım allah yuva kurana yardım edermiş bizimde haziranda düğünümüz var daha doğru dürüst eşya yok ama allah yardımcımız olur inş.

olur canım allah yuva kurana yardım edermiş bizimde haziranda düğünümüz var daha doğru dürüst eşya yok ama allah yardımcımız olur inş.

sizin eşyanız yok bizim işimiz yok :'( inş. inş. olur... gerçi benim işim var ama onun yok . benım işte pek kalıcı değil...hayırlısı olsun Allah yardımcımız olsun ...
Ne iş yapıyor nişanlın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…