343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

allah iş arayan herkese yardım etsin. biz ikimizde bi kamu kurumunda sözleşmeli personel olarak çalışıyoruz kurum adı veremiyorum şimdi burdan nişanlım askere gittiği için istifa etti ama kanunda bi madde var askerden gelen sözleşmeli personel 1 ay içinde iş yerinde başvurursa işe alınır diye ama yine alınmama gibi durum söz konusu olabilir allah korusun inş öyle bişi olmazda. şimdilik işlerimiz var yani

İnş. alınır tekrar kaldıgı yerden devam eder. bende kpss ye hazırlanıyorum onada diyorum kpss hazırlan diye , boş vakitlerinde çalış orda hafta sonları falan bak diye bakıcam , kpss kolay sayısalım kuvvetli sadece tarih ve anayasa çalışmam gerek alırım ben yuksek atanırım diyor. İnş dediği gibi olur . sen kpss den kaç puan aldın atandın ( sözleşmelide olsa )

Ben artık çok özlüyorum , günlerim hiç geçmiyor, bugun nöbetleri başlıyor inş. iyi geçer dışarısıda pek soğuk ....

canım bizim kuruma sözleşmeliler için kpss istenmiyo daha detaylı özelden yazarım. bende kpss ye hazırlanıyorum ama benim matematiğim kötü sözelde problemim yok sen ne bölümü mezunusun

Hala aramadı tatlım bekliyorum gözlerim telefonda ( aynen canım çok yoğunluk var ben bankaya kadar gidip geliyorum kızlar

asker zeynebi ara asker zeynebi ara arasın artık
tatlım senin durumdan dolayı askerinin ismini veremiyorum :)

canım bizim kuruma sözleşmeliler için kpss istenmiyo daha detaylı özelden yazarım. bende kpss ye hazırlanıyorum ama benim matematiğim kötü sözelde problemim yok sen ne bölümü mezunusun

Ben özelde çalşıyorum bölümüm büro yönetimi ve sek. , ..
Askerin nerde cnm
Benimde sayısalım çok kötüydü 2010 da kpss evde çalıştım o zaman düzelttim şimdi dershaneye gidiyorum.... çok şükür iyi gidiyor..

Son düzenleme:
Ben özelde çalşıyorum bölümüm büro yönetimi ve sek. , ..
Askerin nerde cnm

izmirde tatlım bornova seninki nerde belki konuştuk ama ben unutmuş olabilirim sen istanbuldamıydın
bu arada ben fatma tanıştık mı bilmiyorum.

ben dersaneye gitmek istedim ama düğün üstü çok masrafım olacak diye gidemedim bide benim düğünüm kpssden 1 hafta önce

Son düzenleme:

canım inşallah düğünün akif e kavuşman sana uğur getirirde kazanırsın sınavı:)) inşallah 95 100 falan alırsın:))

Yok benım askerim ist.da cnm , belki konuşmuşudur... görevleri belli olmuş mu nöbetleri başlamış mı

asker zeynebi ara asker zeynebi ara arasın artık
tatlım senin durumdan dolayı askerinin ismini veremiyorum :)

İnceliğin için teşekkür ederim canım yazmasak daha iyi.. Aslında burayı okusalar maşallah hiç şüphe yok benim olduğuma ama olsun isim aratırlarsa bulamazlar en azından :)) Off fatmam yaa bi kerede hepimizin askeri zamanında arasa hergün mutlaka birimiz telefon bekliyoruz hepimiz aynı anda haber alamadık gitti :)

ama öyle olunca hepimiz mutlu olunca tadı çıkmaz illa birimiz üzülcez merak etcez:) genel kurmayı arıcam askerlerimiz aynı saatte arasınlar :)

tatlım benimki hep 11 12 gibi arıyodu. bugün az önce aradı. çok işim vardı yemek saati bile dedi. merak etme.

evet canım muhafız alayında nöbet eri benim askerim nöbetlere başladı seninki napıyomuş

YAzıcı olmuş galiba çalışıyorum dedim butun gün , şimdi nöbette olması gerek, 2-4 nöbeti onundu. iyi şimdilik çok şükür 100ler bitse bir çabuk geçicek ,,,,,,inş.!

tatlım benimki hep 11 12 gibi arıyodu. bugün az önce aradı. çok işim vardı yemek saati bile dedi. merak etme.

Benimkide 12 - 1 arası arıyodu kaç gündür ama bugün hala aramadı işi vardır yoğundur mutlaka dediğin gibi tatlım.. off insan sesini duymak istiyo işte bi arasa neşem yerine gelicek birde arasa içim rahat edicek böyle biri bişey mi dedi sabah ailesini aradı da bi problem mi oldu diye kalbim güm güm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…