343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ben geldiiimm :)
fatmanın dediği gibi ancak öğleden sonra geldim hatta akşam olmak üzere :) kocacım dün gece aradı, çok duygusal bi konuşma oldu offf çok özledim. çok yoğunmuş yaa, hava soğuk diye nöbetleri 4e bölüyolarmış, yarım saat 4 kere tutuyomuş yani. kaç kere uyanıyomuş gece. kamuflajla yatıyorum artık dedi nizamiyeye gidiyo gündüz, bi de atış takımında.. bayaa yoğun geçiyo günleri. ama şikayetlenmiyo. heralde zaman çabuk geçiyo diye memnun halinden. ben ona moral vereceğime o bana moral vermeye başladı, bak geçiyo bitiyo diye :)
bu arada yazılanları okudum, herkes meraklanmış cumhur aradı mı diye. Allah razı olsun kızlar hepinizden, moral buluyorum yazdıklarınızla, çok sağolun :)

Ohh ohh maşallah çoook sevindimm canım.. Onlar için yoğun olmaları güzel vakit geçiyo ne güzel e yoğun olunca bizi arayamıyolar tabi ama onlar daha önemli tabii :)

ohh bee sonunda aferin cumhura ya haklısın onlar yoğun olmaktan memnunlar en azından zaman geçiyor diyolar. allah hepimizden razı olsun :)

zeynepcim seninki de en kısa zamanda arar inşallah canım.
bu arada rüyanı da okudum, Allah hayra çıkarsın..
benim içime senin için güzel şeyler doğuyo canımcım, hakkınızda hayırlısı inşallah..

Siz hiç “iyi düşün iyi olsun” diye bir söz duymadınız mı?
Bir şeyi isterseniz, ve o şey gerçekleşmiş gibi bir mutluluk içerisinde hayatınızı sürdürürseniz evren size çalışır, ve ne yapar ne eder; o istediğiniz “şeyin” ayağınıza gelmesini sağlar.
Bir durun, düşünün. Elde ettiğiniz ve sizi mutlu bir eden “şeyin” gerçekleşmesinden önceki süreci hatırlayın.
Umutsuz muydunuz? Hayır!
Karamsar mıydınız? Hayır!
Mutsuz muydunuz? Hayır!
Sanki o “şey” çoktan gerçekleşmiş ve siz bunun mutluluğunu çoktan yaşamaya başlamışsınız gibi bir huzur içerisinde değil miydiniz? İnanmıyor muydunuz gerçekleşeceğine? Her cümleniz olumlu değil miydi?
Hiçbir zaman bir şeyin gerçekleşeceğinden emin olduğunuz olmadı mı?
Bütün bunlara cevabınız EVETse, evrenin sizin için çalışmasını sağlamışsınız zamanında.
Niçin yeniden yapmayasınız?
Eğer tamtersi olumsuz bir ruh hali içerisinde “bu iş olmaz”, “yapamam”, “olmayacak” gibi düşüncelerle saatlerinizi öldürürseniz evrene de “o işin” gerçekleşmemesi için mesaj veriyorsunuz demektir. Yani sizi mutlu edecek “şeyin” gerçekleşmesini istemiyorsunuz demektir bu, farkında olmadan…
İşte bu yüzden, olumlu ve pozitif insanlar mutlulukları çeker kendilerine. Olumsuz ve negatif olanlar ise kötülükleri, uğursuzlukları…
İstemek, ve istediğiniz şey çoktan gerçekleşmişcesine bir mutluluk, çaba ve olumlu duygular içinde yaşamak evreni yanımıza almak demektir.
İşte; hayalleri gerçeğe çevirmenin yolu da budur.

Eveeeet evlenmek isteyenler bebiş isteyenler iş isteyenler askerinin aramasını isteyenler allah ailesine vicdan merhamet versin diyenler totemle birlikte POZİTİF düşünceye geçiyoruz ve inşallah aklımıza mukayet olarak şafakları bitiriyoruz

ohh bee sonunda aferin cumhura ya haklısın onlar yoğun olmaktan memnunlar en azından zaman geçiyor diyolar. allah hepimizden razı olsun :)

aaamiinnn :) evet yoğunluk onlara yarıyo canım.. benim için de günde bi kere arasa, böyle sakin güzelce konuşabilsek kısa da olsa yeter.. yeter ki ne hissettiğini söylesin bana :)

aaamiinnn :) evet yoğunluk onlara yarıyo canım.. benim için de günde bi kere arasa, böyle sakin güzelce konuşabilsek kısa da olsa yeter.. yeter ki ne hissettiğini söylesin bana :)

bende razıyım valla ama ben evdeyken ve kimseler yanımda yokken arasın çünkü dışarda kalabalıkta konuşulmuyo tam anlamıyla

bu sabah benimkide çok güzel açtı telefonu bebeğimmm napıyomuşş diyor :) oyy ya çok özledim

ofistekiler benden bıktı biliyomusunuz sürekli her lafı akife bağlıyomuşum onlarda tanıyoya aynı müdürlükte olunca kadınlar akiften soğudular :):):):)

aman boşver canım, ben artık beni anlamayan kimseyle kocamı konuşmuyorum. gelip burda sizle konuşuyorum sadece :)

canlar kuzular fıstıklar ben yavaş yavaş gidicem evde netim yok yarın gelemem buralara pazar günü görüşürüz kızlar merviş geliosun dimi internet kafeye gidicez merak etme:)
zeynep pazar haberleşiyoruz mecidiyeköyde buluşcaz
gülçin sende gelmeye çalış canım
tubiş çok bişeyle uğraşma maksat beraber olmak

inşallah gelicem canım :) öpüyorum telefondan haberleşiriz artık canım gerekirse.. hadi yüzyüze görüşmek üzere bu sefer.. :)

Canlaaar aradı askerimm daha efendim demeden karıcımm napıyosunnn dedi oyy kıyamamm :) Spora götürmüşler yemekten sonra şimdi gelmişler şöförlük olayı daha belli olmamış komutan salağa yat hiç normal kullanmadım otomatik kullandım hep fln de demiş inşallah almazlar.. Hayaller kuruyorum hep en çokta tatil hayali kuruyorum seninle arabaya atlıcaz geze geze beğendiğimiz yerlerde kalarak antalya ya kadar gidicez sonra başka yollardan görmediğimiz yerlerden geze geze geri geliriz çok özledimm seni dedi.. O böyle iyi konuşunca hayallerinden bahsedince çok mutlu oluyorumm :) Totem yine tuttu kızlar çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun :)

ayyyyy ne güzeeeell :) canım benim hayalleriniz enn güzel şekilde gerçek olsun inşallah. Rabbim size de bundan başka ayrılık göstermesin. hiçibirimize inşallah.. kendi askerim aramış gibi sevindim inan :) inşallah gece arar benimki de..

Aminn canım allah hiçbirimizi ayırmasın sevdiğinden.. Bi sana bi bana totem yapıyoruz mervecimm ben sıramı savdım sıra sende :) inşallah gece arar da sende huzurla uyursun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…