343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

158 normal şartlarda. ama izin kullanma durumuna ve yol izinlerine göre değişiyor. net olarak şafağımızın kaç olduğunu, kavuşmamıza yaklaşınca öğreneceğiz askerimizden..

günaydın kızlar yeni hafta hepimiz için güzel olsun mutluluk dolsun :)
dün tuğbalardaydık detayları hep beraber anlatırız
gülçincan gelemediğin için hepimiz çok üzüldük
ayrıca aslı aklımız sendeydi ama arayamadık annenle durumlar nedir

günaydınnnnnnnnnn bende geldim
fatma dün eşim aramadı ya çok meraktayım

canım denetim varmış bizimkilerde sanırım sizin ordada olabilir çünkü ege orduya bağlıdır balıkesir. tuğgeneral mi ne gelecekmiş bugün dün akifleri hiç uyutmamışlar. merak etme iidir.

canım denetim varmış bizimkilerde sanırım sizin ordada olabilir çünkü ege orduya bağlıdır balıkesir. tuğgeneral mi ne gelecekmiş bugün dün akifleri hiç uyutmamışlar. merak etme iidir.

galiba bizdede ölye bişi var iyi olsunda varsın aramasın
şafağımızı gördünmü
3 ay 3 hafta 3 gün

günaydın tatlım.
annem sanki olayın saçmalığını anlamış gibiydi. gittiğimde ve cumartesi günü evde hep misafir vardı. sonra da evin erkekleri vardı. konuşma şansımız olmadı. ben de çok gönüllü olmadım açıkçası söyleyebilcek çok fazla şeyim yoktu neden sakladın dediğinde. bi türlü konuşamadım bu yüzden de.
askerim de cumartesi çarşıya çıkmış. beni öğlen 11gibi aradı,açamadım. bu saatte çarşıya çıkmaz diye düşündim.meğerse çıkmış. bu yüzden göremedim onu da

anlamış olmasına sevindim canım inş herşey daha güzel olur annenle buzları eritirsiniz. askeri görememen kötü olmuş ama bi yandanda annenin ilk öğrendiği hafta askerle görüşmemen iyi olmuş. bir dahaki seyahat ne zaman canım

bol üçlü olmuş :):)
aynen sağlıkları iyi olsunda varsın biz biraz seslerini duymayalım

yaptın bizden sonra :)

ayyyy şimdi aradı kocam çok şükür
dün çarşıdan gelir gelmez devriyeye çıkmışlar o yüzden arayamadım dedi
bugünde bileciğe gidiyorlarmış
ehliyet vereceklermiş psikoteknik belgesi mi ne alacaklarmış
ondan sonrada şoför olacaklarmış
inşallah hayırlısı olur hakkında

sizden sonra mutfağı toparladım sonrada uzanıp tv seyrettim
çok canım sıkıldı alıştım hemen size ev bi sesssiz geldiki
gecede hiç uyuyamadım ya eşim aramadığında hep böyle oluyorum offff

sevindim tatlım ii bari bak haber aldın
hayırlısı olsun artık
valla ne güzel bir gündü ben akşam çağrı attım ya 9 da anca gittim eve sonra zaten 11 gibi uyumuşum

saol canım :) yavaş yavaş düzelir işallah.
bi daha 10 şubatta gidicem. o haftasonu görürüm umarım. özledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…