allah nazardan saklasın benmki hiç değişmedi neden kıskanmıyo yaa:)))
gerçi ilk tanıştığımız zamanlarda kıskançtı bu yüzden ayrlmayı bile düşünmüştüm
sonradan ben ona alıştım dikkat ettim o beni anladı huylarını düzeltti
ama askerlerinizin aklı sizde kalıyo kızlar ondan da bu kıskançlıklar benm askerimin aklı bende kalmadı sanırım:)))
kızlar size bişi anlatcam akifin bi arkadaşı varmış çocuk bi gün telefonda sevgilisine öpücük gönderiyormuş mucuk mucuk diye biri duymuş onuda şimdi herkes çocuğa mucuk mucuk yapıyomuş lakabı olmuş herkes dalga geçiyomuş çok güldüm :):)
sanırım ağvaya gitmek te hayal olacak
bu parasızlıkta bide oraya gidersek kayınpederim iyice fıttırır haklı olarak
zaten benim neyime hayal kurmak offff ya
amaa yazık çocuğa yaa:)))
hayır tatlım recep gelene kadar biraz daha dikkatli davranır babasınada bu yüzden böyle oldu daha dikkatli olucam der.. Senin neşeli sesini duyunca da sigarayı azaltır :) mayısta ta ağva tatili sizi bekleeeer :))
zeynepçim aynen burda yazdığın gibi de söyleyebilirsin tabi biraz yumuşatarak manyağım ya ben bütün
zorluklara rağmen seni bekliyorum neden senden ayrılmak için desen bile dank eder bence:))
amaa yazık çocuğa yaa:)))
Ayy yazık kıyamam yaa :)) bazen şirinlik olsun diye aşkıma supermanimm benim diyorum hı hı diyip geçiştiriyo noldu diyorum yalnız değilim şuan hayatım diyodu.. ben askeri şimdi anlıyorum hahahaha :)))
yaa iişte benimki hiç özele girmek istemiyor biri duycak diye
benmkide öyle bişey söylüyo ki ben ne demek istediğini anlıyorum:))) benm askerde de olsa sınır tanımıyo:))
maşallah seninkine ideal asker :):):)
maşallah allahım nazardan korusun da korkuyorum canım yaa askerden gelince değişir bir aksilik olur diye
ayrı şehirdeyiz ya yaşadığı yeri hiç görmedim kötü bişey çıkar diye korkuyorum ne bileyim işte
yok kuzu içini ferah tut allah kem gözlerden korusun seni hemen pat diye vermicez ya gidip görücen bakıcan tartıcan kaçn yıl olduydu sizin
maşallah allahım nazardan korusun da korkuyorum canım yaa askerden gelince değişir bir aksilik olur diye
ayrı şehirdeyiz ya yaşadığı yeri hiç görmedim kötü bişey çıkar diye korkuyorum ne bileyim işte
2 yıl bitti canımcım şimdiye kadar bir yanlışını görmdim kötü bir söz bile duymadım ağzandan
ama hep içimde bir kurt kemiriyo beni insan oğlu çiğ süt emmiş diye güveniyorum aslında askıma
yine de içimde hep bir karanlık kalıyo eskişehir e dair yani onun yaşadığı yere dair ailemi
götüreceğim oraya sonra olmazsa diye korkuyorum çok seviyorum sevdiğimle olmak istiyorum
off ne bileyim işte paranoyak ben:))
İçini ferah tut canım hiç korkma seninde ilişkin benimki gibi uzundu yanlış hatırlamıyosam.. geldiğinde değişmez artık oturmuştur ilişkinizde herşey biraz sivil hayata adapte sorunu yaşıyolar ama o da çok uzun sürmez...
ya hepimizin var öyle korkuları paranoyaklığı ya olmazsa ya şöyle olursa ya böyle olursa bende yaşadım onu nişanlanmadan önce ya babam beğenmezse ya onun ailesi bişi derse oluyo onlar ama sen az çok tanıyosun nişanlını ve ailesini anlatıyodur mutlaka hiç tanışmadın mı ailesinden biriyle akif beni 2. ayımızda annesine götürmüştü evlerine yemeğe
siz sevdikten sonra güzel olur herşey inş.
ay yazık çocuğadelirir işte o şimdi.
benimki de hep mesafeli konuşuyo telefonda. anca kimse olmassa etrafında özledim seni diyo. olsun napalım
fatmacım bide aynı yerde çalışıyoruz demiştin sanırım o yüzden de iş yerindekilerle konuşmana dikkat etmeni istiyor olabilir.
şimdi söyleyeceğim şeyin sonunda kızacaksınız bana böyle düşündüğüm için
çocuk tanıyayım diye ailesini istanbul a getirdi amcası burda yaşıyo hem amcasını ziyaret
hem benmle tanışma olsun diye ailesini getirdi dah ne istiyorum bilmiyorum çok çok tatlı insanlar
işte manyağım sanırım ben ya da çok sağlamcı olmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?