şimdi söyleyeceğim şeyin sonunda kızacaksınız bana böyle düşündüğüm için
çocuk tanıyayım diye ailesini istanbul a getirdi amcası burda yaşıyo hem amcasını ziyaret
hem benmle tanışma olsun diye ailesini getirdi dah ne istiyorum bilmiyorum çok çok tatlı insanlar
işte manyağım sanırım ben ya da çok sağlamcı olmaya çalışıyorum
şimdi söyleyeceğim şeyin sonunda kızacaksınız bana böyle düşündüğüm için
çocuk tanıyayım diye ailesini istanbul a getirdi amcası burda yaşıyo hem amcasını ziyaret
hem benmle tanışma olsun diye ailesini getirdi dah ne istiyorum bilmiyorum çok çok tatlı insanlar
işte manyağım sanırım ben ya da çok sağlamcı olmaya çalışıyorum
aa kızıcam ama şimdi seninki daha ne yapsın adam tutmuş aileyi buraya getirmiş o insanlarda nasıl anlayışlı ki gelmişler bazıları der çünkü kız bizim ayağımıza gelsin filan.
aklı selim insanlarsa sorun yok zaten sen yüzüğü takmadan rahat edemicen heralde ama rahatlat kafanı üzme boşuna tatlı canını onun yerine alyans filan bak :)
en azından artık iyi niyetini biliyorsundur. bence askerden geldiğinde herşey olağan akışıyla güzel olur.
kadere inanıyorsan bu böyle olur zaten. olacağı varsa olur. o yüzden üzme kendini :)
Gülçinn ben kızmıyorummmm direk 5 kardeş yolluyorum sanaaa :)) ben böyle aileye hasretim walla :) fatmanın dediği gibi sen alyans bakmaya başla tatlım ailesini bile getirdiyse istanbula karakteri sağlam bi sevgilin var demektir değişmez merak etme.. fatmadan sonra senin kınana geliyoruz demek ki :)))
ben geldim işler çok yoğun kafam çok karışık hiç iyi değilim akşam olsada kocam arasa rahat rahat konuşabilsem dertleşebilsem çok bunaldım çok
ben geldim işler çok yoğun kafam çok karışık hiç iyi değilim akşam olsada kocam arasa rahat rahat konuşabilsem dertleşebilsem çok bunaldım çok
ben burdayım canımcımm
ne biliyim sesler kesilince gittiniz sandım :)
aaa kızlar benim işim azaldı siz mi tyoğunlaştınız :)
recep aradı şimdi burası kalabalıktı rahat konuaşamadım güzel güzel konuşuyodu ne olacak bu borçlar ne dedim
işte şimdi düşününce ne oluyormuş bununla moralimi bozunca elime ne geçiyormuş düşüneceğim zamanda düşünmemişim şimdi düşünüyormuşum
bi dünya laf saydı sonrada bişi diyomusun dedi yok dedim kapadı suratıma telefonu
salak gibi zırlıyorum bıktım ya valla bıktım
recep aradı şimdi burası kalabalıktı rahat konuaşamadım güzel güzel konuşuyodu ne olacak bu borçlar ne dedim
işte şimdi düşününce ne oluyormuş bununla moralimi bozunca elime ne geçiyormuş düşüneceğim zamanda düşünmemişim şimdi düşünüyormuşum
bi dünya laf saydı sonrada bişi diyomusun dedi yok dedim kapadı suratıma telefonu
herkes bişeyle uğraşıyo demek ki:))
kardeşin gelmiş sanırım
Ben geldimm fıstıkk :) ay fatmam ya ben bu sefer hiç heyecanlı diilim gidicem diye geçen sefer nasıldım siz biliyosunuz odunlaşıyomuyum acaba gün geçtikçe :)
ay duyguların öldü senin napıcazz :):)) yok kız alışıyoruz artık özlemlerine. bide bak 1 ay olmadan yine gidiyosun 15 ocaktı 12 şubat oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?