343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

en azından artık iyi niyetini biliyorsundur. bence askerden geldiğinde herşey olağan akışıyla güzel olur.
kadere inanıyorsan bu böyle olur zaten. olacağı varsa olur. o yüzden üzme kendini :)

ben geldim işler çok yoğun kafam çok karışık hiç iyi değilim akşam olsada kocam arasa rahat rahat konuşabilsem dertleşebilsem çok bunaldım çok

Gülçinn ben kızmıyorummmm direk 5 kardeş yolluyorum sanaaa :)) ben böyle aileye hasretim walla :) fatmanın dediği gibi sen alyans bakmaya başla tatlım ailesini bile getirdiyse istanbula karakteri sağlam bi sevgilin var demektir değişmez merak etme.. fatmadan sonra senin kınana geliyoruz demek ki :)))

çok haklısın canım kendime geleyim kendime

en azından artık iyi niyetini biliyorsundur. bence askerden geldiğinde herşey olağan akışıyla güzel olur.
kadere inanıyorsan bu böyle olur zaten. olacağı varsa olur. o yüzden üzme kendini :)

iyi niyatine şüphem yok canım işte bazen böyle oluyorum kendime çok dert ediyorum birçok şeyi gereksiz kuruntularla yoruyorum kendimi
gereksiz olduğunu biliyorum ama kendime eziyet ekmekten vazgeçemiyorum(

inşallah canım yaa gelseler isteme olsa herşey yoluna girse bende bu düşüncelerden kurtulsam
ama az kaldı sanırım kınamda oynarız hep birlikte :))

ben geldim işler çok yoğun kafam çok karışık hiç iyi değilim akşam olsada kocam arasa rahat rahat konuşabilsem dertleşebilsem çok bunaldım çok

canımm benm bunalma lütfenn kötü bişey olmamış ki kocanda anlamış daha dikkatli olurum demiş
sıkma artık canını

recep aradı şimdi burası kalabalıktı rahat konuaşamadım güzel güzel konuşuyodu ne olacak bu borçlar ne dedim
işte şimdi düşününce ne oluyormuş bununla moralimi bozunca elime ne geçiyormuş düşüneceğim zamanda düşünmemişim şimdi düşünüyormuşum
bi dünya laf saydı sonrada bişi diyomusun dedi yok dedim kapadı suratıma telefonu
salak gibi zırlıyorum bıktım ya valla bıktım

ağlama canım yaa o da takmış demek ki para konusunu sonrada sana patlamış akşam arar nasıl olsa şimdi
sende müsait olamadığın için konuşamamışsın konuşmuş konuşmuş kapatmış sıkma canını üzme kendini
herşey yoluna girer elbette

keşke borçları söylemeseydin erkekler para konusunda çok hassas oluyolar canım biz düğün yapcaz ne yapcaz bile demiyorum artık yoksa bide o para mevzusunu takıyor kafasına
erkeklerin yumuşak karnı para mevzusu gurur yapıyor ben para kazanamıyorum karım bana para gönderiyor filan
sen keşke biraz daha sakinleşince söyleseydin

herkes bişeyle uğraşıyo demek ki:))
kardeşin gelmiş sanırım

evet canım kardeşim geldi ama gezmeye çıktı bana hayrı yok gezmeye gelmiş :)

Ben geldimm fıstıkk :) ay fatmam ya ben bu sefer hiç heyecanlı diilim gidicem diye geçen sefer nasıldım siz biliyosunuz odunlaşıyomuyum acaba gün geçtikçe :)

ay duyguların öldü senin napıcazz :):)) yok kız alışıyoruz artık özlemlerine. bide bak 1 ay olmadan yine gidiyosun 15 ocaktı 12 şubat oldu :)

canım benimm ağlama siz para konusunu söyleyince o da kafasına taktı demek ki biliyosun askerde düşünücek çok zamanları oluyo kendi kendine düşünüp doldurmuştur sonrada sana patladı bide askerde para konusunda yapacağı bişey de yok şuanda o yüzden iyice gergin.. Akşam arar rahat rahat konuşursunuz psikolojilerini tam bilemiyoruz işte biliyosun canım bi iyiler güzel konuşuyolar bi sinirli konuşuyolar şahsi diil yaptığı üzülme belki babasıylada konuşmuştur bugün o da tekrar konuştuysa üstüste gelmiştir.. siz ne engelleri aşarak evlendiniz kocan o senin bitanem sevdiğin adam bundan güzeli yok diğer problemler aşılır elbet nolur üzme kendini şimdi o da kötü olmuştur eminim seni arayana kadar içi içini yer öyle konuştuğu için..

ay duyguların öldü senin napıcazz :):)) yok kız alışıyoruz artık özlemlerine. bide bak 1 ay olmadan yine gidiyosun 15 ocaktı 12 şubat oldu :)[/QUOTE]

bana çok daha uzun olmuş gibi geliyo :))) bide şimdi bugün şu denetim var ya çarşı kitlenme durumu o belli diil havada kötü netleşmediği için mi böyleyim acaba.. ay aman yaa ne biliyim bence acil tekrar buluşup açık oturum yapmamız lazım :))

ay duyguların öldü senin napıcazz :):)) yok kız alışıyoruz artık özlemlerine. bide bak 1 ay olmadan yine gidiyosun 15 ocaktı 12 şubat oldu :)

bana çok daha uzun olmuş gibi geliyo :))) bide şimdi bugün şu denetim var ya çarşı kitlenme durumu o belli diil havada kötü netleşmediği için mi böyleyim acaba.. ay aman yaa ne biliyim bence acil tekrar buluşup açık oturum yapmamız lazım :))[/QUOTE]

pazar burdayım ama sen yoksun kuzu

bence akşam aramayacak çok sinirli konuştu çünkü bilirim ben onun huyunu
kızlar ne olur dua edin arasın akşam ne olur
kusura bakmayın muhabbete ortak olamıyorum kafam hiç yerinde değil
çift rakamlara düşmenin sevincini bile yaşayamadım
Allahım ne olur bizi kurtar şu borçlardan ne olur
evlendiğimizden beri bi rahat edemedik bi oh diyemedik ne olur bizide güldür ne olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…