343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ah kuzu allah gönlüne göre versin inş keşke düğünü yapmış olsak yardımcı olmaya çalışırdım en azından bankayı kapatırdınız

tubişim herşey yoluna girer üzülme bu kadar ne olur canımm elimde olsada yardımına koşabilsem
ne olur üzülme bu kadar

kızlar Allah razı olsun sizin bu şekilde bana destek olmanız zaten herşeye bedel kimseye anlatamadığım dertlerimin ortağısınız siz
iyiki varsınız her karanlık gecenin bi sabahı var nasıl olsa
bizde aydınlığa ulaşırız Allahın izniyle çok sağolun

Fatmacm asker daha aramadı pazar buluşma ayarlıcaksanız bizim çarşı kitlenirse gelirim bende.. Bu buluşma en çok tubişe iyi gelir yüzü güler toparlar biraz kendini.. Tubişim keşke bende olsa da versem ah şu kart borçlarım olmasa hiç durmam allah büyük tatlım bi kapı açar elbet sıkma canını bol bol dua ediyoruz biz inşallah recep akşam arar da için biraz rahatlar..

arasın bi kesinleşsin ondan sonra ayarlarım ben 1 günde buluşmayı :)

ya fatma facede zeyneple (almira) iyice kafamız karıştı,
yedeksubay.tk 16 mayısa göre bugün 97 sayıyo
bizde 17 mayısa göre 98 mi saymamız gerekiyo

uff benm askerimde 99 sayıyo bende sizle sayıyorum kızlar karıştı iyice askım 17 mays ta terhis demişti bende
ona göre sayıyorum ama

canım pazartesi facede sana söylediğim buydu işte.. 17 mayısa göre sayarsak şuan şafak 98..

gülçincim işte 15 inde şafak 1 16 sında şafak doğan güneş deniliyormuş eşim öyle dedi
bizim şafağımız 98 diyo eşim ben hiç anlamıyorum kafam durdu artık

Ayy sayalım kafamıza göre benm yüzümden benm askitomda 99 sayıyo günler yaklaşsın
ona göre kesinleşir nasıl olsa:)))

ben takvimden baktım kuzular bugün ayın sekizi şubat ayından 21 gün kaldı
marttan 31 nisandan 30 mayıstan 17
21+31+30+17=99 oluyo ama onyedisini saymıyoruz dersek 98 oluyo

gülçincim işte 15 inde şafak 1 16 sında şafak doğan güneş deniliyormuş eşim öyle dedi
bizim şafağımız 98 diyo eşim ben hiç anlamıyorum kafam durdu artık

17 si için şafak doğan güneş dicez tatlım bence 98 diyelim yaaa 1 gün artmasın :)

canım hepiğmiz aynı yere çıkıyoruz ben 99 diyorum 17 mayısı da sayıyorum siz nasıl saymak isterseniz artık :):):)

canım hepiğmiz aynı yere çıkıyoruz ben 99 diyorum 17 mayısı da sayıyorum siz nasıl saymak isterseniz artık :):):)

bende 99 diyorum valla zaten bizimki yol izni de kullandı ama yol izni olarak mı kalacak yoksa 1 gün
uzayacak mı bilmiyorum ben 99 sayayım erken gelirse benm olur 99 gün sonra gelirse koymaz bana:))

bende 99 diyorum valla zaten bizimki yol izni de kullandı ama yol izni olarak mı kalacak yoksa 1 gün
uzayacak mı bilmiyorum ben 99 sayayım erken gelirse benm olur 99 gün sonra gelirse koymaz bana:))

aynen uzun sayıp kısa çıkması problem diil ama tersi 1 gün bile olsa üzer sana katılıyorum gülçin kuzusu :)

aynen uzun sayıp kısa çıkması problem diil ama tersi 1 gün bile olsa üzer sana katılıyorum gülçin kuzusu :)

Tamam kuzular sizi kıracağıma kafamı kırarım daha iyi :) Şafak 99... 81 il'e 18 kaldııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…