aynen uzun sayıp kısa çıkması problem diil ama tersi 1 gün bile olsa üzer sana katılıyorum gülçin kuzusu :)
Buarada canlar sizinkiler denetime girmişti daha önce.. kaçta bitiyo bu denetim benim asker aramadı hala merak ettim
Canımcımlarım hepinizi çook öptüm ben gidiyorum yarın görüşürüz
kızlar liseden en yakın arkadaşlarımdan birinin hafta sonu istanbula gelmesi söz konusu
bana gelicek yani o kadar mutluyum ki inşallah gelir inşallah
o kadar ihtiyacım varki anlatamam
3 yaşında kızı var bide
akşam son kez eşiyle görüşecek inş. izin verirse perşembe akşamı binecek nasıl istiyorum gelmesini nasıl
valla görevine göre değişiyor canım bizimkine koşu yaptırmışlardı 1 gibi bitmiş uyumaya gitmişti bazıları akşama kadar iş yaptı
kızlar liseden en yakın arkadaşlarımdan birinin hafta sonu istanbula gelmesi söz konusu
bana gelicek yani o kadar mutluyum ki inşallah gelir inşallah
o kadar ihtiyacım varki anlatamam
3 yaşında kızı var bide
akşam son kez eşiyle görüşecek inş. izin verirse perşembe akşamı binecek nasıl istiyorum gelmesini nasıl
Canımcımlarım hepinizi çook öptüm ben gidiyorum yarın görüşürüz
kızlar ben gider öpüldünüz yarın 98 olcak :):)
sağolun kızlar ya valla biraz moralim yerine geldi inşallah gelir inşallah
o kadar çok istiyorum ki
fatma güle güle canım çok öptüm
zeybenim seninkide inşallah arar benimkide inşallah arar
dayanamadım şimdi aradım beni aradığı ankesörlüyü eğitimde onlar dedi arkadaşı
inşallah akşam arar böyle küs gibi olmak çok kötü
inşallah tubişim ikiside en kısa zamanda arar yaa aramadı hala en geç 3e kadar arardı mutlakabişey olmamıştır biliyorum denetim bitmemiştir yoğundur ama çarşı durumunu çok merak ediyorum naptılar.. bende arasam mı acaba bide komutan varsa yanında zor durumda bırakmakta istemiyorum.. aman off yaa şu ulaşamamak telefon beklemek var ya özlem diilde bu bitircek bizi :)
aynen zeynebim ya ulaşamamak çok kötü şuan ikimizinde onların sesine çok ihtiyacımız var ama işte mümkün değil bu tek çare beklemek inşallah biran önce ararkar inş.
günaydın kızalarrr
çift rakamlara düşmüşsünüz çok şükür.
Plakalara gelin daha çabuk geçecek zaman inş.
341'lerde bu sıralar düğün,nişan vs telaşı var.
Inş. Bu telaşları bekleyen 343'ler için ve diğerleri için zaman su gibi akıp geçerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?