343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Buarada canlar sizinkiler denetime girmişti daha önce.. kaçta bitiyo bu denetim benim asker aramadı hala merak ettim

Buarada canlar sizinkiler denetime girmişti daha önce.. kaçta bitiyo bu denetim benim asker aramadı hala merak ettim

valla görevine göre değişiyor canım bizimkine koşu yaptırmışlardı 1 gibi bitmiş uyumaya gitmişti bazıları akşama kadar iş yaptı

kızlar liseden en yakın arkadaşlarımdan birinin hafta sonu istanbula gelmesi söz konusu
bana gelicek yani o kadar mutluyum ki inşallah gelir inşallah
o kadar ihtiyacım varki anlatamam
3 yaşında kızı var bide
akşam son kez eşiyle görüşecek inş. izin verirse perşembe akşamı binecek nasıl istiyorum gelmesini nasıl

ohh maşallah inşallah gelir :)

valla görevine göre değişiyor canım bizimkine koşu yaptırmışlardı 1 gibi bitmiş uyumaya gitmişti bazıları akşama kadar iş yaptı

hmm saol canım.. Benimki akşama kadar iş yapanlardan sanırım tatlım hala aramadı

ayy ne güzell inşallah inşallah inşallah inşallah inşallah gelir canım hem bebiş bakarsın antreman yaparsın hemde kafan dağılır biraz :)

sağolun kızlar ya valla biraz moralim yerine geldi inşallah gelir inşallah
o kadar çok istiyorum ki
fatma güle güle canım çok öptüm
zeybenim seninkide inşallah arar benimkide inşallah arar
dayanamadım şimdi aradım beni aradığı ankesörlüyü eğitimde onlar dedi arkadaşı
inşallah akşam arar böyle küs gibi olmak çok kötü

inşallah tubişim ikiside en kısa zamanda arar yaa aramadı hala en geç 3e kadar arardı mutlaka bişey olmamıştır biliyorum denetim bitmemiştir yoğundur ama çarşı durumunu çok merak ediyorum naptılar.. bende arasam mı acaba bide komutan varsa yanında zor durumda bırakmakta istemiyorum.. aman off yaa şu ulaşamamak telefon beklemek var ya özlem diilde bu bitircek bizi :)

aynen zeynebim ya ulaşamamak çok kötü şuan ikimizinde onların sesine çok ihtiyacımız var ama işte mümkün değil bu tek çare beklemek inşallah biran önce ararkar inş.

aynen zeynebim ya ulaşamamak çok kötü şuan ikimizinde onların sesine çok ihtiyacımız var ama işte mümkün değil bu tek çare beklemek inşallah biran önce ararkar inş.

tubişş ikimize telefonun başında çaresiz bekliyorumm şarkısını armağan ediyorumm :)

günaydın canlar
dün eşim aradı akşam konuştuk iyi bi konuşma yaptık
o sadece bana şimdiden borçalrı düşünüp canımı sıkıyorum diye kızmış
geleyim herşeyi bir olup hallederiz sen takma bu kadar kafana dedi
bundan sonra harcamalarımada dikkat edicem dedi
bende tamam dedim işte güzel bi konuşma oldu
zeyneplerde konuştular gelsin oda anlatır detayları
sizden ne var ne yok kuzular konuştunuzmu aşklarınızla

günaydın kızalarrr

Çift rakamlara düşmüşsünüz çok şükür.
Plakalara gelin daha çabuk geçecek zaman inş.

341'lerde bu sıralar düğün,nişan vs telaşı var.
inş. bu telaşları bekleyen 343'ler için ve diğerleri için zaman su gibi akıp geçerr

sağol canım inşallah inşallah
bizde bundan sonrasının hızlı geçeceğini umut ediyoruz inş. öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…