343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ÇOK SEVİNDİM CANIM herşeyin yoluna girmesine
bende konuştum askımla çok şükür bizim büyük bir kavgamız falan olmuyo
tek sorunumuz bana çağrı atıyo hemen arıyorum telefon mesgul arıyorum arıyorum hep meşgul
meğerse çocuk telefonu kapatır kapatmaz telefon çalıyomuş ben arıyorum diye açıyomuş başkası çıkıyomuş
bu çok sık başımıza gelmeye başladı dün o yüzden biraz gerildik neden hemen aramıyosun diye kızdı bana
anında arıyorum ama napayım diye bende ona kızınca şaşırdı bizde alttan alan asker oldu zaten
moralim bozuk zatan arıyorum hep meşgul çalıyo asker kızınca üstüne tutamadım kendimi sonrada
üzüldüm gönlünü aldım kuzumun:)))

çok sagol canım inşallah bundan sonrası çok güzel çabucak geçer:))

Günaydınnn canlar.. Bu hava ne böyleee hani sulu kar olucaktı sadece walla cumartesiye kadar karlar erimezse meteorolojinin çekeceği var benden :) bizde konuştuk askerimle denetim ertelenmiş çok yoğunmuş o yüzden arayamamış uzun dönemlerden 1 kişi kendini vurmuş onun silah kayıtları tutanakla uğraştık bütün gün dedi allah ailesine sevenlerine sabır versin

çoook üzüldüm canım yaa ama anlayamadım kendini yaralamış mı daha kötüsü değildir inşallah(

inşallah hava düzelir sorunsuz gidersin askerine

günaydınn inşallah beklenen telefonlar gelmiştir kuzular:)
fatmacım nasılsın canım

iyiyim canım saol işlerle boğuşuyorum sen napıyosun canım :)

çok sevindim tubiş maşallah barışmanıza :) biz herakşamki konuştuk güzeldi mutlu mutlu kapattık
işyerinin dedikosunu yaptık :)

sağol canım benim
sizin aşkınıza kocaman maşallah allah bozmasın

inş. Cumartesiye kadar erir hayatım sen takma kafana
o askerinde allah ailesine sabır versin ölmüşmü yoksa yaralımı

iyiyim canım saol işlerle boğuşuyorum sen napıyosun canım :)

çok sevindim tubiş maşallah barışmanıza :) biz herakşamki konuştuk güzeldi mutlu mutlu kapattık
işyerinin dedikosunu yaptık :)

aman aman allah bozmasın hep böle güzel güzel konuşun

çoook üzüldüm canım yaa ama anlayamadım kendini yaralamış mı daha kötüsü değildir inşallah(

inşallah hava düzelir sorunsuz gidersin askerine

Keşke öyle olsaydı tatlım çocuğun sevgilisi trafik kazası geçirmiş vefat etmiş nası olduysa çocuk bunu öğrenmiş intihar etmiş.. çok zor çok allah düşmanımın başına vermesin

Keşke öyle olsaydı tatlım çocuğun sevgilisi trafik kazası geçirmiş vefat etmiş nası olduysa çocuk bunu öğrenmiş intihar etmiş.. çok zor çok allah düşmanımın başına vermesin

çok üzüldüm ya allah düşman başına vermesin canım çok kötü oldum şimdi

hava düzelcekmiş heralde haftasonu biz göremiyoz bari sen gör askerini :):)

ayyyyyyy tüylerim ürperdi Allah rahmet eylesin
çok kötü oldum ya

kızlar kızlar askerimizi üzmeyelim valla bide allah bize sağlık sıhhat versin böyle küçük ayrılıklar ne ki allah daha büyüğü ile sınamasın hiç birimizi allah sağsalim kavuşmayı nasip etsin

inş. Cumartesiye kadar erir hayatım sen takma kafana
o askerinde allah ailesine sabır versin ölmüşmü yoksa yaralımı

İnşallah erir canım sizinde güzel güzel konuşmanıza çok sevindim akşam aklım kalmıştı sende.. Bence bu borç konusunu bi daha konuşmayın tubişim gelince konuşursunuz orda bişey yapamıyo eli kolu bağlı biraz daha dikkatli davranıp sana destek olsa yeter.. Sende bunaldığında sıkıştığında bize anlat tatlım kardeş gibi olduk hepimiz elimizden gelen ne varsa hepimiz için yaparız..

çok üzüldüm ya allah düşman başına vermesin canım çok kötü oldum şimdi

hava düzelcekmiş heralde haftasonu biz göremiyoz bari sen gör askerini :):)

yarın öğleden sonra gidiyomuş kar tatlım inş öyle olur beni strese sokucak ya yağmasa olmaz :))

Durun yaa sizinde moralinizi bozdum sabah sabah bende dün kötü olunca asker yapma böyle güldürmek lazım seni dedi bişeyler anlattı.. bunlar jandarma ya ne ihbarlar geliyomuş bi bilseniz.. geçen gece biri aramış köyden bizim burda biri var sabaha kadar ördek sesi çıkartıyo sokakta gelin alın hemen demişler mecbur yolladık birini dedi.. biri daha aramış yola parkedilmiş araba var korkuyoruz demişler hemen devriye bide ambulans yollamışlar meğer adam arabasını bırakmış çalılıkların arasında tuvaletini yapıyomuş :)) bidee 2 gece önce adam aramış eşşeğimi çaldılar diye devriye gezmeye başlamış bulamamış adama sormuşlar nası çalındı diye adam demiş ki hani bi söz var ya eşşeğe altın semer vursa yine eşşek diye bende altın suyuna batırılmış semer yaptırdım cidden baktım eşşek yine eşşek gittim uyudum sabah eşşeğim yoktu demiş adamın deli raporu varmış sonradan öğrenmişler akşam çook güldüm yaa fıkra gibii :)))

canım benim yanımda olduğunuzdan hiçbi şüphem yok zaten iyiki varsınız
bu arada arkadaşım gelemiyo hava çok soğuk çocuk hasta olur demiş kocası
havalar düzelince şansımızı bi daha deniyeceğiz
cumartesi tuzlada bi arkadaşım var 2,5 ay önce doğum yaptı hala gidemedim ona gitmeyi düşünüyorum
pazarda sanırım kayınvalidemlerle olucam

hahahahaha allah emi ne insanlar varya benimkide jandarma ondada çok olaylar oluyormuş
ama benim koca hiç böyle ayrıntılı anlatmaz sinir olurum anlatmayı sevmeyen bi kocam var yaneee

yurdum türk insanı işte :)

off ya benimde cumartesi günüm var maalesefff
bu arada senin salata vardı ya ona kornişonla bezelye koyuyodun sonra yoğurt üstüne en üstüne havucu kavurup mu serpiyosun

hahahahaha allah emi ne insanlar varya benimkide jandarma ondada çok olaylar oluyormuş
ama benim koca hiç böyle ayrıntılı anlatmaz sinir olurum anlatmayı sevmeyen bi kocam var yaneee

benimki asker anılarını anlatıyor canım uzun uzun biz ikimizde uzun uzun konuşmayı seven tipleriz ama aşkım sağolsun beni daha çok dinler :):)
gelince gezma hayalleri kurduk yine dedim çocukla nasıl gezcez mehmet emiri alır gezeriz dedi :) ay ben taktım bu aralar çocuğa senin yüzünden tubiş :):):)):

benimki susmak bilmiyo tatlımm hatta komutanının olaylarını bile anlatıyo bak onuda anlatıyım neşeniz biraz daha yerine gelsin:)

Komutan bi askeri gümrükte görevlendirmiş o anlatmış.. Çocuk gümrükteyken sürekli bisikletli elinde torba içinde de kum olan bi adam geliyomuş çocuk sürekli kumun içini kontrol ediyomuş ne sokuyosun sen kumla içeri diye ama bişey bulamadıkları için sürekli geçmesine izin veriyomuş herseferinde yakalıcam şimdi seni diyomuş ama kumdan başka bişey bulamıyomuş bu adam 2 hafta geçmiş böyle.. çocuğun askerliği bitmiş istanbula dönmüş bigün kafede bu adamı görmüş abi ya ben gümrükte çalışırken sen sürekli kum geçiriyodun gümrükten baktım bişey bulamadım herseferinde artık asker diilim bişey yapamam söylesene ne vardı demiş adam da demiş ki sen sürekli kum torbasına bakıyodun altımdaki bisiklete hiç bakmıyodun ki bisiklet çalıp geçiriyodum gümrükten demiş:))) asker öyle bi anlattı ki dün gülmekten yanaklarım ağrıdı :) bu askerlik anıları süper yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…