343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

off ya benimde cumartesi günüm var maalesefff
bu arada senin salata vardı ya ona kornişonla bezelye koyuyodun sonra yoğurt üstüne en üstüne havucu kavurup mu serpiyosun

hayır tatlım rendele havucu azcık limon suyu ile ovalaki kararmasın ütünese serp
ama havuç sevmeyen olur sa pulbiber nane yağ yakıp üstüne gezdirebilirsin

Tubişş bencee asker gelince sen fatmanın düğününü beklee aynı anda hamiş olunn :) tubişin çok güzel kızı olsun fatmanında çok yakışıklı oğlu olsunn birlikte büyüsünler :) bigün bi davetiye gelir belki bize sizden Zeynep eylül ve Mehmet emir'in bu mutlu günlerinde sizi de aramızda görmek isteriz diye hahahah :))

hahaha aman valla yandık geldikçe anlatırlar artık :):)
akif nöbetçi ya akşam ben ona parola sordum onların parolaları çok komik oluyo:) geçenlerde kuzu olmuştu :)

kız akife kalsa 1 sene bebek yapmıcak dün akşam öyle diyor 1 sene bekleriz ben dedim o kadar beklemeyelim sonra kızdı özel konulara girme dedi :) ama olur mu olur bi yaş büyük olsada alırız biz kızımızı bide sorun olmaz mehmet emirin anası babasından 1 yaş büyük :)

saol tatlım 341ler anca mı hazırlığa başladı ben hem şafak bekleyip hem hazırlık yapıyorum allah nasip ederse 2012 haziran gelini olacağım ::):):)

ayyyyyyyyyyy nasıl güldüm sırıtık sırıtık yazıyorum şimdi
ne güzel olur demi ya

fatmacım bana sorarsan bir sene değilde 6 ay falan olmasın biraz tadını çıkarın
ilk aylardan bulantıların başlarsa evliliğinden bişi anlamazsın

bu arada kızın büyük olması daha iyi kocasını çekip çevirirm zengin edermiş annem öle derdi

valla biz öyleyiz görcez bakalım zengin olucaz mı

bilmiyorum ya özelden konuşuruz ama ben o haptır bilmem nedir sürecine girmek istemiyorum

canlar ben toplantıya gidiyorum sonra diyetisyene gidiyorum hadi öpüldünüz öğleden sonra görüşürüz

Bişey olmaz tatlım benimde annem babamdan 2 yaş büyük :) aile geleneğini sürdürüyoruz dersiniz :)) allah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri görmemizi nasip etsin inşallahhh

çook üzüldüm yaa allahım affetsin kalanlara sabır versin((

Aminnn canım asker böle anlatınca kötü oluyorum nası kötü bunalımlı bi ortamdalar hepsi sonra kendime kızıyorum agresif davransa soğuk konuşsa dert ediyorum hemen.. ben orda olsam çoktan psikolojim bozulmuştu buarada bu olayları anlatırken baktım neşeli dün dediğiniz gibi şu kıskançlık olayını söyledim güzelce anlattım hatta aslının dediği gibi güvenmiyomusuna da getirdim ama yok anlatamadım.. Neymiş o askere gitmeden biz ayrılmışız yemin töreninden sonra barıştığımız için o hemen askerliğe dönmüş o yüzden artık birlikte olduğumuzu idrak edememişim yanına gittiğimde parmağımda yüzükte yokmuş ciddi ciddi askerde olduğu için bunalıma girmesin diye barıştığımı düşünüyomuş.. biz kızlarla bi ara tam tersini düşünüyoduk askerlik psikolojisinden erkekler yapar bunu dicektim :) gülçincim dün senin dediğini dedim manyağım ya ben bu kadar zorluğa rağmen bekliyorum seni hemde sırf sen bunalıma girme dönüncede ayrılalım diye dedim ama hiç sağlıklı düşünemiyo hiç kızlar bende baktım kavgaya dönüşücek iş tamam hayatım yüzyüze fırsat bulursak konuşuruz dedim kapattım öyle konuyu..

Aminnn canım asker böle anlatınca kötü oluyorum nası kötü bunalımlı bi ortamdalar hepsi sonra kendime kızıyorum agresif davransa soğuk konuşsa dert ediyorum hemen.. ben orda olsam çoktan psikolojim bozulmuştu buarada bu olayları anlatırken baktım neşeli dün dediğiniz gibi şu kıskançlık olayını söyledim güzelce anlattım hatta aslının dediği gibi güvenmiyomusuna da getirdim ama yok anlatamadım.. Neymiş o askere gitmeden biz ayrılmışız yemin töreninden sonra barıştığımız için o hemen askerliğe dönmüş o yüzden artık birlikte olduğumuzu idrak edememişim yanına gittiğimde parmağımda yüzükte yokmuş ciddi ciddi askerde olduğu için bunalıma girmesin diye barıştığımı düşünüyomuş.. biz kızlarla bi ara tam tersini düşünüyoduk askerlik psikolojisinden erkekler yapar bunu dicektim :) gülçincim dün senin dediğini dedim manyağım ya ben bu kadar zorluğa rağmen bekliyorum seni hemde sırf sen bunalıma girme dönüncede ayrılalım diye dedim ama hiç sağlıklı düşünemiyo hiç kızlar bende baktım kavgaya dönüşücek iş tamam hayatım yüzyüze fırsat bulursak konuşuruz dedim kapattım öyle konuyu..[/QUOTE]

zamana bırak en iyisi bu konuyu canım gelsin nasıl olsa hallolur meseleler
ama seni kaybetmekten korkuyo ve çook güzel bişey hep biz mi korkacağız azcıkta onlar korksun:))
kayınvalidem aradı anaam tam 40 dk konuştuk bu ne:))

ama seni kaybetmekten korkuyo ve çook güzel bişey hep biz mi korkacağız azcıkta onlar korksun:))
kayınvalidem aradı anaam tam 40 dk konuştuk bu ne:))[/QUOTE]

hahahaha Allah neşenizi muhabbetinizi arttırsın
40 dakika ne buldunuz konuşucak

[/QUOTE]
kayınvalidem aradı anaam tam 40 dk konuştuk bu ne:))[/QUOTE]

ohh maşallah maşallahh :) ne konuştunuz bakiyim? :)

havadan sudan konuşurken 40 dk olmuş kendi kendime yuh dedim:))
çok tatlı dilli bir kadın sağolsun ve hiiiç değişmesin inşallah
malatya ya gitmeyi çok istiyomuş oğlunu özlemiş bende çook özledim dedim kızım biz
gidemeyiz burdan sürekli uçak yok ama sen gidebilir misin dedi kıyamıyorum sana dedi
fatih te çok zorlanıyodur hasrete dedi bende malatya uzak uçakla yakın ama aileme yalan söyleyemem
dedim çok istiyorum görmeyi ama çok riskli dedim haklısın kızım sen özledim deyince öyle söyledim zorlama
sakın kendini dedi falan filan işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…