Günaydınnn
Mervecim gece seni araması çok güzel bence, birşeyleri anlıyo yavaş yavaş gibi geldi bana.. Biz dua ediyoruz canım sende bol bol dua etmeye devam et allah büyüktür hayırlısını nasip eder inşallah çok az kaldı cumaya yüzyüze güzel bi konuşma yaparsınız inşallah aklında olan bütün soruları sor tatlım mantıklı açıklamalarını yapsın sana mutlaka güzel olucak herşey içini ferah tutmaya çalış..
Gülçin 2 telefonun vardı senin asker diğerinden arar belki ulaşamayınca yada hattını işyerinde başka birinin telefonuna tak tatlım 2dk ordan diğer telefonuna yönlendir...
Fatmaa rüyamda senin kınandaydık kına çok güzelmiş ya hemen tuttu diye konuşuyoduk bitek tubiş kına yakmıyodu 6.5 aylık hamileydi doktor yasaklamış boya kına gibi şeyleri bana ayırın doğumdan sonra yakarım diyodu... çok enteresan bi rüyaydı :)
kızzz tüm istediklerimiz olmuş ama sende nişanlısın dimi askerle gelmişsin izmite :)
Ayy ne güzel olurduu ama yok tatlımm hiç erkek görmedim rüyamda yüzükde hatırlamıyorum sadece kızlar toplanmıştık sana kına yapıyoduk :)
öbür telefon şirket telefonum benm onun hattıyla kendi hattımı değiştirdim açıldı kendi
telefonum şirket hattını tanıdı salak telefon yaa off bugün baktıracağım
haftaya kadar kendi hattımı tanımazsa naparım 3g yok ki şirket hattında
telefonumda daha yeniydi yaa 7 ay olmuştu alalı
kına güzelmiş galiba yorumları okudun muı
öbür telefon şirket telefonum benm onun hattıyla kendi hattımı değiştirdim açıldı kendi
telefonum şirket hattını tanıdı salak telefon yaa off bugün baktıracağım
haftaya kadar kendi hattımı tanımazsa naparım 3g yok ki şirket hattında
telefonumda daha yeniydi yaa 7 ay olmuştu alalı
Günaydın kızlar hepinize :) Dila ben bu arada. İsmimi söylemeyi unutmuşum :) sanitim Merve arkadaşımızin bir sıkıntısı var. Mevla en kısa surede derdine derman versin.
ben geldimm askerim aradı söyledim telefonun başına gelenleri
sıkma canını akşam telefoncuya göster inşallah çözülür dedi
sesini duyunca mutlu oldum
napıyosunuz nasılsınız kuzularr
ben geldimm askerim aradı söyledim telefonun başına gelenleri
sıkma canını akşam telefoncuya göster inşallah çözülür dedi
sesini duyunca mutlu oldum
napıyosunuz nasılsınız kuzularr
Fatmaa kına görmenin yorumuna baktımm :)
Rüyada kına; beğenilmek ve kısmettir.Rüyasinda baska birisinin eline kina yaktigini görmek, merhamet, sefkat ve müjde ile tabir olunur. Rüyayı gören bekarsa yakında evleneceğine,Evli iseniz bu rüya, yaşamınızın olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.Rüyasında kına yakan kişi, güzel haberler alacak demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?