343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet geçmedik daha ya olsun ama az kaldı
79 da mı yarı olacak

bilmiyorum ki hiç öyle hesap yapmadım kuzu ben safağı saymaya bile sizle başladım
hatta o kadar safım ki askımcım askere gittiğinde kaç gün askerlik yapacağını bile bilmiyodum
ayy askerim duymasın bunları:)))

ay kıyamam bilmemek daha iyi aslında insanın gözünde büyüyordu.

ay kıyamam bilmemek daha iyi aslında insanın gözünde büyüyordu.

ilk günümüzü hatırlıyorum da gece elimde telefonla uyuyakalmışım
saat 2 gibi bir uyandım eyvah dedim askım mesaj atmıştır aramıstır uyuyakalmışım
diye hemen telefona sarıldım baktım hiiç bişey yok kafama dank etti benm askım askerde
o gece çok ağlamıştım of off ne günlerdi

off ya bende o günleri düşündükçe akifin gözleri aklıma geliyo dolu dolu ha ağladı ha ağlayacak

zeynooooooo alemsin kız hala geçen kalandan fazla diyon
geçen zaman 71 kalan zaman 86 nasıl oluyoooo

zeynooooooo alemsin kız hala geçen kalandan fazla diyon
geçen zaman 71 kalan zaman 86 nasıl oluyoooo

Tubişşş ben kafayı yedimm kesin o 86yı 68 diye okuyorum sabahtan beri ve kafa basmıyo 68se illere çoktan geçmiş olmamız lazım diye ay çok güldüm kendimee yaa o kadar sabırsızım ki 2 gündür beynim oyun oynuyo bana :))))

kizlar okuldan yaziyom size. cok fenayim cok...
benimki en son pazar aksami 1mesaj atti.tam caldirdi telefonu kapatti,ben de onu geri aradim. o zamandan beri hic ses seda yok. pazar aksamdan beri. delircem artik acaba yakalandi da ceza falan mi aldi oooff! hic disari da mi cikmiyo bu aramiyooo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…