347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benım pencerelerim yerden tavana kadar ama ebatı geniş değil o yuzzden güzel durmaz o perdeler bende ben dumduz dökümlü alıcamzaten hep öyle severdm öyle olck... ama penceren geniş ya güzel durur bencede berjerlerini önüne koy ben tek berjer yaptırıorum bide puff um olucak öle tercih ettim..

mutfak camın guzelmiş anlattggna göre balkonunda var ohh pazar kahvaltıları ve c.tesi akşam yemeklerinnin vazgeçilmez yeri olck bnce balkonun bnm balkonumda yok malesefolmasını en çok istediğim şeydi ama yok kısmet...

görerek alsan ne olcak lovelylm ya ütü masasıyla askılık işte bncede çok pahalı veremem okadar 150 miş 200 müş gidicem 30-40 liralık masadan alıcam valla annem yıllardır kullanıo hıc bsy olmuo

Bende istemiyorum çok para vermek ama iki gün sonra elimdede kalsın istemiyorum. Ne yapayım bilemedim.

Banyoya hiç havluda almadım bugün havlu alacağım. 10 adet alsam yeter herhalde.

Kızlar gittim 5 adet yüz havlusu aldım English home'dan. Sırada banyo aksesuarları var. Beyaz almaya karar verdim. Bankom siyah çünkü ve duvarlarda siyah siyah koysam göstermeyecek.

Bende istemiyorum çok para vermek ama iki gün sonra elimdede kalsın istemiyorum. Ne yapayım bilemedim.

Banyoya hiç havluda almadım bugün havlu alacağım. 10 adet alsam yeter herhalde.

iyi yapmışsın 10 tane yeter kusum bende hepsini englısh homedan aldm 6-7 tane var bide çeyizlik havlularım örgülü boncuklu toplasan bı 50 tane havlum var hepsini millete hediye edicem sevmem ben öle dantel vs... cok kalıtelı havlularında boncuklarnı söküp kullanıcam...

çok para verme ya elinde nie kalsn ütü masası sonucta annem abaartsz 10 yıldır kullanıo eskıden 100tllik 200 tllik ütü masaları yoktuki annem yılda 2 kez sadece örtüsünü yenilio her tarafı pırıl pırıl katlayıp koycaksn kapının arksna üstünde tepinmiceksin ki sende he.. valla bana hediye gelseydi en iyisi hayr demezdm ama ben zaten okadar veremem baktm çok kötü ozaman en iyisini alırım ilerde aama ben deneyecgm o ucuzları ecuş

Banyo için şunu beğendim nasıl sizce kızlar?

çok tatlıymış fiyatıda sana uygunsa al... ama benm banyomun yer karoları kahve duvar karoları bejj bende banyoyu renkli sevdgm için kontras bsy aldım mavı ama sırıtmayan bı renk baya koyu ve degısık yeşilmsiliğide var gibi... ama şıkmış fiyatı ne kadar?

selamlar fıstıklar

lovelym haberler çok güzel maşallah her şey yolunda ilerliyor

ütü masamı annem bimden almıştı 50 liraya çok kaliteli bişeydi anneannem 2 seneyi geçkindir kullanıyor baya sağlam bişey çok paralar vermeye gerek yok bence

nena canım nişanlım bi gelse başlıcaz işlere ama hala memleketinde. bende perdelerimi hep dümdüz istemiştim. zaten camlarımda çok ama hep tek kanat değişik bi pencere gerçi çok inceleyemedim başkasının evinde belkide bütündür bilemedim bak şimdi
sadece mutfağıma ve küçük bi oda var oraya zebra düşünüyorum küçük pencereleri oraların

mercii leyleği havada görmüşsün kuzum ohh çok iyi yapmışsınız iyi tatiller canım

ayrıca bende banyo için hiçbişey almadım daha renginide hatırlamıyorum iyi mi beyaz dı sanırım:26: öle dolaplı bi banyo değildi

Nenacım benim hiç havlum yoktu. Bir tane dedeciğimin Koçtaş'tan aldığı şu Prima Novaların havlularından vardı kadife kabartmalı. Bende 5 tane kendimize aldım bugün. Daha sonra taşlı tuşlulardan da alırım.

Canım o banyo takımı Biev'in 44 lira.

44 tlye iyi fiyatı hayatım bnde migrostan 29 tlye almıştım içime siindi en azından...

koçtaşta falan hep 100tl nin üzerinde tutuo sen bunu begendiysen ver siparişini fiyat gayet uygun...

incicicegim evinde güle güle otur kuşum artık dierleri çıktıgına göre dip köşe incelersin daireni ne nerdeydi ne renkti bol bol bakarsın :)

Valla aldım gitti kızlar o takımı şimdi de metal çöp kovası ve tuvalet fırçası alacağım. Taşlarına da uyumlu olur hem.

sağol canım benim :))

Canım bende aldım gitti zaten yanına bir tane de rende ekledim hatta. Kargo ücreti 10 tl ekledi site. 60 küsur liraya hallettim.

ayy bu arada dün bizim nişan yıl dönümüzdü tam 3 sene bitti şimdiye kadar hiç kutlamadığımız için bende unutmuşum bizimki de bişe demedi

Ödeme sayfasındayım bende şuan düz metalini mi alsam yoksa bu rengini mi bilemedim çünkü yer fayanslarım beyaz. Bu göztermezse diye korktum şimdide.

Kızlar nasılsınız acil yardımıınza ihtiyacm var:) geçmişi daha okuyamadım bikaç gündür yoğundum..
Bu fotodaki şampuan hangi bvlgari erkek parfümüne ait olduğunu biliyormusunuz:))

Canıımm çok sevindiimmm:))) e artık sana kahve içmeye gelirizz evinee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…