Salon pencerem ile mutfak pencerem büyük canım. Mutfağımda sürgülü kapım var zaten balkona açılıyor. Salonumda yerden tavana kadar ve genişçe pencerem var. Bir de o pencerenin önüne berjerlerimi koyacağım allah nasip ederse o yüzden o tarz bir perde hoş olur diye düşündüm.
Ütü masasıyla çamaşır askılığını da görerek mi alsam bilemedim ama çok pahalı ütü masaları falan 200 küsur lira. Ben o kadar para vermek istemiyorum şöyle uygun fiyatlı çok yer kaplamayan hafif ama küflenmicek ütü masası ve çamaşır askılığı istiyorum.
canım benım pencerelerim yerden tavana kadar ama ebatı geniş değil o yuzzden güzel durmaz o perdeler bende ben dumduz dökümlü alıcamzaten hep öyle severdm öyle olck... ama penceren geniş ya güzel durur bencede berjerlerini önüne koy ben tek berjer yaptırıorum bide puff um olucak öle tercih ettim..
mutfak camın guzelmiş anlattggna göre balkonunda var ohh pazar kahvaltıları ve c.tesi akşam yemeklerinnin vazgeçilmez yeri olck bnce balkonun bnm balkonumda yok malesefolmasını en çok istediğim şeydi ama yok kısmet...
görerek alsan ne olcak lovelylm ya ütü masasıyla askılık işte bncede çok pahalı veremem okadar 150 miş 200 müş gidicem 30-40 liralık masadan alıcam valla annem yıllardır kullanıo hıc bsy olmuo
Bende istemiyorum çok para vermek ama iki gün sonra elimdede kalsın istemiyorum. Ne yapayım bilemedim.
Banyoya hiç havluda almadım bugün havlu alacağım. 10 adet alsam yeter herhalde.
Banyo için şunu beğendim nasıl sizce kızlar?
Nenacım benim hiç havlum yoktu. Bir tane dedeciğimin Koçtaş'tan aldığı şu Prima Novaların havlularından vardı kadife kabartmalı. Bende 5 tane kendimize aldım bugün. Daha sonra taşlı tuşlulardan da alırım.
Canım o banyo takımı Biev'in 44 lira.
44 tlye iyi fiyatı hayatım bnde migrostan 29 tlye almıştım içime siindi en azından...
koçtaşta falan hep 100tl nin üzerinde tutuo sen bunu begendiysen ver siparişini fiyat gayet uygun...
incicicegim evinde güle güle otur kuşum artık dierleri çıktıgına göre dip köşe incelersin daireni ne nerdeydi ne renkti bol bol bakarsın :)
44 tlye iyi fiyatı hayatım bnde migrostan 29 tlye almıştım içime siindi en azından...
koçtaşta falan hep 100tl nin üzerinde tutuo sen bunu begendiysen ver siparişini fiyat gayet uygun...
incicicegim evinde güle güle otur kuşum artık dierleri çıktıgına göre dip köşe incelersin daireni ne nerdeydi ne renkti bol bol bakarsın :)
Kızlar şunları da çok uyumlu buldum banyo takımıma bunları da alıyorum.
Kızlar güzel haberler ile geldim.
Bugün bizim emlakçı aramış kayınvalidemleri, bizimkiler ev sahibi ve ailesi ile tanışmışlar. Emlakçının dediği gibi anne ve babasıyla gelmiş. Uşaklı bir aileymiş ve çok iyi insanlarmış. Kayınvalidem ile konuştuk şimdi elektriğimiz tuttu, bayağı sohbet ettik dedi. Nikaha davet ederseniz mutlaka gelmek isteriz demişler. Kayınvalidem nikah davetiyesi yollayacak onlara emlakçımız aracılığıyla. Ev sahibimiz evi krediyle almamış olsa her kolaylığı yapabileceğini söylemiş. O yüzden kayınvalidem de kirada indirim için diretmemiş.
Veee gelelim asıl bombaya. Kiramıza 1 sene daha zam yapmayacaklar. Yani 2 sene aynı kirayı ödeyeceğiz o yüzden çok çok mutlu oldum.
Daha dün Stanki ile konuşmuştuk. Allah yüreğimi biliyor sanki...
Gerçekten artık daha çok inanıyorum allah yuva kuracaklara yardım ediyor. Mucize gibi...
Hep diyorum yine diyeceğim herkesin işi en az benim ki kadar rast gitsin. Biz yüreğimizi temiz tuttukça iyi haberler kapımızı bol bol çalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?