selaam kızlaarr ramazanda tam bu saatler zor geçiyo sanki be :)
lovely'm konuştuğumuz parfümü aldımmm geldi sonunda kokusu çok güzeeelll biraz kalıcılık problemi var ama olsuunn sıkıp duruyorummm :)
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemmCanım Amour'dan mı bahsediyorsun güle güle kullan canım benim. Ben parfümlerimi sayamıyorum artık sayısı o kadar çok ki.
Amour kullanmadım düğünde bol bol sıkacağım inş.
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemm
niye yüz verilmiyor acebaa gitsin kuzucm :)Bizimki de sabah mesaj attı. İş arkadaşlarıyla yarın denize gideceklermiş. Oldu paşam dedim. Yüz vermiyorum bugün pek.
Bizimki de sabah mesaj attı. İş arkadaşlarıyla yarın denize gideceklermiş. Oldu paşam dedim. Yüz vermiyorum bugün pek.
evlendikten sonra burayı boşlarsanız saçınızı başınızı yolarım bu bir açık tehdittir
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemm
Canım Amour'dan mı bahsediyorsun güle güle kullan canım benim. Ben parfümlerimi sayamıyorum artık sayısı o kadar çok ki.
Amour kullanmadım düğünde bol bol sıkacağım inş.
akşam ben gelince burda kimse kalmıyor. kendi kendime konuşuyom ama
Hahahahahahahaha.Bunu yeni görüyorum ya.
Gündüzleri burdayım akşamları beni unutun.
Bu arada canını okudum sevgilimin.
ben iftardan sonra spora gidiyorum nete gelmem 12 yi buluyo o saatte de kimse olmuyo
hehehh çok hoşsunuzpernic den sonra lovely de sinyal veriyor
biz 3. yılımızda 1 çekyatta ben diğer çekyatta eşim. karşımızda tv. 2 çekyat arasında notebookçok romantik dimi
canım dün piyade okulunun kantinine alış veriş yapmaya gittim. Orada birini gördüm sana çok benziyordu. Çok dikkatli baktım, oda bana baktı. Senin İzmirde olduğunu bilmesem seni gördüm diycem o kadar yani.
pernic den sonra lovely de sinyal veriyor
biz 3. yılımızda 1 çekyatta ben diğer çekyatta eşim. karşımızda tv. 2 çekyat arasında notebookçok romantik dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?