347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Mercim seninkide çok güzelmiş. Hepiniz evlenmeden önce almışsınız herhalde banyo takımlarınızı ben bahtıma ne çıkacağını bilmediğim için ev tutulduktan sonra alayım dedim.

selamlar fıstıklarr

banyo takımlarınız çok güzel güle güle kullanın

ben daha anca alıcam almamıştım banyo paspası falan yok daha

hüm mutfak için aldıklarında çok güzel benimde tezgah üstü çoğu şeyim kırmızı çok uyumlu olmuştur

selaam kızlaarr ramazanda tam bu saatler zor geçiyo sanki be :)
lovely'm konuştuğumuz parfümü aldımmm geldi sonunda kokusu çok güzeeelll biraz kalıcılık problemi var ama olsuunn sıkıp duruyorummm :)

selaam kızlaarr ramazanda tam bu saatler zor geçiyo sanki be :)
lovely'm konuştuğumuz parfümü aldımmm geldi sonunda kokusu çok güzeeelll biraz kalıcılık problemi var ama olsuunn sıkıp duruyorummm :)

Canım Amour'dan mı bahsediyorsun güle güle kullan canım benim. Ben parfümlerimi sayamıyorum artık sayısı o kadar çok ki.

Amour kullanmadım düğünde bol bol sıkacağım inş.

Bizimki de sabah mesaj attı. İş arkadaşlarıyla yarın denize gideceklermiş. Oldu paşam dedim. Yüz vermiyorum bugün pek.

evlendikten sonra burayı boşlarsanız saçınızı başınızı yolarım bu bir açık tehdittir

Aldecim kendi başına plan yapmış bana sormadan. Kızmamak elde değil.

Stanki ben burdayım ama çıkıyorum canım. Eve geldim haftasonu başladı artık. Bol bol dinleneceğim iki gün.

evlendikten sonra burayı boşlarsanız saçınızı başınızı yolarım bu bir açık tehdittir

Hahahahahahahaha. Bunu yeni görüyorum ya.

Gündüzleri burdayım akşamları beni unutun.

Bu arada canını okudum sevgilimin.

Son düzenleme:
evet canım Amour diyorumm tam yaz kokusuuu muhteşemm

Canım Amour'dan mı bahsediyorsun güle güle kullan canım benim. Ben parfümlerimi sayamıyorum artık sayısı o kadar çok ki.

Amour kullanmadım düğünde bol bol sıkacağım inş.

ayy o parfümden bende aldım dün elime geçti siz burda çok bahsedince ısmarlamıştım bende düğünde sıkayım bari

Hahahahahahahaha. Bunu yeni görüyorum ya.

Gündüzleri burdayım akşamları beni unutun.

Bu arada canını okudum sevgilimin.

pernic den sonra lovely de sinyal veriyor

biz 3. yılımızda 1 çekyatta ben diğer çekyatta eşim. karşımızda tv. 2 çekyat arasında notebook çok romantik dimi

ben iftardan sonra spora gidiyorum nete gelmem 12 yi buluyo o saatte de kimse olmuyo

canım dün piyade okulunun kantinine alış veriş yapmaya gittim. Orada birini gördüm sana çok benziyordu. Çok dikkatli baktım, oda bana baktı. Senin İzmirde olduğunu bilmesem seni gördüm diycem o kadar yani.

biz 3. yılımızda 1 çekyatta ben diğer çekyatta eşim. karşımızda tv. 2 çekyat arasında notebook çok romantik dimi
hehehh çok hoşsunuz
bizde de hiç romantiklik yok yaa evlenince nolur bilemiyorum
ikimiz laptopları kucağımıza alıyoruz öyle takılıyoruz. geçen nişanlımın kardeşi siz evlenince netten yazışırsınız artık yemek hazır, su getirirmisin falan dersiniz diyo

canım dün piyade okulunun kantinine alış veriş yapmaya gittim. Orada birini gördüm sana çok benziyordu. Çok dikkatli baktım, oda bana baktı. Senin İzmirde olduğunu bilmesem seni gördüm diycem o kadar yani.

hadi yaa insanlar çift yaratılmış derler
bi kaç kişiden daha duydum sana çok benzeyen birini gördüm diye. benden kaç çift var acaba

O anlamda kaş göz yapmamıştım ama.

Akşamları eşcağızımla iki sohbet ederim baabında yazmıştım. Yani akşamlarımı eşime ayırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…