anladım canım haklısın benim de k.validem kendi kafasına göre salonun perdelerini yaptırdı sırf onlara yakın yer ev tutmadım diye işte yapıyorlar böyle hatalar oğullarını kaybetme korkusu... seninki de tam o tavırlarda bulunuyor o eve girme işini hiç bepenmedim alın anahtarı onlardan
Yok benimkisi bana sormadan hiç bir şey yaptırmadı sağolsun ama kayınvalidesi ve görümcesi bir şey söyleyecek diye ödü kopuyor. Anahtar onlarda çünkü evim kayınvalidemlere yakın bir şey olursa o gelip ilgileniyor adamlarla. O yönden sağolsunlar ama eve bir gidiyorum bütün odalarımın kapıları kilitlenmiş. Hırsızdan koridoru mu koruyoruz yoksa odaları mı? Odalarıysa zaten kapılar koridordan kilitleniyor ve üstlerinde anahtar var çevirir açar girer odalara, ha pencereden girdiğini varsayarsakta koridoru mu koruyoruz benim mantığım almıyor. Hiç söylemediysem 5 defa söyledim anne odaların kapılarını kilitleme. Mobilyalar çok sıcakta kalmasın diye.
Evim yerleşiyor kendi aldığı masa örtüsünü örtmek istiyor. Annem de diyor ki ilk kız çeyizi serilir. Kibarca şimdi biz serelim sonra sizinkileri de nasılsa örter demek istiyor. Ne yaptı etti annemin bana yaptığı masa örtüsünü kaldırmış kaşla göz arası kendi aldığı masa örtüsünü örtmüş. Kayınvalidemdeki sevmediğim tek huy kendi bildiğini okuması. 500 kere söyle yapacağı varsa yapar.
O gün temizlikçi bize gelirken annemle durakta buluşup öyle benim evime gittiler. Çünkü temizlikçi annemin evinin orda oturuyor. Kadın demiş ki benim kentkartımda yok sizden basalım. Annem orda notunu vermiş kadının. 100 lira para alıyor, 2 lirasını yol parası yapmak istemiyor. Temizlik bittikten sonrada annem tembih etmiş ayrıca yol parası verme diye kayınvalideme. Çünkü benim eve gelmişler ben kahvaltı yapmadım demiş, annem gitmiş kahvaltılık almış kadına. Öğlen sigaralarını almışlar. 100 liraya temizleteceğimiz ev bize 150 liraya patladı. Annemin o kadar uyarmasına rağmen kayınvalidem bir de yol harçlığı vermiş kadına.
Yatak odamı ve yemek odamı kurmaya gelen çocuklara da 50 lira vermiş yemek yesinler diye. Sadece yarım saat sürmüş kurmaları. Onlar zaten maaşlı personel. Nereye savuracağını bilmiyor ama davetiyem için çokmuş demeyi de biliyor. Neyse ya canım sıkkın işte sizi de sıkmayım.
olur mu öyle şey kimsenin canı falan sıkılmaz canım.. dediğim dedik olması kötü olmuş canım inşallah sonra evinizin içine karışmak istemez siz şöyle yapın ev tamamen bitince anahtarı alın ondan biz bilerek fazla anahtar yaptırmadık 3 tane var o da bizim evde duruyor kaybederiz falan diye... kaldırırsın hemen kendinin masa örtünü serersin balayından dönünce. biraz da nişanlına iş düşüyor bu durumda karıştırtmaması lazım ama genel de erkekler annesine kıyamıyor eminim bi durum olsa benimki annesinin tarafına geçer benim değil...
eve temizliğe gelen bayan konusunda da annem apartman görevlisinin eşini çağırıyor o da gelince yemek falan yiyor yani annem yedirtmeden görndermez öyle kahvaltı falan yapması çok normal gibi geldi bana kadının :44::44::44::44: gerçi onun parasını falan erkek tarafı verir kı tarafı değil
Gunaydın kızlar.
Lovlycım mekan cok guzelmış çok begendım.İnşallah gönlünüzce eğlennirsiniz.Aklımda bulunsun orası.
Birde son haftalara gırınce gerilim artıyor halıyle o yuzden takmamaya çalış ama.Ama'sı var.Kayınvalıden biraz fazla bıldıgını okuyor ve yakında oturuyorsanız düğünden sonra düzeninizi oturttuktan sonra biraz elini ayağını çekmende fayda var.Düğünden önce böyleydi düğünden sonra değiştide dedirtmemek için yavaş yavaş yapsan iyi olur canım.Huzurlu olursun böylelikle.
Anahtar konusunda da haklısın.Ev hali bu.Her an biri gelecekmiş gibi olmazki.Ben şimdi abimlere de annemlerede yaptırdım.Tek olmama ragmen bile düşünüyorum keşke yaptırmasaydım diye.Çat kapı geliriz diyolar bide :26:
Canım öğle yemeğinden bahsetmiyorum ben. Bizimkiler de öğlen dışardan pide söylediler evimiz boş olduğu için. Öğle yemeği çok normal. Bizde evimize gelenlere öğle yemeği veriyoruz. Sabah 08:30'ta telefon ile konuşuyoruz, ben kahve içiyorum diyor ama kahvaltısını evde yapıp yola çıkmıyor ki biliyor orası boş ev. Öğle yemeğiyle ilgili bir şey yazmadım zaten dikkat edersen. Kahvaltı ve yol ücreti dışında kayınvalidem karşıladı temizliği, öğle yemeğini ve sigarasını.
Anahtardan bizdede 3 tane var ve kapımız son teknoloji bir kapı. Çilingir açamıyor, komple kilit bölümünü kırmaları gerekiyor, anahtarımızdan da 3 adet var, çoğaltılamıyorda. Biri bende, biri nişanlımda diğeri için ise nişanlım "annemde kalsın madem unutursak falan yakınız gider ondan alırız" dedi. Kilidi kırdırmamak için yedeği onda tutalım dedi. Annemde bu durumda alındı tabi ama ben hoşlanmıyorum evimin anahtarının her ne olursa olsun kayınvalidemde olmasından. Kötü bir insan değil ama istemiyorum.
kızlar merhaba.
hayırlı teskereler diyelim. bekleyenlere sabır diliyorum
bir şey sorabilir miyim?
askerde olan birini ziyarete gideceğim. hediye olarak ne alabilirim?
Canım öğle yemeğinden bahsetmiyorum ben. Bizimkiler de öğlen dışardan pide söylediler evimiz boş olduğu için. Öğle yemeği çok normal. Bizde evimize gelenlere öğle yemeği veriyoruz. Sabah 08:30'ta telefon ile konuşuyoruz, ben kahve içiyorum diyor ama kahvaltısını evde yapıp yola çıkmıyor ki biliyor orası boş ev. Öğle yemeğiyle ilgili bir şey yazmadım zaten dikkat edersen. Kahvaltı ve yol ücreti dışında kayınvalidem karşıladı temizliği, öğle yemeğini ve sigarasını.
Anahtardan bizdede 3 tane var ve kapımız son teknoloji bir kapı. Çilingir açamıyor, komple kilit bölümünü kırmaları gerekiyor, anahtarımızdan da 3 adet var, çoğaltılamıyorda. Biri bende, biri nişanlımda diğeri için ise nişanlım "annemde kalsın madem unutursak falan yakınız gider ondan alırız" dedi. Kilidi kırdırmamak için yedeği onda tutalım dedi. Annemde bu durumda alındı tabi ama ben hoşlanmıyorum evimin anahtarının her ne olursa olsun kayınvalidemde olmasından. Kötü bir insan değil ama istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?