347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Yok benimkisi bana sormadan hiç bir şey yaptırmadı sağolsun ama kayınvalidesi ve görümcesi bir şey söyleyecek diye ödü kopuyor. Anahtar onlarda çünkü evim kayınvalidemlere yakın bir şey olursa o gelip ilgileniyor adamlarla. O yönden sağolsunlar ama eve bir gidiyorum bütün odalarımın kapıları kilitlenmiş. Hırsızdan koridoru mu koruyoruz yoksa odaları mı? Odalarıysa zaten kapılar koridordan kilitleniyor ve üstlerinde anahtar var çevirir açar girer odalara, ha pencereden girdiğini varsayarsakta koridoru mu koruyoruz benim mantığım almıyor. Hiç söylemediysem 5 defa söyledim anne odaların kapılarını kilitleme. Mobilyalar çok sıcakta kalmasın diye.

Evim yerleşiyor kendi aldığı masa örtüsünü örtmek istiyor. Annem de diyor ki ilk kız çeyizi serilir. Kibarca şimdi biz serelim sonra sizinkileri de nasılsa örter demek istiyor. Ne yaptı etti annemin bana yaptığı masa örtüsünü kaldırmış kaşla göz arası kendi aldığı masa örtüsünü örtmüş. Kayınvalidemdeki sevmediğim tek huy kendi bildiğini okuması. 500 kere söyle yapacağı varsa yapar.

O gün temizlikçi bize gelirken annemle durakta buluşup öyle benim evime gittiler. Çünkü temizlikçi annemin evinin orda oturuyor. Kadın demiş ki benim kentkartımda yok sizden basalım. Annem orda notunu vermiş kadının. 100 lira para alıyor, 2 lirasını yol parası yapmak istemiyor. Temizlik bittikten sonrada annem tembih etmiş ayrıca yol parası verme diye kayınvalideme. Çünkü benim eve gelmişler ben kahvaltı yapmadım demiş, annem gitmiş kahvaltılık almış kadına. Öğlen sigaralarını almışlar. 100 liraya temizleteceğimiz ev bize 150 liraya patladı. Annemin o kadar uyarmasına rağmen kayınvalidem bir de yol harçlığı vermiş kadına.

Yatak odamı ve yemek odamı kurmaya gelen çocuklara da 50 lira vermiş yemek yesinler diye. Sadece yarım saat sürmüş kurmaları. Onlar zaten maaşlı personel. Nereye savuracağını bilmiyor ama davetiyem için çokmuş demeyi de biliyor. Neyse ya canım sıkkın işte sizi de sıkmayım.

Son düzenleme:

olur mu öyle şey kimsenin canı falan sıkılmaz canım.. dediğim dedik olması kötü olmuş canım inşallah sonra evinizin içine karışmak istemez siz şöyle yapın ev tamamen bitince anahtarı alın ondan biz bilerek fazla anahtar yaptırmadık 3 tane var o da bizim evde duruyor kaybederiz falan diye... kaldırırsın hemen kendinin masa örtünü serersin balayından dönünce. biraz da nişanlına iş düşüyor bu durumda karıştırtmaması lazım ama genel de erkekler annesine kıyamıyor eminim bi durum olsa benimki annesinin tarafına geçer benim değil...
eve temizliğe gelen bayan konusunda da annem apartman görevlisinin eşini çağırıyor o da gelince yemek falan yiyor yani annem yedirtmeden görndermez öyle kahvaltı falan yapması çok normal gibi geldi bana kadının :44::44::44::44: gerçi onun parasını falan erkek tarafı verir kı tarafı değil

Canım öğle yemeğinden bahsetmiyorum ben. Bizimkiler de öğlen dışardan pide söylediler evimiz boş olduğu için. Öğle yemeği çok normal. Bizde evimize gelenlere öğle yemeği veriyoruz. Sabah 08:30'ta telefon ile konuşuyoruz, ben kahve içiyorum diyor ama kahvaltısını evde yapıp yola çıkmıyor ki biliyor orası boş ev. Öğle yemeğiyle ilgili bir şey yazmadım zaten dikkat edersen. Kahvaltı ve yol ücreti dışında kayınvalidem karşıladı temizliği, öğle yemeğini ve sigarasını.

Anahtardan bizdede 3 tane var ve kapımız son teknoloji bir kapı. Çilingir açamıyor, komple kilit bölümünü kırmaları gerekiyor, anahtarımızdan da 3 adet var, çoğaltılamıyorda. Biri bende, biri nişanlımda diğeri için ise nişanlım "annemde kalsın madem unutursak falan yakınız gider ondan alırız" dedi. Kilidi kırdırmamak için yedeği onda tutalım dedi. Annemde bu durumda alındı tabi ama ben hoşlanmıyorum evimin anahtarının her ne olursa olsun kayınvalidemde olmasından. Kötü bir insan değil ama istemiyorum.

Gunaydın kızlar.
Lovlycım mekan cok guzelmış çok begendım.İnşallah gönlünüzce eğlennirsiniz.Aklımda bulunsun orası.
Birde son haftalara gırınce gerilim artıyor halıyle o yuzden takmamaya çalış ama.Ama'sı var.Kayınvalıden biraz fazla bıldıgını okuyor ve yakında oturuyorsanız düğünden sonra düzeninizi oturttuktan sonra biraz elini ayağını çekmende fayda var.Düğünden önce böyleydi düğünden sonra değiştide dedirtmemek için yavaş yavaş yapsan iyi olur canım.Huzurlu olursun böylelikle.
Anahtar konusunda da haklısın.Ev hali bu.Her an biri gelecekmiş gibi olmazki.Ben şimdi abimlere de annemlerede yaptırdım.Tek olmama ragmen bile düşünüyorum keşke yaptırmasaydım diye.Çat kapı geliriz diyolar bide :26:

Bu ara dediğin gibi daha mesafe koymaya başladım canım, yapmazdım eğer bu kadar bildiğini okumasaydı ama böyle yaptığı için haliyle bende artık uzaklaştım. Sürekli evime girip çıkıyorlar hissi uyandı bende böyle değilse bile ama ben anlıyorum meyve suyu içilmiş konmuş kutusu geçenlerde bankonun üstüne. Gelip gidiyorlar yani haliyle canım sıkılıyor benimde.

inciciceğinin evlilik şafağı bire düşmüş bile hade darısı lovelym ve nenanın başına geçti gitti kızlarrr

lovelym canım ne desem bilemiyorum ki en sinir olduğum şey budur inan benim kendi annemde çok kendi bildiğini okur, inşallah gelinine yapmaz ne diyim, hani davetiye göze batıpta normal çalışana 50 tl vermek üstelik zaten adamın görevi o iken yapmak zorundayken ne bileyim saçma geliyor bana

vallla şu anda kayıvalidem o masa örtüsünü örtse o gittiğinde arkasından kaldırırdm ne biliyim yapardım kendimi biliyorum pis bir huyum var sabırlıyım ama bu yani

sen nişanlınla aranı bozma eve ne alındı bilmiyorum bir mutfak eşyası alındıysa değiştirebilirsin ama kurulmuş

yaa lovelym az kaldı vallla hiç aranı bozma, bol bol dua et şeytan böyle anlarda sevenlerin arasına öyle böyle giriyor, sen bu tür şeeyleri takmadan mutluluğuma gidiyorum de gülümse herşey güzel olucak onla kavuşup kapını kapadığında hiç bişi umrunda olmayacak güven bana, ara sor konuş o senin nişanlın sen kendin için bir yuva için çırpınmıyorsun onla ortak yaşam kuruyorsun hayatım o yüzden birbirinize sırt dönen olmayın

Nişanlım aradı öğlen ne yapıyorsun dedi. İyiyim sen ne yapıyorsun dedim? Benim akşam Bjk maçım var, davetiyelerin aciliyeti yoksa hem yarın dışarı çıkarız hem davetiyeleri veririm dedi. Bende bugün mutfak masası ile mutfak sandalyeleri gelecekti onun için annen eve gidecekti söyle o giderken götürsün dedim. Tamam söyleyim dedi. Aradan zaman geçti ben aradım konuştu mu diye. Konuşmuş annesi beni arayacakmış. Bende gerek yok davetiyelerin yarısını bıraksın ben akşam alırım dedim. Çok yoruldum artık şu düğün stresini atlatıp deniz kum güneşin tadını çıkarsam ne güzel olur.

tabi alınır canım annen de olması daha iyi olur

kızlar merhaba.
hayırlı teskereler diyelim. bekleyenlere sabır diliyorum
bir şey sorabilir miyim?

askerde olan birini ziyarete gideceğim. hediye olarak ne alabilirim?

kızlar merhaba.
hayırlı teskereler diyelim. bekleyenlere sabır diliyorum
bir şey sorabilir miyim?

askerde olan birini ziyarete gideceğim. hediye olarak ne alabilirim?

Bizde bekleyen kalmadı canım ama sana ve diğer asker bekleyenlerini allah sağ salim kavuştursun. Hediye olarak, kurabiye yaptırabilirsin ya da iç çamaşırı, çorap, yastık kılıfı ve çarşafı, havlu gibi şeyler alıp takviye yapabilirsin. Yani askerde ihtiyacı olabilecek şeyler alabilirsin.

inciçieğim sonunda evleniyorsun askerden nasıl geçecek bu zaman nasıl geçecek derken bugün kınana yarın düğünün var eminim heyecan ve stres doruklardadır..inşallah çok mutlu olursun kuzum benim hep yüzünüz güler,mutlulukla el ele bir ömür geçirirsin inşallah seni seviyoruz tebrikler:123:

lovely böyle zamanlarda stresten olur böyle kavgalar rahat olmaya çalış mutluluğuna gölge düşmesin bir şekilde her şey halledilir kafanı yorma

Son düzenleme:
Pukiciğim teşekkür ederim canım bir nebze olsa içimi rahatlatıyorsunuz. Kayınvalidem de aradı az önce konuştu benimle. O da çok üzülmüş ve sıkılmış ama yine de kimse benim kadar üzülemez bence. Her neyse öyle ya da böyle atlatacağız inş. bugünleri.

İnciçiçeğim bu akşam uyuyamaz artık. Çok heyecan verici.

Bu arada biz dün annemin kıyafetlerini aldık. Muhteşem zariflikte oldu iki elbiseside. Birini kına gecemde, diğerini düğünde giyecek. Kınam için Spazio'nun yeni sezon bir elbisesini tercih ettik straplez ama çok şık, etek boyu dizde. Nikahta ve düğünde farklı giyecekti ama vazgeçti çünkü elbise fiyatları bin liranın üzerinde. Öyle olunca 3 elbise fazla geldi ve nikahta ve düğünde aynı giymeye karar verdi. Düğün elbisesini Iconas'tan aldık. Taş serpme, saks mavi, balık model bir elbise. Muhteşem oldu bir tek boyu ayarlanacak. Spazio'dan aldığımızı aldık çıktık direkt.

Şimdi ben bir çiçek beğendim ve onu almak istiyorum sizce nasıl? Bir sorayım dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
canlarımm nasılsınızzz

inciçiçeğim çok çok çok mutlu ol emi , ne kadar bekledin bu günler için herşey gönlünce olsun canım arkadaşımmm

lovelym sende hiç üzme canını bu zamanlar en mutlu olman gereken zamanlar, düşünsene hayatında bidaha hiç yapmıcaksın bu hazırlıkları o yüzden sonuna kadar tadını çıkar kimsenin seni üzmesine izin verme , kayınvalideni de kırmadan açıkla duygularını o da durması gereken yeri bilsin. eminim o da kötü düşüncelerle yapmıyo bunların hiçbirini onun da ilk mürüveti o da senin kadar olmasa bile çok heyecanlı. halasının aldığı hediye ne bilmiyorum ama beğenmediysen iade de edemiyosan biraz kullanır birine hediye edersin gider sonrasında kendi gönlünden ne geçiyosa onu alırsın. böyle şeyler için sen kendini de ilişkinizi de yıpratma çünkü bu erkekler hepppp aynı

Bizde eşimin ailesine 10 dk yakın mesafe de oturuyoruz. 3 anahtarımız var biri onlarda. Eşimin ailesi anlayışlı insanlar oturmaya bile gelmeden bir kaç gün önceden arayıp söylerler. Sizde de şu an ev yerleşme durumu olduğu için girip çıkılıyo olması normal. Baktın evlendikten sonra eve girdiğini sezdin birgün dersin anahtarı iş yerinde unuttum diye gider anahtarı alırsın bir daha da vermezsin. Kendi annenlere de verme iş yerinde kilitli çekmecen varsa orda dursun.

Gunaydın kızlar.
Bugün inciciceğimizin günü. :123:
Allah mutluluklarını daim etsin.Evlerinde huzur eksik olmasın inşallahh.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................14:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................22:123:​

İnciçiçeğim ne kadar güzel olmuş. Canım hep hep mutlu ol. Bayıldım. Gözlerinin güzelliği makyajla iyice ortaya çıkmış. Duru, sade, çok güzel bir gelin olmuş İnciçiçeğimiz.

İnciçiçeği çok güzel olmuş çiçeği ve kurdelesinde terettüd etmişti ama süper görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…