Pukicim teşekkür ederim canım.
Giz sıcaklardan yapıştırılan etiketler kabarcık kabarcık oldu biz alahtan içine şekerleri almamıştık. Şimdi içinden düzgünlerini seçeceğiz herhalde 200 adet seçerim, 300 adette arkası magnetli yaptıracağız. Yani 200 tanesi kavonoz, 300 tanesi klasik olmak üzere çıkartacağız. Kalan kavonozları da nasıl değerlendiririm bilmiyorum ama muhtemelen gelin mevlüdünde kullanırım birazını, birazını ilerde bebeğimin baby shower'ında kullanabilirim bilemiyorum şimdiden. Keşke bu kadar önceden etiketleri yapıştırmasaydım çok pişmanım.
Stickerbaskıdan yaptırdım canım oje etiketlerini. Kına gecesi için daha küçük boyda basıyorlar belirtince. Ben flormar aldım ojelerimi. Zaten bir tek flormarın üzerinde şeffaf etiket var. Diğerleri baskı olduğu için olmuyor. Flormar'da üzerindeki etiketleri çıkartıp yerine bu stickerları yapıştırıyorsun. Ben yapınca fotoğraf eklerim ama muhtemelen cuma günü yapacağım etiketler sıcaktan bu hale geldiği için. Kına gecemden sonra fotoları eklerim size.
Giz 50 oje aldım canım. 100 lira tuttu. 1.90'dan aldım tanesini. Bizim evde olacak ama kalabalık olacağız herkese yetsin dedim. Kınalardan da 50 adet var. Taçlardan 10 tane aldım. Tef 5 tane yaptırdım. Daha yaptırıcaktım kayınvalidemle organize olamadım.Hatırlamışken çerez için keselerden de almamız lazım. Nasıl yetiştircem bilmiyorum.
ayyyy herşey süper gidiyo yanii
ellerinin frenchlerini en son yaptır zaten matlaşmasın. çerezleri de el birliğiyle paketlersiniz çabucak ayyy ne güzel yaaa düşününce ben bile heyecanlanıyorumbuketin gelince bize de göster mutlakaaa
Günaydın yarenler topiğimizi ıssız bıraktınız. Nena nerelerde?? Stanki gözükmüyor??? Ya Pernic? Alde kuş??? Nerelerdesiniz huuu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?