347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

giz negüzel eviniz hazır olduğu için yavaş yavaş her şeyi istediğiniz gibi yaparsınız canım.

pernic çok geçmiş olsun canım dualarım annenle..

lovely her şeyin hazır heralde kına için hadi bakalım çok güzel geçer umarım

lovely canım yuvarlak etiketler nasıl kabardı anlayamadım eridimi , naısl olucak nikah şekerin peki ay o kadar sıcaklar varsa şekerleri düşünemiyorum

oje için etiketi nerede yaptırdın canım benim içinde fikir olsun nettenmi buldun, kaçtane oje aldın

Pukicim teşekkür ederim canım.

Giz sıcaklardan yapıştırılan etiketler kabarcık kabarcık oldu biz alahtan içine şekerleri almamıştık. Şimdi içinden düzgünlerini seçeceğiz herhalde 200 adet seçerim, 300 adette arkası magnetli yaptıracağız. Yani 200 tanesi kavonoz, 300 tanesi klasik olmak üzere çıkartacağız. Kalan kavonozları da nasıl değerlendiririm bilmiyorum ama muhtemelen gelin mevlüdünde kullanırım birazını, birazını ilerde bebeğimin baby shower'ında kullanabilirim bilemiyorum şimdiden. Keşke bu kadar önceden etiketleri yapıştırmasaydım çok pişmanım.

Stickerbaskıdan yaptırdım canım oje etiketlerini. Kına gecesi için daha küçük boyda basıyorlar belirtince. Ben flormar aldım ojelerimi. Zaten bir tek flormarın üzerinde şeffaf etiket var. Diğerleri baskı olduğu için olmuyor. Flormar'da üzerindeki etiketleri çıkartıp yerine bu stickerları yapıştırıyorsun. Ben yapınca fotoğraf eklerim ama muhtemelen cuma günü yapacağım etiketler sıcaktan bu hale geldiği için. Kına gecemden sonra fotoları eklerim size.

tamam hayatım eklersen çok sevinirim banada fikir verdin sağolasın, kaçtane oje aldın bende bulursam yavaştan kına hazırlıklarıma fikir olarak girişcem hediy eolarak ne versem diye düşünüyordum, 20 tane karton poşte alıp yakınlarıma kızlara dağıtmayı düşünüyorm napsam acaba

Giz 50 oje aldım canım. 100 lira tuttu. 1.90'dan aldım tanesini. Bizim evde olacak ama kalabalık olacağız herkese yetsin dedim. Kınalardan da 50 adet var. Taçlardan 10 tane aldım. Tef 5 tane yaptırdım. Daha yaptırıcaktım kayınvalidemle organize olamadım. Hatırlamışken çerez için keselerden de almamız lazım. Nasıl yetiştircem bilmiyorum.

canım evde olucaksa en iyisini yapmışsın ben napsam diyorumda, olmadı bende alacağım oje kız arkadaşlarıma poşette hediye verirrim.

tefden bende yaptırrım ama başka teflerde zillerde alıp süslemeyide düşünüyorum bilmiyorum tam olarak bizim orda kınaya duyan gelir kınalar kalabalık olur.

o yüzden kına çerezliklerimi bile kasım yaında alıp atıcaz kenara 200 tane sepetli minik çerezlik laıcam bir 100 tanede normal tüllü düz çerez kesesi alıcam bu kadar kalabalık oluruz, tedarikli davranıcam

ben hediyelerle baş edemem gerçi benimde kına gecem bir hafta önce olucak arkadaşlarımlada ayrı bir parti yapsak mı diye düşündük o zaman bunlardan verebilirim :)))))))

birde konspet rengi ne olmalı o var tabi herkes kırmızı olmalı diyorrr :)))))))))))))))

Giz bizim konsept rengi bordo ama ojeleri kırmızı aldım hoşuma gider benim 405 numara severim hafif bordoya çalar.

Mercimmm sorma heyecanın doruklarındayım, düğün gününü düşünemiyorum.

Cumartesi saat 15:00'te kuaförde olacakmışız. 18:00'de çıkartacak. Yarın herhalde alırız diyorum çerezleri ve tüllerini. Saçlarımı kestirdim ve boyattım. Ayaklarım frenchli ama daha eller duruyor. Düşündükçe bana da geliyorlar ayyy.

Son düzenleme:
Kayınvalidemle görüştüm şimdi çerezlerin siparişlerini vermiş bilem o. Bende bugün çarşıya gideceğim zaten iş çıkışı çerez tüllerini alabilirim.

ayyyy herşey süper gidiyo yanii
ellerinin frenchlerini en son yaptır zaten matlaşmasın. çerezleri de el birliğiyle paketlersiniz çabucak ayyy ne güzel yaaa düşününce ben bile heyecanlanıyorum buketin gelince bize de göster mutlakaaa

Canım ben kendim yapıyorum bu konuda çok becerikliyim hatta bana iş bile teklif ettiler. Resmim çok iyi olduğu için muntazam çekiyorum kalemi, ojeleri herşeyi. Ben kuaföre yaptırdım bir kere yamuk yumuk çektiler. Kadınlar kulübündede tırnaklar bölümünde fotoğrafım vardı hatta çok beğeni almıştı.

Çerezlerim paketli gelecek canım bir de onunla zaman kaybetmeyeceğiz.

Bugün nikah şekerlerimi de aldık. Daha doğrusu sipariş verdik gelince paylaşırım.

Buketim de gelmiş ama evde kimse olmadığı için geri dönmüş bugün, yarın da olmayacak o yüzden yapabilirlerse yönlendirme isteyeceğim ofise.

Ama merak edenler için paylaşabilirim.

Buketim bu.

http://.................../index.php?route=product/product&path=18&product_id=93

Damat yakası çiçeği de istedim yanına. Belime kırmızı kuşak bağlamam diyordum çiçekle uyumlu kuşakta gönderiyorlar. Oldu bitti maşallah.

Son 10 heyecandan ölebilirim. Yarın kısmetse artık gelinliğimi de teslim alıyorum.

Duvağımı da tekrar yaptırdık, kuaförüm hafta sonu büzgülü duvak istedi, perde gibi getirme sakın onu bana burda biz büzmeye çalışırsak çirkin olur dedi. Peki dedim aradım hemen moda evimi. Yaptırmışlar bile. İnşallah gelinliğimdeki potluklarda giderilmiştir yarın hayırlısı ile teslim alırım.

Son düzenleme:
347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................10:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................18:123:​

Günaydın yarenler topiğimizi ıssız bıraktınız. Nena nerelerde?? Stanki gözükmüyor??? Ya Pernic? Alde kuş??? Nerelerdesiniz huuu???

Günaydın Pernic. İzmir'de hava açık ve güneşli yer yer serin ve rüzgarlı. Hava durumu raporu gibi oldu ama tam olarak İzmir böyle.

Nena nerelerde? Pzts gelir diyordum ama gelmedi. Herhalde yine gelir kızlar çooooooook yoğundum şunu yaptık bunu yaptık diye anlatır. Merakla bekliyorum gelişmeleri. Evinin fotoğraflarını da.

heyooooooooooo musmutlu bir adettt nenanızzz geldiiiiiiiii

evet lovely muazzam ötesi yogundum hatta nefes alamadım hatta 5 gün izin yaptım ve 1 saat ayaklarmı uzatıp ohhh diemedim... çok yoruldum ama değdi

kızlar cuma günü çarşı pazar gezdik annemle biraz iç giyim alışverişi yaptım ve akşam kendi evime gidip bi kaç cam temizledim...

c.tesi günü sabah 9 da kendi evime gittim 2-3 saatte temzlerm dediğim evim tam akşam 9 da hazır oldu halısıydı,koltuklardı,tvdi,beyaz esyaydı onları beklerken tonla temızlık yaptım canım cıktı bıldıgınız.....neyse
pazar günü ise sevgili kayın validemn anlayıssızlıgı ve bnm çeyizimin zar zor gtmesiyle tabi sakin nenanın cinleri tepesine çıkması bir oldu pazar günüm tam bir facia hiç sormayın yani ellerimi yaktım yanlıslıkla sinirden onu gectim çeyizimi keyflı keyıflı nişanlımla beraber serdik her yer hazır yatak odam hariç henüz bazam gelmediği için yatagımı yapamadım bazamı fabrikadan cıkarken kırmışlar yenisi yapılıomuş aksiliğin bukadarı neyseki yarın yenisi gelicekmiş ccuma günüde yatagımı sererim ve sizlere evimin her köşesini fotograflarım

dün ise sabah 8 de cıktık annem ve kız kardeşimle 3müze abiye bakmaya kadıköyü falan dolandık hiç bsy bulamadık ve yine ne varsa güzel pendiğimde var dün aksam tam 8 de abiyemi buldum 12 saat gexzdıkten sonra hem zor begenıorum hem begendklerm fızıgıme gitmiyordu o sebeple alamamıstım ama dün aksam taaaki o somon rengi elbiseyi görene kadar ve aldm onu tabi nişanlımınverdiği bütçeyi çok çok aştım çocukcagız hesaplı davrandıkça ben iç ediyorum aman neyse buldum ya ona bakın ohhhh bitti işte...

incicicegimmm evleneli neredeyse 1 hafta olucak vay canına keyfi yerindedir umarım canım yaaa ...

lovelylim nikah şekerlerine üzüldüm umarım degerlendırırsınde ziyan olmazlar ..ojelerinde güzelmiş bnde 405 i çok severim bende yaptırıcm oje kırmızı yada tatlı bir pembe düşünüyorum ama flormar dil ben 100 tl veremem yani nişanlıma 100 tl ojelere verıcem desem sanırım bıraz sinir krizi geçirir çok hesaplıdır ve asla parasını çarçur etmei sevmez

perniccim annene acilll şifalar diliyorum kuzuşşş

kızlar davetiyem ve nikah şekerim hazır ama fotoğraflarını çekebilme fırsatım olmadı bu aşagıda resimlerni paylaştıgım davetiyemin aynısı... nikah şekerim de çatlak cam die tabir edilen bu materyal içine 2 adet badem şekeri üzeri organze tül ama tül ü düz böyle pullu değil artı üzerindeki çiçeklerde pembe gül bu resimdeki çok benziyor die bunu paylaştım am bnmki minik açmış gül duruo öyle farzedin

Eklentiler

• $kristal-davetiye-70792-900x900.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $şeker.webp
    9 KB · Görüntüleme: 47
selamlar kuzucuklarım

hepinizi kocaman öpüyorum beğenileriniz içinde çok teşekkürler. fırsat bulduğumda albüm oluşturucam görmeyenler için

ufak tefek aksilikler hariç kınam ve düğünüm harika geçti ama nasıl olup bitti hiç anlamadım hemencik bitiverdi herşey. ağlamaktan helak olurum diyodum hiç ağlamadım sayılır ufak ufak gözlerim yaşardı ama sustum hemencik o kadar evden çıkarkende öyle çok sarılmayın susmam dedim neyseki bişey olmadan çıktık

gelinliğim 4 parmak kadar daraltılmıştı düğünden 1 hafta önce 3 gün kala giydim problem yoktu kuaförde bi giydim resmen içinde dönüyorum nasıl moralim bozuldu anlatamam. ordan burdan iple bağladık tam oturmadı üstüme ama idare ettik arkasınıda duvak kapadığı için pek belli olmadı

çekimde harika geçti fotoları merakla bekliyorum

hiç oyun oynamayan ben bir döktürdüm bir döktürdüm sormayın

düğünün ertesi gün yoğun istek üzerine afyona geldik biraz planlarımız bozuldu üzüldük ama burada adetmiş gelin eve gelirmiş. burası buzz gibi resmen donuyorum. zaten hasta da oldum boğazım çok fena yutkunamıyorum bile. bizde fırsat bulmuşken termale gelelim dedik pek alışkın değilim ama genede güzel
hafta sonuda burda ki düğün var hava da bozuyo inşallah burdaki de güzel geçer

evimize gitmeyi de dört gözle bekliyorum valla

nena ve lovely çok çok mutluluklar şimdiden herşey itedğiniz gibi olur inşallah

görüşmek üzere....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…