347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet ya harika gözüküyor çiçeği de gelinliği de şahane olmuş bayıldım bayıldım

İncicicegi; şu anda evli bir bayansın Allah bir yastıkta kocatsın. Evinizden neşeli sohbetler ve bereket hiç eksik olmasın. Mutluluğunuz daim olsun...

Geldiğinde burada da bir özel albüm oluşturmanı bekliyorum

ama ben göremedim inciçiçeğini face kullanmadığım için umarım çok mutlu olur evinden neşe mutluluk eksik olmaz..

bu aralar düğünden düğüne koşuyorum kızlar herkes evleniyor :) bu akşam yine bir düğündeyim bakalım bu nasıl geçecek :)

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................12:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................20:123:​

benim erkek arkadaşım değil erkek arkadaşım yolunda ilerliyor sanırım.
iç çamaşırı ve çorabı o yüzden almak istemedim.
kurabiye derken nasıl bişey o. hiç duymadım..

bide sanırım düğünün varmış. dua eder misin imam nikahın kıyılınca. gönlümce olsun herşey. mutlu huzurlu bir evlilik bide kardeşimin sınavı kazanmasını çok istiyorum:)
o vakitte bunların aklına gelmesi çok zor bir ihtimal ama ben yinede şansımı denemek istedim:)

kızlar günaydın,evimiz ile ilgili gelişmeler var banyom 10 senelik ve kötü idi 1 haftada kırıldı döküldü yepisyeni oldu herşey yenilendi, ayakkbılık ölçümüz gömme dolap ölçümüz alındı, herşeyi açık renk istedim ben annemlerde öyle istiyor 2 3 yıl sonra onlara oturacaklar nede olsa :)))))))))

bizde şimdilik gelişmeler böyle çok hızlıyız daha 8 ay 8 günümüz var oysa, şu günlerde kışa evlenin nasıl olsa salon istiyorsun diyor herkes napacağmız şaşırdım

kızlar kesinlikle kır düğünü istemiyorum 2 gündür sahildi kırdı düğünlerde dondum, gemi düğünü diyolarda yok yaahuu totm donar ben artık istemiyorum salon düğünün de kararım kesin oldu

lovelymmm ben bile heyecanlanıyorum şu anda senin düşünemiyorum allahım bu günleri nasib etti hep beraber görüyoruz şükür

Canım ben imam nikahı kıydırmayacağım muhtemelen ama belli olmaz yapmam dediğim bir çok şeyi yapıyorum. Olursada aklıma gelir mi bilmem söz veremiyorum çünkü şuan bile kafam çok dolu ama umarım gönlünce olur herşey, kardeşinde sınavını kazanır inşallah.

Google amcaya asker kurabiyesi yazarsan nasıl bir şey olduğunu görebilirsin.

Gelin çiçeğimi ve küpelerimi aldık.

Forever New'den aldım küpelerimi iki tane beğendim ikisini de aldım. Hangisini beğenirsek saçımla onu takacağım.

anladım. mutluluklar dilerim:)
kurabiyeyede seni beklemeyip öyle yaptım:)
teşekkür ederim

selam kızlarrr
yeni eğitim öğretim dönemine başlamış bulunmaktayım tatilden sonra çok zor geldi tekrar okula gitmek yaaa
bu sene 2010 lu ları alıyorum Allah sonumu hayır etsin

merhaba kızlarrrrr Hafta sonu çok yoğun geçti eşimin dayısının oğlunun düğünü vardı 2 gün köydeydik annemlere geldim dün orda kaldım eşim arkadaşının düğününe gitti sabaha karşı geldi bugün de annem anju oluyor şu an hatta dua edin lütfen

Perniccim geçmiş olsun canım anneciğine acil şifalar diliyorum.

İnciçiçeğim yüklemek isterse gelince o yüklesin size foto ama çok zarif olmuş. Ben çok beğendim.

347. DÖNEM ASKER YARENLERİNİN DÜĞÜN TARİHLERİ

Lovely35: 7 Eylül 2013 Kına
14 Eylül 2013 Düğün....................11:123:

Nena87: 21 Eylül 2013 Kına
22 Eylül 2013 Düğün....................19:123:​

Herkesler nerde? Bugün kına ojelerini de aldım. Flormar 405 numara kırmızı. Cuma etiketlerim herhalde çünkü yapıştırılan etiketler bu sıcakta baloncuk baloncuk olup kabarıyor. Bütün nikah şekerlerimin etiketleri bozuldu. Biz bugün normal nikah şekeri yaptırıyoruz.

ben burdayım canım ders çalışmaya başladım, 21 eylülde spk sınavım var:) ohh ojelerde hazııııır:)))

Yarın teslim alıcam ojelerimi canım. Cuma da etiketlicem muhtemelen. Bir de organze tülle fiyonk attım mı fıstık gibi olur. Sana da iyi çalışmalar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…