İnciçiçeğim ne kadar güzel olmuş. Canım hep hep mutlu ol. Bayıldım. Gözlerinin güzelliği makyajla iyice ortaya çıkmış. Duru, sade, çok güzel bir gelin olmuş İnciçiçeğimiz.
Bizde bekleyen kalmadı canım ama sana ve diğer asker bekleyenlerini allah sağ salim kavuştursun. Hediye olarak, kurabiye yaptırabilirsin ya da iç çamaşırı, çorap, yastık kılıfı ve çarşafı, havlu gibi şeyler alıp takviye yapabilirsin. Yani askerde ihtiyacı olabilecek şeyler alabilirsin.
benim erkek arkadaşım değilerkek arkadaşım yolunda ilerliyor sanırım.
iç çamaşırı ve çorabı o yüzden almak istemedim.
kurabiye derken nasıl bişey o. hiç duymadım..
bide sanırım düğünün varmış. dua eder misin imam nikahın kıyılınca. gönlümce olsun herşey. mutlu huzurlu bir evlilik bide kardeşimin sınavı kazanmasını çok istiyorum:)
o vakitte bunların aklına gelmesi çok zor bir ihtimal ama ben yinede şansımı denemek istedim:)
Canım ben imam nikahı kıydırmayacağım muhtemelen ama belli olmaz yapmam dediğim bir çok şeyi yapıyorum. Olursada aklıma gelir mi bilmem söz veremiyorum çünkü şuan bile kafam çok dolu ama umarım gönlünce olur herşey, kardeşinde sınavını kazanır inşallah.
Google amcaya asker kurabiyesi yazarsan nasıl bir şey olduğunu görebilirsin.
inciciceği ben göremedim facem yok ama çok merak ediyorum darısı başımıza mutlluklar canım
Herkesler nerde? Bugün kına ojelerini de aldım. Flormar 405 numara kırmızı. Cuma etiketlerim herhalde çünkü yapıştırılan etiketler bu sıcakta baloncuk baloncuk olup kabarıyor. Bütün nikah şekerlerimin etiketleri bozuldu. Biz bugün normal nikah şekeri yaptırıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?