Incicicegi tarihi sevmek zorundadin sevmeden ilgi duymadan sikiyor insani malesef.
Giz evet kabul etmissin ki beni gordum simdi.
Cok beklersin stankim :)))Muss canım hayırlı olsun, Eylül'ün kaçında düğün. Seneye bu zamanlar inciciceği, lovely ve senden minik kk cılar bekliyoruzMerci 5 yıl bebek istemiyorum dedi ama ben merciden şok bir hamilelik bekliyorum
Gizcim adetliyken dini nikah gecerli oluyor ablaminda böyle denk gelmisti sorusturduk gecerli oluyormuş. Ama diger konular hakkinda fikrim yok malesef.
doğru söze asla birşey demem haklısın vallla bende kendimde o potansiyeli görüyorum Allah verirse kısmetimizde varsa biz istiyoruz nasip bakalım ben korunmuyorum
stanki acil birşey sormam lazım hepinize ne olur bana yardım edin bakın doğum kontrol hapı daha önce kist yüzünden kullandım 3 ay ve acaip iyi geldi ama şimdi bünyem kaldırmadı sebebini bilmiyorum
nisan 9 da regl oldum bugün ayın 21 i hala bitmedi çünkü 14 nisanda hapı bıraktım midem ağırıyor diye ve ara kanamalarım başladı kızlar yani reglm sarktı
ve ben ne yapacağımı şaşırdım yaaaa geciktirici içicem ki hayatımda geciktirici nedir bilmem kullanmadım, yada adet söktüren bir ilaç var onu içicem
bide dini nikahım 16 nisan da ve ben o gün regl iken dini nikah kıyarsam syaılmayabilir değilmi kızlar ne olur bana yardım edin
Gizim isin zor ya dogum kontrol hapi bile dokunduysa adet geciktiricilere de tepki gosterebilir vucudun. Muss un soyledigi iyi olmus bende hic bilmiyodum adetliyken nikah isini
canım regliyken imam nikahın olur engel değil benim bi arkadaşımda oyle olmuştu merak etme. keşke hapı hemen bırakmasaydın. daha öncede kullandım bi etkisini görmemiştim diyosun. midenin ağrısı büyük ihtimalle stresten canım. benimde arada lekelenmelerim oluyordu normalmiş bırakmadım devam ediyorum 1 sene olunca bırakıcam. şu kpss illetini atlatayım diye bekliyorum. yoksa sınav bana azap olur kesin o gün hastalanırım
kızlar fotoğrafçının büyüttüğü düğün fotoğrafınızı nereye astınız acaba :26:
biz alalı neredeyse 1 ay olacak hala nereye assam bilemedim. 90-130 cm baya büyük. salona istemiyorum zaten yerde yok. ben koridora asalım diyorum eşim yatak odasına diyo. yatağın başında da çok fazla yer yok tepede kolon var. sıkışık mı durur acaba orda diyorum yatağın başından dolayı kafam karıştı :44:
doğru söze asla birşey demem haklısın vallla bende kendimde o potansiyeli görüyorum Allah verirse kısmetimizde varsa biz istiyoruz nasip bakalım ben korunmuyorum
stanki acil birşey sormam lazım hepinize ne olur bana yardım edin bakın doğum kontrol hapı daha önce kist yüzünden kullandım 3 ay ve acaip iyi geldi ama şimdi bünyem kaldırmadı sebebini bilmiyorum
nisan 9 da regl oldum bugün ayın 21 i hala bitmedi çünkü 14 nisanda hapı bıraktım midem ağırıyor diye ve ara kanamalarım başladı kızlar yani reglm sarktı
ve ben ne yapacağımı şaşırdım yaaaa geciktirici içicem ki hayatımda geciktirici nedir bilmem kullanmadım, yada adet söktüren bir ilaç var onu içicem
bide dini nikahım 16 nisan da ve ben o gün regl iken dini nikah kıyarsam syaılmayabilir değilmi kızlar ne olur bana yardım edin
İnciciceğim bence korıdora as.Salonda cok dıkkat cekıyor.Geçen arkadasa gıttık.Resmen koca tablo eşyalarla uyum saglamamıstı.Salonun butunlugunu bozmustu.
Gizcim
tarlusal,farlutal bunlar getiriciler.Ama ılacı alma tarıhını ayarlamasını yapmalısın.Cunku bir ılacı toplam 10 gün kullanıp 5.gun gelıyor.Digeri 5 gün kullanıp 7 gun ıcınde gelıyor.Onun hesaplamasını ıyı yaparsan rahat edersın canım.
Lovelymm koridor halilarina bayildimm mat hali bile gayet guzel duruyo arkamdan gelen gelin adayi belli olmus demekki hayirli olsun musss :)
Cok beklersin stankim :)))
Bugun 23 nisan gosterimiz vardi resmen bittim ayaklarin tutmuyo. Carsamba persembe evimi gidip yerlestiricem yavastan sizin icin detay fotoğraflar cekicem
Evet canim eylülde gelinim bende evliler kervanina katilacagim. Amin canim onemli olan saglikli olmasi. Hemen inceliyorum ig den seni. Gerci bende yeniyim baya ig de.
İnciciceğim bence korıdora as.Salonda cok dıkkat cekıyor.Geçen arkadasa gıttık.Resmen koca tablo eşyalarla uyum saglamamıstı.Salonun butunlugunu bozmustu.
Gizcim
tarlusal,farlutal bunlar getiriciler.Ama ılacı alma tarıhını ayarlamasını yapmalısın.Cunku bir ılacı toplam 10 gün kullanıp 5.gun gelıyor.Digeri 5 gün kullanıp 7 gun ıcınde gelıyor.Onun hesaplamasını ıyı yaparsan rahat edersın canım.
Canım fetva.nette böyle bir soru sorulmuş, aşağıdaki yanıtı vermişler. Doğum kontrol ve geciktiriciler ile ilgili hiç bir fikrim yok hiç kullanmadım.
Soru: Kadın adetli iken imam nikâhı kıyılabilir mi?
Cevap:
Adet döneminde kıyılan nikâh geçerlidir. Nikâh için kadının adetli olmaması diye bir şart yoktur.
canım yarlusalı duydum yeni bişiymiş mayıs başı gibi başlayıp 5 6 gün kullanırım regl olurum diyorum yani yumurtlama dönemine giriliyormuş yaa regl bitince 14 16 gün sonra işte ben o günlerden önce içicem
bu arada hiç böyle bir ilaç kullandınız mı yada çevrenizde kullanan oldumu canım valla son çare bunlar chelzym
Daha geçen ay kullandım canım ben.Adetlerim düzensiz fazlasıyla.Gelmedi uzun sure.Doktorumda tarlusal verdi.İlkte değildi kullanmam zaten.
Zamanlamana dikkat et sadece o kadar.Hiç sekmeden kullanmaya başladıgın gün dahil 13- 15.günde geliyor.
ayyy canım diyelim mayısta başında başladım 3 4 gün kullanmaya geliyormu yani bunumu demek istedin eğer öyle ise bir umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?