aaa aa biz burda saçımız uzasın diye yapmadığımızı bırakmayız senin yaptığına bak :)
Şaka bi yana iyi oluyor değişiklik hayırlı uğurlu olsun yeni imajın tatlım güle güle kullan
inşallah baklım canım =(
sevgilimle konuştuk az önce uzun uzun.
Denizli'de rahatı hiç yerinde değilmiş herşey kötü diyo. Yemekleri askerler yapıyomuş berbat ötesi hiç bişey yemiyorum diyo. Duş lavabo desen pislik içindeymiş. Allahım sen yardım et
Ekim ortasına uçak bileti alıcam şimdiden. Yanına gidip görmem lazımm şimdiden özledim daha 3 gün oldu.
BÜtün paramı uçak biletlerine yatırıcam herhalde ben böyle
ayy canm ben bu yazımı az önce yanlışlıkla senn yazının altına yazmışım galiba biraz alakasız oldu kusura bakma
valla bende uzasın die çok uğraşmıştım ama baya bi sıktı 2-3 yıldır uzun bakımı çok zor oluyodu bu arada üzüntüden heralde çok dökülmeye başladı kestirdim gitti
İskenderunlu kiscelerimmm en yakın zamanda sapsaglikli göreceksiniz siz de eşlerinizi .. İçinizi ferah tutun o gunü hayal edin.. Ennn Guzel zamanlar onlar.. Sonra da cok cici yerlerdeler rahat rahat görürsünüz ,, istanbulluları misafir eder elleriyle birliğe kadar götürür getiririm bileee.. Siz mutlu olun... Zamanın çabuk geçmesi icin başka şeylerle uğraşalım hep beraberr.. Yoksa ömrümüz gidecek onlar ordayken
İyiyim balım kendi adıma
Senin canın sıkkın gibi biraz
Canım sedulunun da dediği gibi aslında öyle demek istemediğini anlamıştır da işte askerlik psikoljisi yarın kpnuşunca gönlünü alırsın o da dayanamaz eminim barışırsınız sıkma canını
rica ederim canım ne kusuru :)
tahmin ediyorum o stres sonrası dökülmeleri. O dökülmeler yüzünden uzatamıyorum bede saçımı zaten
Kiskanmistirrr kıyamam hepsine benn... Sen bı dahaki konuşmada alırsın gonlunuu.. :)) bozma moralinii
Bizimde aynı canım uzun dönemler yapıyormuş. Yencek gibi değilmiş. Bir keresinde salyangoz çıkmış düşün artık. Diyo ki ne yiyorsunuz diye sorsan ben derim ki but, pilav, patates, cacık sen de dersin ki oo ne güzelmiş ama öyle değil diyor. Eti bir ısırıyorsun kanlı kanlı pişmemiş. Komutana gidip söylüyorsun burası askeriye baba ocağı değil, beğenmiyorsan kantinden bisküvi ye diyormuş.
birazda kafam dağılsın istedim ama eve geldim gene ağladım
Sanki biraz öyle oldu zaten çok alıngan oldu o kadar dikkat ederken böyle bişeyi nasıl gözden kaçırıp söyledim bilemiyorum. Bakalım artık almaya çalışacm gönlünü dee inşallah düzelir =(
yapma canım böyle yaa bizim yolumuz daha çooook uzun şimdiden koyverme lütfen nasıl geçer böyle yaparsan 11 ay =([/QUOTE
2 gün yanımda olunca alışevirmişim de o yüzden
Düzelir düzelir... Özlediğini sevdiğini söyle bol bol... En ciddisi bile duymayı istiyor orada .. Benim esim soruyor bile beni özledin mı cok mu seviyorsun diye:) çokkk sevdiğini ne kadar çokkk özlediğini anlat bak 5 dk da nasıl unutuluyor hersey.. Üzülme sen..
yapma canım böyle yaa bizim yolumuz daha çooook uzun şimdiden koyverme lütfen nasıl geçer böyle yaparsan 11 ay =([/QUOTE
2 gün yanımda olunca alışevirmişim de o yüzden
gerçi sende haklısın burdan böyle konuşuyorum ama heme hemen 1 aydan fazladır görmüyorum aşkımı bende seni durumunda olsaydım tazelenirdi duygularım
Kiscelerimmm ben kitap okuyup uyumaya çalışıcam biraz.. Hepinize tatlı rüyalar ,, mükemmel uykular harika ötesi rüyalar herrrrrbirinzee.. İyi geceler.. Bknz11 dk itibariyle 1 gunü daha yedik:) nice nice hızlı gecen günlere
Kiscelerimmm ben kitap okuyup uyumaya çalışıcam biraz.. Hepinize tatlı rüyalar ,, mükemmel uykular harika ötesi rüyalar herrrrrbirinzee.. İyi geceler.. Bknz11 dk itibariyle 1 gunü daha yedik:) nice nice hızlı gecen günlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?