Eki Görüntüle 614627 Eki Görüntüle 614628 Eki Görüntüle 614629 Eki Görüntüle 614630 Eki Görüntüle 614631 Eki Görüntüle 614632 Eki Görüntüle 614633 Eki Görüntüle 614634
kızlar bilmiyorum oldumu gönderince anlıcam olup olmadığını öncelikle ben bernordaya sadece yemek takımı almaya gitmiştim 3 yıldır kesin alcam diyip haylini kurduğum bi yemek takımı vardı ama fiyatı 2,700 tl idi ama yinede alcam diyodum hatta bgün onu alcam diye çıktım sonra bernardoya girdim kızım şeyma bi sakin ol dedim buna 2700 verceğine bi dünya şey alırsın sonra çeyiz kampanyası olduğunu gördüm eklenti olarak ekledim umarım görülür ilk defa deniyorum resim yüklemeyi neyse çeyiz kampanyası kapsamında misafir yemek takımı 83 parça .. günlük yemek takımı(içinde bardağı çatal kaşığı falan hepsi var),89 parça çkb takımı şık bi deri saklama kutusu var,15 parça çelik set içinde 4 tencere cezve takımı ve çaydanlık var bunlar toplm kampanya dahilinde 1699 tl ve 100 tl hediye çeki veriliyo bendebi seramik wok tava 3 boyda teflon aldım onlarda 120 tuttu yani onlar için 20 lira ödedim toplamda 1500 e aldım hepsini umarım beyenirsiniz bu arada yemek takımının resmini yükledim ama o değil bulamadım resmini nedense bu arada benim yemek takımı daha güzel
canım acaba yaz dönemi veya kış dönemi arasında fiyat farkı oluo mu ki? bernardo kahvaltı takımlarına ben de bayılıyorum ya alınca paylaş bizle hemen canım fikir olsun bize de
Canim bende merak ediyrm onu ben simdi ceyiz hic almiyrm hepsini evlenecegim zaman aliyim diye acaba indrm nezmanlar oluyoki sonucta mevsimlik degil bu esyalar surekli takip etmek mi gerek acaba?
ne güzel anlattın öyle bak bitti bile
Oh ohhhh içimi rahatlatın akşam akşam:))
kızlar hepinize iyi geceler kendinize çok çok iyi bakın rüyanızda sevdiğinizle buluşun inşallah
ya kızlar valla bende onu hiç bilmiyorum benimki sen çeyiz almaya başla dedi para falanda gönderdi babamdanda aldım bütçem şimdi 12000 bu benim mutfak bütçem daha alcağım şeyler var baya ıvır zıvır tutar baya mutfağı halletmeye çalışcam işte ekonomi yapıyım diyorum kampanya gördümmü dalcam sevdiceğim tutumlu kız desinama bende bilmiyorum valla ya yaz kış farkediyomu diye ama mantıken yazın düğünler attığı için belki yaza doğru artar fiyatlar diye düşünüyorum arz talep meselesi evli yada hali hazırda çeyizi tamam olan arkadaşlar yardım edin
Bencede ama 12000 gidermi mutfak icin canim inan hic bilmiyrmda yaa herkes paylassin ben hic bugune kadar hesaplamadm evlenrken alrim diye ama onceden dusunsek daha iyi olucak sanrm:))
‎''...Daha son sözü söylemedi hayat;belki yarınlar,mutlu sonlar var.Yeniden başlamak yorar insanı ama sonunda kavuşmak,mutlu olmak var.''
[Nazım Hikmet Ran]
kavuşacağımız güne de bir adım daha yaklaştık iyi geceler topiğimizin güzel yarenleriiii :)
gunaydın kızlar nasılsınız..
Günaydın cnm,kızın kahvaltısını yaptırdım.size bakıyım dedim.sen nasılsın,moralin nasıl?
ya kızlar valla bende onu hiç bilmiyorum benimki sen çeyiz almaya başla dedi para falanda gönderdi babamdanda aldım bütçem şimdi 12000 bu benim mutfak bütçem daha alcağım şeyler var baya ıvır zıvır tutar baya mutfağı halletmeye çalışcam işte ekonomi yapıyım diyorum kampanya gördümmü dalcam sevdiceğim tutumlu kız desinama bende bilmiyorum valla ya yaz kış farkediyomu diye ama mantıken yazın düğünler attığı için belki yaza doğru artar fiyatlar diye düşünüyorum arz talep meselesi evli yada hali hazırda çeyizi tamam olan arkadaşlar yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?