‎''...Daha son sözü söylemedi hayat;belki yarınlar,mutlu sonlar var.Yeniden başlamak yorar insanı ama sonunda kavuşmak,mutlu olmak var.''
[Nazım Hikmet Ran]
kavuşacağımız güne bir adım daha yaklaştık iyi geceler topiğimizin güzel yarenleriiii :)
Cok guzel sozmus teskrler bizimle paylastigin icin tatlim:)
12000 fazla gibi ama aşkım 6000 gönderdi babamda kızdı ona noluyomuş ben burda neyim dedi haklı olarak oda 6000 verdi bence en fazla benim harcamam 4000-5000 falan olur gibi görünüyo çoook zevkli ama bir okadar yorucu çeyiz sitelerinin müdavimi oldum sabah akşam o site senin bu site benim geziyorum kpss ye çalışmak hayal oldu
Tatli heycanlar biraz banada cok geldi ama en guzel sekilde brazda hesaplayarak almak en guzeli yardimci olalim birbirimizede cok iyi oluyo konusmak:)
yatıcam dedim yatamadım kızlar, oyalandım. çeyiz konularındaki diyaloglara baktım da, bence en mantıklısı ve karlısı bu işi zamana yaymak, kampanya zamanlarını beklemek, bir ürünü alırken en hesaplı nerede satılır diye araştırmak, örneğin gittigidiyor'da orjinal ürünlerin diğer yerlere göre çok indirimde olduğu zamanlar oluyor, istanbulda olanlar özellikle sultanbeyliye gidin, gelir düzeyi düşük olan bir semt olduğu için her şeyi daha hesaplı bulursunuz merkezinde (üsküdardan 18Ü, 11ÜS, Kadiköy 18Kya binin Çiftlik durağında inin sağdan dümdüz yürüyün sağlı sollu merkezdeki çeyiz satan yerleri görürsünüz) korkmazın nette 600e satılan çelik çeyiz setini orada 350ye gördüm ben ama o anda taşıma imkanım yoktu almadım. gezmek araştırmak lazım. bu çeyiz paketlerini tek tek ayırıp hesapladım, daha karlı geldi her şekilde. tabi hepsi bir arada olur böyle, uğraştırmaz ama ben kendi kafama göre takip ettiğim yolu yazıyorum sadece. nevresim konusunda özellikle netteki alışveriş sitelerinde güzel ve hesaplı şeyler oluyor (evim.net'e bol bol gelir nevresim) Kütahya porselende harika indirimler olur, hesaplı ürünleri çoktur, carrefour mükemmel bir züccaciyecidir, gidince başka reyon gezemeden çıkarımaslında en güzel yol bence kanaatkar olmak ve sabırlı olmak bu süreçte. Evlenene Allah muhakkak yardım ediyor, yalnız israf yapmamak önemli bir husus... tabi ki herkesin nihai olarak kendi tercihi, söylediğim gibi bu sadece benim fikrim yani bütçesi kısıtlı olanlar da varsa her şeylerini hem kaliteli hem hesaplı bulabilirler, bu mümkün...
Canim yaa ben istanbulda degilim ama en azindan netten takip ediyim ozman en hesapli o sekilde oluyo sanrm
gunaydın kızlar nasılsınız..
Gunaydin nazliciim ayrildiginiza cok uzuldum ama en iyi sen bilirsin iliskini simdi ne desek bos gelicek ama cok az kalmisti gelince mi karar versen diye dusunmustum ben sadece... Hayrlisi olsun hakkinda canm benim..
Acil servis:) gunaydin canmGünaydın canlar,şafak 112:)
günaydıııınnnnnn
Gunaydin canim
Günaydın arkadaşlar şafak 112 acil yardım amanin
Çift hanelere son 13
Plakalara son 31
Ohhh ohhh suyundanda:))) super super
günaydın herkese,
Gunaydn canim
hasret, özlem hergeçen gün artıyor ama nemutlu bizeki beklenen birgün geri dönücek ve o güne sadece 112 güncük kaldı
112 guncuk iste boyle dusunerek bitircez insallah:)