349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Cok guzel sozmus teskrler bizimle paylastigin icin tatlim:)

Tatli heycanlar biraz banada cok geldi ama en guzel sekilde brazda hesaplayarak almak en guzeli yardimci olalim birbirimizede cok iyi oluyo konusmak:)

Canim yaa ben istanbulda degilim ama en azindan netten takip ediyim ozman en hesapli o sekilde oluyo sanrm

gunaydın kızlar nasılsınız..

Gunaydin nazliciim ayrildiginiza cok uzuldum ama en iyi sen bilirsin iliskini simdi ne desek bos gelicek ama cok az kalmisti gelince mi karar versen diye dusunmustum ben sadece... Hayrlisi olsun hakkinda canm benim..

Günaydın canlar,şafak 112:)
Acil servis:) gunaydin canm

günaydıııınnnnnn

Gunaydin canim

Günaydın arkadaşlar şafak 112 acil yardım amanin
Çift hanelere son 13
Plakalara son 31

Ohhh ohhh suyundanda:))) super super hele bide yedek subay linkinden bakiyrmya canim ordada 111 23 saat yazinca daha bi garip oluyorm:))) 10 larida deviriyoruz ne mutlu bize

günaydın herkese,
Gunaydn canim

hasret, özlem hergeçen gün artıyor ama nemutlu bizeki beklenen birgün geri dönücek ve o güne sadece 112 güncük kaldı

112 guncuk iste boyle dusunerek bitircez insallah:)

Of ben geldiğimde herkesler yatmış oluo ama

Yaaa ufff canim yaa sen geldiginde bi karsilasamadkki ben listeni istycem senden kilolarimizda ayniymis benimde simdi baslamam gerek ilk hafta gonderdigini uyguluycam ama tam bilgi almak istyrm sanrm gecmisede donmuyosun gece yazayim yine en iyisi:))

Bu arada kizlar misafrim olucak gundz oyuzden takip edemiycem aksam yaninizdayim insallah:) iyi ki varsiniz.. Herkese sevdigiyle bol bol konustugu aile hayatinda is hayatindada mutlu basarili bi gun diliyorum.... :) safak 112 guncuk...:))

günaydın kızlar..nasılsınız..baktım ciddi konuşarak olmucak bende şakaya vurup konuştum..bi de beni suçlamazmı..neyse yine de düzelttik arayı sabah da konuştuk..uykumun arasında pek hatırlamıyorum ama :) neyse..aşkımın pantolonunu yürütmüşler..ya hergün 8-12 nöbette akşam nerdeyse..cok yoruluyo anlaşılan

kızlarrr benim kocamda çok yoruluyorrrr askerde....

bugun yıne bir umutsuzluk çöktüüüü
çok sıkılıyorummm
zamanda geçmiyor gibiiiii
ah bir 99 desekkk
kızlar buarada şubat 15 de bir aksılık olmazsa rabbımın izniyle
kocamın yanına gıtcem... biletimi aldımm
inşaallah sorunsuz gıder dönerim...dua edın

geçer canım geçer günler az sabretcez napalımm.
hayırlı yolculuklar sanada kazasız belasız git gel inşallah

cnm Allah yardımcın olsun. gittikçe özlem artıyor ama katlanmak zorundayız. öyle böyle geçiyor günler. zor da olsa ilerliyor.

Bu arada kizlar misafrim olucak gundz oyuzden takip edemiycem aksam yaninizdayim insallah:) iyi ki varsiniz.. Herkese sevdigiyle bol bol konustugu aile hayatinda is hayatindada mutlu basarili bi gun diliyorum.... :) safak 112 guncuk...:))
cnm kolay gelsin, ohh pastalar yapılmıştır şimdi afiyet olsun.
İnsanoğlu nie böle ? kimseye onsuz olamıcagını hissettirmiceksin.

evet cnm çoook haklısın, özellikle erkeklere

gecmese 157lerden gelirmiydik bu sayılara canım hiç..inşallah hayırlısıyla git gel canım..gör hasret gider bol bol

dun ayrıldım ben
Canım benim çok üzüldüm askerde söylemeseydin gelince konuşsaydın keşke ona orda çöküntü olmasın :44: tabiki sen daha iyi bilirsin canım.
günaydın herkese,

hasret, özlem hergeçen gün artıyor ama nemutlu bizeki beklenen birgün geri dönücek ve o güne sadece 112 güncük kaldı
Günaydın canımcım kaldı 112 plakalara gdiyruz özlem arttı ama sabrediyoruz geçiyor günler çok şükür
günaydın kızlar ...
daha yeni girebildim siteye okadar çok yogunum ki iş yerinde...

Günaydın canım bende çok yogunum bugün ya şansımıza :18:

Kızlaar bende askerimin sesiyle uyandım bugün o kadar az görüşebiliyoruzki sesini duyduğumda dünya benim oluyor çok yoruluyomuş 3 saat uyumuş bugün Allah hepsinin yardımcısı olsun

Gunaydinlarrr kizlarrr ozlem diyince dun sevdigim anlatti. Gazinoda hirsizlik olmus komutan hirsiz ortaya cikmazsa 1ay carsi izni yok demis. Moral olsun diye gozunuzu korkutmuslardir verirler falan dedim ama bende korkuyorum bi yandan. Kuzum benim 12araliktan beri hic disari cikmadi yemin toreninden sonra bile :-(

ya canım dün sen olmasan ben onu da anlamak yerine daha da büyütcektim belki sorunu..çok teşekkürler ..

nazlı polat canım benim yaaa
çok kötüsündür şimdi....
sıkma canını hiç belli olmazzz bu işler....
askerlik psıkolojısııı belkı barısırsınızz yıne..
emın ol ama o senden daha cok uzulmustur....
sende yıpratma kendınııı
konu ne bılmıyorum ama... erkek arkadasındı dımı? nısanlı degıldınız?

ya nehircim dün sen olmasan ben onu da anlamak yerine daha da büyütcektim belki sorunu..çok teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…