- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Günaydın canım belki akşam çıkamıyordur sabah çıkarıcaklar diyemi öyle söylüyor acaba bizimde 18de çıkıcak sabah onuda sayıyor olabilir yedek subayların sitesinden bakıyorum ben hatta onlarda 111 gün 22 saat gibi birşeybu arada benim askerim bugün 112 değil 113 gün var dedi :s
Günaydın canım inşallah böyle bird durum olmaz benim askerimde yeminden sonra evci çıkmıştı dahhada çıkmadı çarşıya salı günü çıkıcak ilk defa inşallahGunaydinlarrr kizlarrrozlem diyince dun sevdigim anlatti. Gazinoda hirsizlik olmus komutan hirsiz ortaya cikmazsa 1ay carsi izni yok demis. Moral olsun diye gozunuzu korkutmuslardir verirler falan dedim ama bende korkuyorum bi yandan. Kuzum benim 12araliktan beri hic disari cikmadi yemin toreninden sonra bile :-(
ya nehircim dün sen olmasan ben onu da anlamak yerine daha da büyütcektim belki sorunu..çok teşekkürler .
Gunaydinlarrr kizlarrrozlem diyince dun sevdigim anlatti. Gazinoda hirsizlik olmus komutan hirsiz ortaya cikmazsa 1ay carsi izni yok demis. Moral olsun diye gozunuzu korkutmuslardir verirler falan dedim ama bende korkuyorum bi yandan. Kuzum benim 12araliktan beri hic disari cikmadi yemin toreninden sonra bile :-(
dun ayrıldım ben
Gunaydinlarrr kizlarrrozlem diyince dun sevdigim anlatti. Gazinoda hirsizlik olmus komutan hirsiz ortaya cikmazsa 1ay carsi izni yok demis. Moral olsun diye gozunuzu korkutmuslardir verirler falan dedim ama bende korkuyorum bi yandan. Kuzum benim 12araliktan beri hic disari cikmadi yemin toreninden sonra bile :-(
Eki Görüntüle 614627 Eki Görüntüle 614628 Eki Görüntüle 614629 Eki Görüntüle 614630 Eki Görüntüle 614631 Eki Görüntüle 614632 Eki Görüntüle 614633 Eki Görüntüle 614634
kızlar bilmiyorum oldumu gönderince anlıcam olup olmadığını öncelikle ben bernordaya sadece yemek takımı almaya gitmiştim 3 yıldır kesin alcam diyip haylini kurduğum bi yemek takımı vardı ama fiyatı 2,700 tl idi ama yinede alcam diyodum hatta bgün onu alcam diye çıktım sonra bernardoya girdim kızım şeyma bi sakin ol dedim buna 2700 verceğine bi dünya şey alırsın sonra çeyiz kampanyası olduğunu gördüm eklenti olarak ekledim umarım görülür ilk defa deniyorum resim yüklemeyi neyse çeyiz kampanyası kapsamında misafir yemek takımı 83 parça .. günlük yemek takımı(içinde bardağı çatal kaşığı falan hepsi var),89 parça çkb takımı şık bi deri saklama kutusu var,15 parça çelik set içinde 4 tencere cezve takımı ve çaydanlık var bunlar toplm kampanya dahilinde 1699 tl ve 100 tl hediye çeki veriliyo bendebi seramik wok tava 3 boyda teflon aldım onlarda 120 tuttu yani onlar için 20 lira ödedim toplamda 1500 e aldım hepsini umarım beyenirsiniz bu arada yemek takımının resmini yükledim ama o değil bulamadım resmini nedense bu arada benim yemek takımı daha güzel
yemin töreninde bi anlaşmazlık oldu ne yazıkki çıkamadı canım yaa umarım olmaz öyle bir şey çarşıya çıksalarda bi nur cemallerini görsek artıkGünaydın canım inşallah böyle bird durum olmaz benim askerimde yeminden sonra evci çıkmıştı dahhada çıkmadı çarşıya salı günü çıkıcak ilk defa inşallah
evet canım benimde çok hoşuma gidiyor :)hadiyaa.....
mantık arama dıye bosuna demıyorlarrrr
buarada aşk erim lafına bayıldımmmm :):):):)
sevindim canım ölçümlerin güzel olmasına :) canım hatırlayamadım kusura bakma askerin neredeydi tunceli erzurum?canım ilişkinizi en iyi ikiniz bileceğiniz için, her şeyden önce hayırlısı olsun. iyice düşünmek lazım, arkadaşların dediği gibi evlilik kararı mühim, tüm hayatı etkiliyor. en iyisini sen düşünerek anlarsın ki böyle bir cümle kurmadan da uzun uzun düşündüğüne eminim :/ ne denir ki, biz burada yanındayız konuşmak istediğinde...
tünaydın canım ben geç geldim baya sayfaya bugün. spora gittim tam bir ay oldu ama askerimin 2 günlük yol iznine gittiğim için bir hafta ekmiştim, ölçüm yaptılar yine de fena değil. izinleri yanmaz inşallah ama şunu söyliyim bizimkilerin acemilikte bir haftasonu oldu izni, ustalıkta hiç yok doğuda oldukları için. yani izin olmadan yapanlar da var, terhislerinde değişiklik olmasın da yeter ki... (ya da değişiklik derken erken olabilir mesela ne iyi olur)
canım çantalarını kilitlesinlerbenimde askerimin spor ayakkabılarını çalmışlarrrben hediye almıştım giderken dedim onalrla gitme diye çalarlar orda dedim bişey olmaz demişti nekadarda yakışıyodu ayağına sevgilimin çıldırıcam ya hiçbişey yapmamışlar nasıl girerler sivil eşya deposundan ayakkabısını çalarlar anlamış değilim. sisiplinden söz ediyorlar bide acayip sinir oldum ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım ama o yapmaz maddiyatını geçtim manevi değeri vardı ya
sevindim canım ölçümlerin güzel olmasına :) canım hatırlayamadım kusura bakma askerin neredeydi tunceli erzurum?
geçmiş olsun canım yaa acemilikte bizimde bikaç şey gitmişti önemli şeyler değildi gerçi üzüldüm vallabenimde askerimin spor ayakkabılarını çalmışlarrrben hediye almıştım giderken dedim onalrla gitme diye çalarlar orda dedim bişey olmaz demişti nekadarda yakışıyodu ayağına sevgilimin çıldırıcam ya hiçbişey yapmamışlar nasıl girerler sivil eşya deposundan ayakkabısını çalarlar anlamış değilim. sisiplinden söz ediyorlar bide acayip sinir oldum ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım ama o yapmaz maddiyatını geçtim manevi değeri vardı ya
şimdi sizin hiç çarşı izniniz yok mu :44:sağ ol canımtuncelide
şimdi sizin hiç çarşı izniniz yok mu :44:
canım illaki vardır yaa hiç çarşısız olur mu aklıma pek yatmadı :44:bizde karstayız sözde çarşı var ama hep erteleyip duruyorlar bi bahaneyle ama canım çok doğru diyorsun canları sağ olsun da gerisinin önemi yokyok tatlım hep içerde olcaklarcanları sağ olsun da mızırdanmasınlar (benimki için diyorum yani) haline şükretsin ülkemizde askerlik yapmak zor, ona da topu topu bir defa gidiyorlar ömürlerinde. biz napalım her ay çektiklerimiz ayrı, hamileliği ayrı doğumu ayrı!.. valla hiç mızırdanmasın evlenip hamile kalınca burnundan getiririm pffff kadın olmak çok zor kızlar her şey gözümde büyüyo hele doğum
nazlı polat canım benim yaaa
çok kötüsündür şimdi....
sıkma canını hiç belli olmazzz bu işler....
askerlik psıkolojısııı belkı barısırsınızz yıne..
emın ol ama o senden daha cok uzulmustur....
sende yıpratma kendınııı
konu ne bılmıyorum ama... erkek arkadasındı dımı? nısanlı degıldınız?
canım illaki vardır yaa hiç çarşısız olur mu aklıma pek yatmadı :44:bizde karstayız sözde çarşı var ama hep erteleyip duruyorlar bi bahaneyle ama canım çok doğru diyorsun canları sağ olsun da gerisinin önemi yokvalla canım gözünde büyütme yaa doğumu. eminim dünyanın en güzel duygularından biridir Allah herkese nasip etsin yalnız öyle bir konuştum ki sanki 3-5 kere doğum yapmış gibi (kendimden de şüphe ettim)
fizy
benimde askerimin spor ayakkabılarını çalmışlarrrben hediye almıştım giderken dedim onalrla gitme diye çalarlar orda dedim bişey olmaz demişti nekadarda yakışıyodu ayağına sevgilimin çıldırıcam ya hiçbişey yapmamışlar nasıl girerler sivil eşya deposundan ayakkabısını çalarlar anlamış değilim. sisiplinden söz ediyorlar bide acayip sinir oldum ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım ama o yapmaz maddiyatını geçtim manevi değeri vardı ya
Yok kızlar doğru ya benim askerimde Diyarbakırda onada çarşı izni yok hep içerde çay dağıtıyoo :)
canım olabilseydi keşke ama doğuda çoğu yer terörle mücadele bölgesi olduğu için çoğu yerde çarşıları yok o yüzden kışlanın içinde market falan oluyo ama ilçelerde bu imkan da yok bu sadece ilde var :/// bizimki şimdi de onun bunalımına girdi, illa ilde kalmak istiyo ya gönderirlerse diye dert etmiş Allahım selamet ver!.. bizimkileri ktmlerde toplayıp gidecekleri yerlere bile zırhlı araçlarla yolladılar, çarşıya da salmazlarcanım o askerliği benim burnumdan getirirse ben de hamileliği zevkle onun burnundan getiririm kolay bile geçse yani, kusura bakmasın bebek pişpişliyoruz hepimiz pehh...
canım çantalarını kilitlesinler
geçmiş olsun canım yaa acemilikte bizimde bikaç şey gitmişti önemli şeyler değildi gerçi üzüldüm valla
Canım benim çok üzüldüm tabiki manevi değeri çok büyük o yüzden insan üzülmez olurmu ama giden mal olsun napalım askerligin pis yanlarından biride bu sanki ona ne hayrı dokunucak hayrını göremez zatende sırf pislik olsun diye işte
valla canımm gerçekten ben askerlik işine, psikolojisine cartına curtuna anlam veremiyorum. dün bana diyor ki anlayış bekliyorum senden hani bunu duyan birisi der ki ne yapıyorsun çocuğa çıkıp gelmesini mi istiyorsun, 7-24 senle mi ilgilensin istiyorsun. ne yani hani benden neyin anlayışını istedi anlamış değilim.Kızlar aklıma takılan bir şey var... bizimkiler askere gittiğinden beri elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, peki ben kendi adıma bunu başarabiliyor muyum bilmiyorum? Sizce onun morali değişmiyorsa destek olabilmiş sayılır mıyım? bir sorunu olduğunda elimden geleni söylemeye yapmaya çalışıyorum, ama o bana söylese ben hemen düzelirim en azından onun benim iyi olmam için verdiği emeğin hatırına biraz iyiymiş gibi yaparım... ama onun düzelmediği zamanlar çok... bu durum benim hatam mı sizce? neler yapabilirim?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?