349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu arada benim askerim bugün 112 değil 113 gün var dedi :s
Günaydın canım belki akşam çıkamıyordur sabah çıkarıcaklar diyemi öyle söylüyor acaba bizimde 18de çıkıcak sabah onuda sayıyor olabilir yedek subayların sitesinden bakıyorum ben hatta onlarda 111 gün 22 saat gibi birşey
Günaydın canım inşallah böyle bird durum olmaz benim askerimde yeminden sonra evci çıkmıştı dahhada çıkmadı çarşıya salı günü çıkıcak ilk defa inşallah
ya nehircim dün sen olmasan ben onu da anlamak yerine daha da büyütcektim belki sorunu..çok teşekkürler .

Canım benim çok iyi yapmışsın bak biz ekstra sabır ve anlayış gösterince farkımız hep bu olucak onların istediği tek bizim anlayışımız ve onlara moral vermemiz bak askerim telefon sokucak içeri ben diyorum kendini benim için tehlikeye atma senden herdakika haber almak tabiki isterim ama konuşaamadık diye niye böyle davrandın gibi sorunlardan ne sevgim azalır ne kızarım ne sogurum sevgim buna izin vermez çünkü

hadiyaa.....
mantık arama dıye bosuna demıyorlarrrr

buarada aşk erim lafına bayıldımmmm :):):):)

dun ayrıldım ben

canım ilişkinizi en iyi ikiniz bileceğiniz için, her şeyden önce hayırlısı olsun. iyice düşünmek lazım, arkadaşların dediği gibi evlilik kararı mühim, tüm hayatı etkiliyor. en iyisini sen düşünerek anlarsın ki böyle bir cümle kurmadan da uzun uzun düşündüğüne eminim :/ ne denir ki, biz burada yanındayız konuşmak istediğinde...

tünaydın canım ben geç geldim baya sayfaya bugün. spora gittim tam bir ay oldu ama askerimin 2 günlük yol iznine gittiğim için bir hafta ekmiştim, ölçüm yaptılar yine de fena değil. izinleri yanmaz inşallah ama şunu söyliyim bizimkilerin acemilikte bir haftasonu oldu izni, ustalıkta hiç yok doğuda oldukları için. yani izin olmadan yapanlar da var, terhislerinde değişiklik olmasın da yeter ki... (ya da değişiklik derken erken olabilir mesela ne iyi olur )

güle güle kullan canım bernardonun ürünlerini çok severim ben tasarımları çok güzel çeyiz konusu hepimizin baş belası ama zamanla göre göre herşey oluyo bence bi anda olsun bitsin diye düşünüyoruz ama olmuyo işte rahat olalım hepsi geçer yeterk askerlerimiz gelsin

benimde askerimin spor ayakkabılarını çalmışlarrr ben hediye almıştım giderken dedim onalrla gitme diye çalarlar orda dedim bişey olmaz demişti nekadarda yakışıyodu ayağına sevgilimin çıldırıcam ya hiçbişey yapmamışlar nasıl girerler sivil eşya deposundan ayakkabısını çalarlar anlamış değilim. sisiplinden söz ediyorlar bide acayip sinir oldum ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım ama o yapmaz maddiyatını geçtim manevi değeri vardı ya

Günaydın canım inşallah böyle bird durum olmaz benim askerimde yeminden sonra evci çıkmıştı dahhada çıkmadı çarşıya salı günü çıkıcak ilk defa inşallah
yemin töreninde bi anlaşmazlık oldu ne yazıkki çıkamadı canım yaa umarım olmaz öyle bir şey çarşıya çıksalarda bi nur cemallerini görsek artık

hadiyaa.....
mantık arama dıye bosuna demıyorlarrrr

buarada aşk erim lafına bayıldımmmm :):):):)
evet canım benimde çok hoşuma gidiyor :)

sevindim canım ölçümlerin güzel olmasına :) canım hatırlayamadım kusura bakma askerin neredeydi tunceli erzurum?

canım çantalarını kilitlesinler

geçmiş olsun canım yaa acemilikte bizimde bikaç şey gitmişti önemli şeyler değildi gerçi üzüldüm valla

şimdi sizin hiç çarşı izniniz yok mu :44:

yok tatlım hep içerde olcaklar canları sağ olsun da mızırdanmasınlar (benimki için diyorum yani) haline şükretsin ülkemizde askerlik yapmak zor, ona da topu topu bir defa gidiyorlar ömürlerinde. biz napalım her ay çektiklerimiz ayrı, hamileliği ayrı doğumu ayrı!.. valla hiç mızırdanmasın evlenip hamile kalınca burnundan getiririm pffff kadın olmak çok zor kızlar her şey gözümde büyüyo hele doğum

canım illaki vardır yaa hiç çarşısız olur mu aklıma pek yatmadı :44:bizde karstayız sözde çarşı var ama hep erteleyip duruyorlar bi bahaneyle ama canım çok doğru diyorsun canları sağ olsun da gerisinin önemi yok valla canım gözünde büyütme yaa doğumu. eminim dünyanın en güzel duygularından biridir Allah herkese nasip etsin yalnız öyle bir konuştum ki sanki 3-5 kere doğum yapmış gibi (kendimden de şüphe ettim)
http://fizy.com/#s/3vu3dq

Son düzenleme:

erkek arkadasım canım.cok kotu oldu oda.o yuzden gece cok dusundum.keşke dememek ıcın tekrar konusucam barısıcam.bakalım konusabılırsek bugun.

canım olabilseydi keşke ama doğuda çoğu yer terörle mücadele bölgesi olduğu için çoğu yerde çarşıları yok o yüzden kışlanın içinde market falan oluyo ama ilçelerde bu imkan da yok bu sadece ilde var :/// bizimki şimdi de onun bunalımına girdi, illa ilde kalmak istiyo ya gönderirlerse diye dert etmiş Allahım selamet ver!.. bizimkileri ktmlerde toplayıp gidecekleri yerlere bile zırhlı araçlarla yolladılar, çarşıya da salmazlar canım o askerliği benim burnumdan getirirse ben de hamileliği zevkle onun burnundan getiririm kolay bile geçse yani, kusura bakmasın bebek pişpişliyoruz hepimiz pehh...

Canım benim çok üzüldüm tabiki manevi değeri çok büyük o yüzden insan üzülmez olurmu ama giden mal olsun napalım askerligin pis yanlarından biride bu sanki ona ne hayrı dokunucak hayrını göremez zatende sırf pislik olsun diye işte

Kızlar aklıma takılan bir şey var... bizimkiler askere gittiğinden beri elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, peki ben kendi adıma bunu başarabiliyor muyum bilmiyorum? Sizce onun morali değişmiyorsa destek olabilmiş sayılır mıyım? bir sorunu olduğunda elimden geleni söylemeye yapmaya çalışıyorum, ama o bana söylese ben hemen düzelirim en azından onun benim iyi olmam için verdiği emeğin hatırına biraz iyiymiş gibi yaparım... ama onun düzelmediği zamanlar çok... bu durum benim hatam mı sizce? neler yapabilirim?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)

Yok kızlar doğru ya benim askerimde Diyarbakırda onada çarşı izni yok hep içerde çay dağıtıyoo :)

kızlar onlar iyi olsunda gerisinin önemi yok cidden.

inşallah istediği gibi de olur canım. valla dün en sonunda dayanamadım ben senin annen değilim diye çıkıştım ama pişman oldum ne yalan söyleyim kapı kadar adamın hiç bu kadar mızırdanacağını tahmin etmezdim

canım çantalarını kilitlesinler

bunlara kilit falan işlemiyor bu açıdan pis biyer izmir menemen çok it kopuk varmış ayıptır soylemesi
geçmiş olsun canım yaa acemilikte bizimde bikaç şey gitmişti önemli şeyler değildi gerçi üzüldüm valla

ayıp be arkadaşım bizim çevremizde yok boyle insanlar garip geliyor yardıma ihtiyacı olana zaten gücü yettiğince yardım ediyor oralarda yazık yani ne diyim

bende üzüldüm canım ama elden bişi gelmiyorki napıcaksın allaha havale ediyorum islah etsin hepsini. görmesin hayrını falanda haram zıkkım olsun allahından bulsun yani bide tek ayakkabıyla gitmişti çarşıya çıkarken zor bulmuş ayakkabı saolsun yakın bir arkadaşı emaneten vermiş. napıcaktı yoksa bilmem

valla canımm gerçekten ben askerlik işine, psikolojisine cartına curtuna anlam veremiyorum. dün bana diyor ki anlayış bekliyorum senden hani bunu duyan birisi der ki ne yapıyorsun çocuğa çıkıp gelmesini mi istiyorsun, 7-24 senle mi ilgilensin istiyorsun. ne yani hani benden neyin anlayışını istedi anlamış değilim.
hani bizler sırf onlara moral olsun diye her telefon konuşmasında kahkahalar havada uçuşup, her şey yolunda, bak zaman su gibi akıp geçiyor, askerlikte bitti geriye bişi kalmadı diyoruz ya (erkek arkadaşım adına konuşayım) hepsinde ciddi olduğumu düşünüyormuş. ya ben çok iyi bi oyuncuyum yada gerçekten hani oturup düşünecek durumda değil. halbuki o telefon kapandıktan sonra zamanın yerinde saydığının, özlemden ölüp bittiğimizin, bizim de burada askerlik yaptığımızın, ne kadar zorlandığımızın en büyük tanığı bu topic.
diyorlar ya askerlikte mantık aramayacaksın diye bence askerde de mantık aramayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…