Kızlar aklıma takılan bir şey var... bizimkiler askere gittiğinden beri elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, peki ben kendi adıma bunu başarabiliyor muyum bilmiyorum? Sizce onun morali değişmiyorsa destek olabilmiş sayılır mıyım? bir sorunu olduğunda elimden geleni söylemeye yapmaya çalışıyorum, ama o bana söylese ben hemen düzelirim en azından onun benim iyi olmam için verdiği emeğin hatırına biraz iyiymiş gibi yaparım... ama onun düzelmediği zamanlar çok... bu durum benim hatam mı sizce? neler yapabilirim?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)
Kızlar inanın ki bıktım. kura çekildi az önce sayıyı bana sordu. ve ovacık ilçesi çıktı tam munzur dağının orası. bu yaptığı vicdansızlık değil de nedir? orada ona bir şey olsa ben ömür billah kendimi affedemem benim yüzümden diye. el insaf el insaf mahvetti şu an beni. dayanamıyorum artık, her şeyi dert her şeyi sorun sıkıntı.
canımmmmmm yapma böyleeeee. tabiki hiç bir şey olmayacakkkk. hem senle ne alakası var kısmeti oradaymış, başka bir yerin daha iyi olduğu ne malum sen gönlünü ferah tut lütfennnnn
oyyy kuzummmm sen gönlünü ferah tut bak gitsin bi yerleşsin onun rahat olduğunu gördükçe sende rahatlayacaksın gönlünü ferah tut sen her şey güzel olacak inan bunacanım bıktım artık bu zulümden, nereye gidecek nasıl olacak diye burda bize kafayı yedirecekler. keşke askerliğini yapmış olsaydı. kızım olursa askerliğini yapmamış birine vermemeye karar verdim bu saatten sonra. ne zor işlermiş. bize yazık ya gerçekten yazıkbenim ailem bile bilmiyor onun tuncelide yaptığını. başımda dırdır ederler diye söylemedim. düşün içerde laylaylom günlük hayatlarına devam ediyolar ben burda ağlarken
canım bıktım artık bu zulümden, nereye gidecek nasıl olacak diye burda bize kafayı yedirecekler. keşke askerliğini yapmış olsaydı. kızım olursa askerliğini yapmamış birine vermemeye karar verdim bu saatten sonra. ne zor işlermiş. bize yazık ya gerçekten yazıkbenim ailem bile bilmiyor onun tuncelide yaptığını. başımda dırdır ederler diye söylemedim. düşün içerde laylaylom günlük hayatlarına devam ediyolar ben burda ağlarken
Günaydın canım belki akşam çıkamıyordur sabah çıkarıcaklar diyemi öyle söylüyor acaba bizimde 18de çıkıcak sabah onuda sayıyor olabilir yedek subayların sitesinden bakıyorum ben hatta onlarda 111 gün 22 saat gibi birşey
Günaydın canım inşallah böyle bird durum olmaz benim askerimde yeminden sonra evci çıkmıştı dahhada çıkmadı çarşıya salı günü çıkıcak ilk defa inşallah
Canım benim çok iyi yapmışsın bak biz ekstra sabır ve anlayış gösterince farkımız hep bu olucak onların istediği tek bizim anlayışımız ve onlara moral vermemiz bak askerim telefon sokucak içeri ben diyorum kendini benim için tehlikeye atma senden herdakika haber almak tabiki isterim ama konuşaamadık diye niye böyle davrandın gibi sorunlardan ne sevgim azalır ne kızarım ne sogurum sevgim buna izin vermez çünkü
tatlım kendini yıpratma demek bu hayırlıymış hakkında kısa dönem bizimkiler şurda kalmış zaten 3,5 ayımız bizimkile doğru düzgün silah tutmayı bile bilmiyorlar kalkıp bölgeye göndericek halleri yokki içerde askeriyede uygun bir görev vericeklerdir askerine gönlünü ferat tut sen isyan etmek yerine dua et allaha tez zamanda hayırlısıyla yapıp gelsin az kaldı. kısa dönem olmaları büyük talih inan buna şükür etmemiz gerekiyor zaten adamlar silah tutmayı bırak yürüyüşü öğrenene kadar askerlikleri bitiyor.
oyyy kuzummmm sen gönlünü ferah tut bak gitsin bi yerleşsin onun rahat olduğunu gördükçe sende rahatlayacaksın gönlünü ferah tut sen her şey güzel olacak inan buna
Aynen böyle yap canım doğtu yapıyorsun tartışılsada kızılsada orda hiçbirşeyi değiştiremeyiz zor durumlar şakayla karışık herşeyi söyle tam anlamazda benim söylemem geeken herşeyi şakaya vurararak tatlılıkla söylerim öyle hem ben söylemiş uyarmış oluyorum hem oda anlamış oluyorgerçekten morale çok ihtiyaçları var..baktım olmucak bende şakayla karışık hatasını anlamasını sagladım..1taşla 2kuş oldu..hemde arayı düzelttik..benmkide telefon konusunda kararsız..
Canım sakın kendine bunun için kızma insanın bir kaderi var oraya gitmek nasipmiş sana çektirmek istemiş lütfen içini ferah tut dua et bol bol Allahım herşeyin hayırlısını nasip eder bizlere hayırlıdır inşallah askerin içinde güzel düşünelim sağsalim dönücekler inşallah askerin gergin olabilir morali bozuk olabilir zor biliyorum ama yılmak yok ekstradan bir sabır =askerlik demek az zamanımız kaldı biraz daha sabırKızlar inanın ki bıktım. kura çekildi az önce sayıyı bana sordu. ve ovacık ilçesi çıktı tam munzur dağının orası. bu yaptığı vicdansızlık değil de nedir? orada ona bir şey olsa ben ömür billah kendimi affedemem benim yüzümden diye. el insaf el insaf mahvetti şu an beni. dayanamıyorum artık, her şeyi dert her şeyi sorun sıkıntı.
bunlara kilit falan işlemiyor bu açıdan pis biyer izmir menemen çok it kopuk varmış ayıptır soylemesi
ayıp be arkadaşım bizim çevremizde yok boyle insanlar garip geliyor yardıma ihtiyacı olana zaten gücü yettiğince yardım ediyor oralarda yazık yani ne diyim
bende üzüldüm canım ama elden bişi gelmiyorki napıcaksın allaha havale ediyorum islah etsin hepsini. görmesin hayrını falanda haram zıkkım olsun allahından bulsun yani bide tek ayakkabıyla gitmişti çarşıya çıkarken zor bulmuş ayakkabı saolsun yakın bir arkadaşı emaneten vermiş. napıcaktı yoksa bilmem
bak gördün mü günlere gerek kalmadı dakikalar içinde düzeldi bi çok şey5 mayısta ordan ile getireceklermiş sonra yine ktm ve dönüş inşallah. şimdi uzun dönem orda yapıp terhis olanlarla konuşmuş da, rahat demişler, komutanları iyiymiş. sayı sormamışlar, torbadan kendileri kura çekmiş, en çok da buna sevindim. çok sağ olun kızlar, aileme bile anlatamadığım bir konuda bana destek oluyorsunuz, eksik olmayın. Allah hepimizi kavuştursun inşallah.
Canım sakın kendine bunun için kızma insanın bir kaderi var oraya gitmek nasipmiş sana çektirmek istemiş lütfen içini ferah tut dua et bol bol Allahım herşeyin hayırlısını nasip eder bizlere hayırlıdır inşallah askerin içinde güzel düşünelim sağsalim dönücekler inşallah askerin gergin olabilir morali bozuk olabilir zor biliyorum ama yılmak yok ekstradan bir sabır =askerlik demek az zamanımız kaldı biraz daha sabır
[sıze=3]kızlar inanın ki bıktım. Kura çekildi az önce sayıyı bana sordu. Ve ovacık ilçesi çıktı tam munzur dağının orası. Bu yaptığı vicdansızlık değil de nedir? Orada ona bir şey olsa ben ömür billah kendimi affedemem benim yüzümden diye. El insaf el insaf mahvetti şu an beni. Dayanamıyorum artık, her şeyi dert her şeyi sorun sıkıntı. [/sıze]
çok sağ ol canım, o yanlış anlamış kurayı onlara çektirmişler ama ben çektim sandığımda kötü hissetmiştim. aradı şimdi, ordan terhis olup gelenler rahat bir yer siz zaten içerde olursunuz demişler. gerçekten çocuk gibi oldu, ben de annesi gibi oldum, böyle bi mızmızlık bi naz bi niyaz, ama o sonra ordaki hayatına arkadaşlarının arasına geri dönüyo, biz burda kurup kurup kendimizi yiyoruz. Allah yardım etsin hepimize...
bak gördün mü günlere gerek kalmadı dakikalar içinde düzeldi bi çok şeysen gönlünü ferah tut canım benimmm
kızlar yaa çok kötüyüm bennnişanlım acemide mamakta çok fena hastalanmıştı bronşit astım başlangıcı demişti doktor. şimdi tekirdağ çerkezköyde usta birliğindeydi,hastalığından dolayı istanbul askeriyeye sevk ettiler. orada yatırdıı yok nefes testine gircekmiş kurula çıkcakmış pazartesiye kadar yatırcklarmış yaaa
gönlünü ferah tut canım..
Ailenede söyle bence paylaşmaya calış....(diyene bak)!!!!!
Dua et...
Hepimiz sitreslı yoldan geçiyoruz...
Ama neyın kur ası bu?
Usta birliği yerinimi çektii? Neredeydı acemılığı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?