349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sen sağol canım herzaman birbirimize destek olucaz tabiiki askerlik sebebiye bizimde birgünümüz birgünümzü tutmuyor sabır diliyoruz hepberaber kafaları tırlattık hafiften yani çaktırmıyoruz bizi ancak biz anlarız

çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. nasıl bir ortamdır arkadaş acemilikte hepsi hastaydı ve 347ler ranzaya hiç umutlanmayın öksürüğünüz geçmicek yazmışlar :s sen içini ferah tut askeri hastaneler çok iyidir, gata bize yakın ve ailemde askerler var oradan biliyorum

Kızlar şu sevgılıye kıtap dıye birşey var yaa
hiç yaptırdınız mı?

ben hiç yaptırmadım canım, ama güzele benziyor :)

canım üüzlme belkı hava değişimi alırrr cok oluyor öyle seylerrr
hava degısımı ohh gelır yanınaaa görurusun safkta atar...

canım üüzlme belkı hava değişimi alırrr cok oluyor öyle seylerrr
hava degısımı ohh gelır yanınaaa görurusun safkta atar...

öle dşününce evet çok güsel olurr ama bakalım ne dicek ptesi kurull hayırlı haberler çıkar inşallah :26::26:

çok haklısın canım...
banada evlenmeden askere gıtsın dedıler...
bende olsun 5 ay degıl mı dedım. ısrar ettım ıkna ettım evlendıık 5 ay sonra asker olduu :):):):)
şimdi bende yakınamıyorum biizmkilere karşı.. hep ıyıyım resmı çızıyorum...

canım onlar tedbiren göndermek zorundalar bi soğuk algınlığına bile 4 5 tane ilaç vermişler, benim aile hekimim ilaç bile vermez yat geçer der. yani azami derecede iyi bakmak zorundalar tedbiren yapıyolar canım

aah ah kıyamam, iyi ki sayfamız var... askere belli etme aileye belli etme, insan içine atabilir mi ya...

Kızlar şu sevgılıye kıtap dıye birşey var yaa
hiç yaptırdınız mı?
internetten gördüm ama yaptırmadım.

cnm çok şükürmesele çözülmüş. sen güçlü birisin, tüm bu zorlukların üstesinden geleceğinden eminim. bak ne güzel yeri rahatmış

cnm bu konuda 1,5 yıl evlilik ve daha öncesi 6 yıllık flört dönemini yaşamış biri olarak tecrübelerimi paylaşayım.
öncelikle erkekler değişmekten hoşlanmazlar, onlar hep haklıdır, hep mükemmeldir.sorun hep bayanlardadır. bayan her türlü zorluğu çeker...erkeğin başı ağrısa sanırsın ki kıyamet kopacak...küçücük olayları büyütürde büyütürler. inan ben doğum yaptım, hiç nazlanmadım. eşim bir grip olsa sanırsın ki bir kaç güne ölecek fıtrat olarak böyleler. biz de fedakalrlık edip edip sonunda karşılığını göremeyince sinir oluyoruz.senelerce alttan aldım aldım...şikayetlerimi söyledim durdum. dinlemedi...neden? anlatmaya başlayınca gene dır dıra başladın diyor, direk kapılarını kapatıyor. ben de artık pek üzerine düşmüyorum. valla dır dırda yok artık. en son askere gitmeden önce kavga ettik ve ben de ipler koptu. gidince soğuk konuştum. yani öyle şen şakrak aşkımlı cicimli konuşmadım. gayet saygılı ve mesafeli...o da anladı, ne oldu diye sordu. yooo bir şey iyiyim vs...dedim. hiç üstelemedim çünkü içimden böyle davranmak geliyordu. yemin törenine gidince de çok cıvıl cıvıl değildim. ne olduğunu sordu ben de kırgın olduğumu ve düzelemediğimi anlattım. gayet saygılı ve sakin bir şekilde. şimdi kuzu gibi...görsen bana şiirler, mektuplar...erkeklere çok yüz vermemek gerekli.
bir de tavsiye...telefonda çok neşeli olmayın. bizim burada çok eğlendiğimizi düşünebilirler, erkekler sadece yansıttıklarımızı algılar, ayrıntıyı düşünemezlerben kocama şöyle söylüyorum: senin çok zorlandığını biliyorum, kızını çok özlediğini biliyorum, evet günler zor geçiyor,...haklısın askerlik zor...ama bir şeklide geçecek, sağlığına dikkat et ve günleri geçirmene bak...başka şsansımız yok...bugün ağladım, ben de çok zorlanıyorum vs...gerçekçi oluyorum ve inanın çok rahatlıyor. önemli olan anladığımızı hissetmeleri.

cnm inan yardım etmek isterdim ama pek ronamtik değilimdir, aklıma bir şey gelmedi. ptt den kargo gönderebilirsin, hem de diğer kargolara nazaran fiyatı uygun oluyor.

aynı durumdayız, ah bu evlilik merakımız biz de mart ta 2 yılımızı doldurmuş olacağız. herkes askere gitsin gelsin öyle evlenin dedi ama dinleyen neredeeee....bir de hemen bebiş yaptık iyi de oldu, valla pişman değilim.kavuşamadan gitseydi için içimi yerdi. şimdi koca benim koca, istediği yere gidebilir

internetten gördüm ama yaptırmadım.

cnm çok şükürmesele çözülmüş. sen güçlü birisin, tüm bu zorlukların üstesinden geleceğinden eminim. bak ne güzel yeri rahatmış

canım harikasın ya sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün erkekleri bu kadar doğru ve espirili anlatmak gerçekten haklısın iyiyim diyince iyi olduğumu sanıyor şaka gibi... ve dediğin gibi en ufak bişeyi bile naza dönüştürüyolar. bu yazıyı bilgisayarıma kaydedip ara ara okucam eline sağlıkkk pikolatam

cnm inan yardım etmek isterdim ama pek ronamtik değilimdir, aklıma bir şey gelmedi. ptt den kargo gönderebilirsin, hem de diğer kargolara nazaran fiyatı uygun oluyor.

işin ilginci bende hiç romantik değilim askerim benden odun zaten.. Ama aklıma da hiç bişi gelmiyo zaten diğer yerlerden kargo falan gönderemiyorum askeriyeye girmiyomuş ama neetcem şaşırdım kaldım geçen bi mektup yazdım azıcık anlamlı olsun diye edebi yazdım 4 kere okudum anlamak için diyoo :)

selamm daha ben bugun yaptığım kendimce bir romantiklikten bahsedeyim belki fikir olur :) 3 yıl önce bu zamanlarda biz tanışmıştık onunla ilgili bir kaç bişey yazdım ilk gezimizi orada geçirdiğimiz güzel anları ona hatırlattım yani güzel bir mektup yazdım sonra benim küçük not defterim var onu tanıdığım andan beri ufak notlar alıyordum örneğin şuan yemek yiyor göbeklim bende onu izliyorum gibi ( yazdıklarım arasından) sonra bazen resim çizmiştim neyse kısaca bu tarz şeyler var not defterinde benimki de onu deli gibi merak ediyordu çünkü yanında karşısında yazıyordum :) onlardan 10 sayfa kopardım ve A4'e yapıştırdım yine birkaç bir not yazdım açıklama niyetine :) işte sonra bir kaç komik anımızı anlattım moral olsun diye sonra gönderdim bugun :) bu arada ben dilan ara ara geliyordum sayfaya çünkü netim yoktu yeni açtırdım artık buradayımmmmm bende kızlarrrrr

canım ben olsam şimdilik mektup yollardım, hediyeyi gelince kutlama yapıp verirdim, kusura bakma ufak çaplı bi kriz yaşadım da anca kendime gelip yazabildim bu konuda

erkekleri anlamaya çalışmamak birazda politik davranmak gerekiyo sanırım ben ilk 2 sene neler yapmadım elimde yıkıyordum çamaşırları dizlerim tutmuyodu akşam düşün artık üniversite ilk senelerimde sonra aramıza 6 aylık bi ayrılık girdi ben o kadar çok üzülüp ağlıyorumki suç bende cok dırdır yaptım falan dıyodum o sanki hiç üzülmüyomuş gibi cogu zaman zaten kadın haddınden fazla deger verıyo emek gosterıyo ama erkekler ıcınde daha beter kopuyo fırtınalar yanı suan kadınları erkekler bekleseydı bole bı topıkte dertlesemezlerdı :)

se bir de evlenince görkoca adamlara bir bakıyorsun küçücük bebek...geçen eşime "kıyamam annem" demişim
cnm sen bfit e devam ediyor musun? uff ben başlayamıyorum.bebeişim bensiz durmuyor. psikolojisi çok bozuldu, akşama kadar baba diye geziyor bir de ben bırakıp gitmeyim. evde yatmadan önce yapayım diyorum, pek halim kalmıyor o zamana da. sence spora başlasam ne kadar sürede sıkılaşırım. doğum kilolarını verdim ama sıkılaşmam lazım.

guzel fıkır aslında bendede ılk yıllarımızda onun bana verdıgı bı not defterı vardı ben orayı ılk 2 sene yazdım sonrasında bı ayrıldık tabı ayrıldıgımız zaman o defterde sayfa kalmadı:) guzel anılarımız var bazen kızdıgımda yazdıgım seyler var boyle bısı yapabıılrım ıyı fıkır cunku resım falan kesınlıkle gonderme dıyo normal bısı alıp gonderemem gondersemde carsısı yok bısıyı yok calınıyo cogu sey orda en mantıklısı yıne mektup tarzı.. Ayy bıde ne merak edıyorum varya bıgun oncede benım dogumgunum duygularını cok bellı eden bırı degıl mektup atacak ne yazacak bıldıgın safagı unuttum dogumgunumu sayıyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…