5 mayısta ordan ile getireceklermiş sonra yine ktm ve dönüş inşallah. şimdi uzun dönem orda yapıp terhis olanlarla konuşmuş da, rahat demişler, komutanları iyiymiş. sayı sormamışlar, torbadan kendileri kura çekmiş, en çok da buna sevindim. çok sağ olun kızlar, aileme bile anlatamadığım bir konuda bana destek oluyorsunuz, eksik olmayın. Allah hepimizi kavuştursun inşallah.
kızlar yaa çok kötüyüm bennnişanlım acemide mamakta çok fena hastalanmıştı bronşit astım başlangıcı demişti doktor. şimdi tekirdağ çerkezköyde usta birliğindeydi,hastalığından dolayı istanbul askeriyeye sevk ettiler. orada yatırdıı yok nefes testine gircekmiş kurula çıkcakmış pazartesiye kadar yatırcklarmış yaaa
Kızlar şu sevgılıye kıtap dıye birşey var yaa
hiç yaptırdınız mı?
canım öncelikle geçmiş olsun hiç üzülme hastane ortamları çok rahat ve çok iyi bakıyorlar hatta dua ett kalsın orda bi 10 gün çok ciddiyim benim askerimde gitti kalpten sorunu vardı ziyaretine gittim bende senin gibi çok korkmuştum kurula çıkarmaları için iyice tam tetkıkten geçiriyolar eğer askerlık yapamama gibi bi durumu varsa çürük veriyolar cok cok gecmıs olsun cabuk ıyılessın ınsallah ama hastane ortamı askerlık ortamından daha rahat emın oll
çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. nasıl bir ortamdır arkadaş acemilikte hepsi hastaydı ve 347ler ranzaya hiç umutlanmayın öksürüğünüz geçmicek yazmışlar :s sen içini ferah tut askeri hastaneler çok iyidir, gata bize yakın ve ailemde askerler var oradan biliyorum
inşallah yaaadoktor demiş hani çok bişeyin yok ama taksimin göbeğinde seni bırakır bişe olursa sorumlusu benim. burda o yüzden tutuyorum seni demiş. ptesi kurula gircek işteee hiç bişeyide yok yanında yaaaa
canım üüzlme belkı hava değişimi alırrr cok oluyor öyle seylerrr
hava degısımı ohh gelır yanınaaa görurusun safkta atar...
Kızlar şu sevgılıye kıtap dıye birşey var yaa
hiç yaptırdınız mı?
acemiliği kastamonuydu canım, sonra tunceli çıktı... orada da ilde hepsini toplayıp onlara kura çektirdiler, bazıları kalmış ilde, bazıları da ilçelere dağıtılmış. ailem zaten yüzde yüz desteklemiyordu bizi, o yüzden tunceli çıktı desem moralimi bozarlar... gerçekten hepimiz çok zorlu bir yolda yürüyoruz...
inşallah yaaadoktor demiş hani çok bişeyin yok ama taksimin göbeğinde seni bırakır bişe olursa sorumlusu benim. burda o yüzden tutuyorum seni demiş. ptesi kurula gircek işteee hiç bişeyide yok yanında yaaaa
çok haklısın canım...
banada evlenmeden askere gıtsın dedıler...
bende olsun 5 ay degıl mı dedım. ısrar ettım ıkna ettım evlendıık 5 ay sonra asker olduu :):):):)
şimdi bende yakınamıyorum biizmkilere karşı.. hep ıyıyım resmı çızıyorum...
internetten gördüm ama yaptırmadım.Kızlar şu sevgılıye kıtap dıye birşey var yaa
hiç yaptırdınız mı?
çok sağ ol canım, o yanlış anlamış kurayı onlara çektirmişler ama ben çektim sandığımda kötü hissetmiştim. aradı şimdi, ordan terhis olup gelenler rahat bir yer siz zaten içerde olursunuz demişler. gerçekten çocuk gibi oldu, ben de annesi gibi oldum, böyle bi mızmızlık bi naz bi niyaz, ama o sonra ordaki hayatına arkadaşlarının arasına geri dönüyo, biz burda kurup kurup kendimizi yiyoruz. Allah yardım etsin hepimize...
Kızlar aklıma takılan bir şey var... bizimkiler askere gittiğinden beri elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz, peki ben kendi adıma bunu başarabiliyor muyum bilmiyorum? Sizce onun morali değişmiyorsa destek olabilmiş sayılır mıyım? bir sorunu olduğunda elimden geleni söylemeye yapmaya çalışıyorum, ama o bana söylese ben hemen düzelirim en azından onun benim iyi olmam için verdiği emeğin hatırına biraz iyiymiş gibi yaparım... ama onun düzelmediği zamanlar çok... bu durum benim hatam mı sizce? neler yapabilirim?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum :)
Kızlar yardım edin yaa askerimin 29 ocak dogumgunu mektuptan baska ne gonderebılırım kargo gıtmıyo ptt ılede mektuptan baska ne yapabılırımkı napcamm ben yaa(( Aklıma bısıde gelmıyo 5 sene oldu hani böle küçük ama orınal ne yapabılırım ısın tuhafı 28 ocakta benım dogumgunum :)
çok haklısın canım...
banada evlenmeden askere gıtsın dedıler...
bende olsun 5 ay degıl mı dedım. ısrar ettım ıkna ettım evlendıık 5 ay sonra asker olduu :):):):)
şimdi bende yakınamıyorum biizmkilere karşı.. hep ıyıyım resmı çızıyorum...
internetten gördüm ama yaptırmadım.
cnm çok şükürmesele çözülmüş. sen güçlü birisin, tüm bu zorlukların üstesinden geleceğinden eminim. bak ne güzel yeri rahatmış
cnm bu konuda 1,5 yıl evlilik ve daha öncesi 6 yıllık flört dönemini yaşamış biri olarak tecrübelerimi paylaşayım.
öncelikle erkekler değişmekten hoşlanmazlar, onlar hep haklıdır, hep mükemmeldir.sorun hep bayanlardadır. bayan her türlü zorluğu çeker...erkeğin başı ağrısa sanırsın ki kıyamet kopacak...küçücük olayları büyütürde büyütürler. inan ben doğum yaptım, hiç nazlanmadım. eşim bir grip olsa sanırsın ki bir kaç güne ölecekfıtrat olarak böyleler. biz de fedakalrlık edip edip sonunda karşılığını göremeyince sinir oluyoruz.senelerce alttan aldım aldım...şikayetlerimi söyledim durdum. dinlemedi...neden? anlatmaya başlayınca gene dır dıra başladın diyor, direk kapılarını kapatıyor. ben de artık pek üzerine düşmüyorum. valla dır dırda yok artık. en son askere gitmeden önce kavga ettik ve ben de ipler koptu. gidince soğuk konuştum. yani öyle şen şakrak aşkımlı cicimli konuşmadım. gayet saygılı ve mesafeli...o da anladı, ne oldu diye sordu. yooo bir şey iyiyim vs...dedim. hiç üstelemedim çünkü içimden böyle davranmak geliyordu. yemin törenine gidince de çok cıvıl cıvıl değildim. ne olduğunu sordu ben de kırgın olduğumu ve düzelemediğimi anlattım. gayet saygılı ve sakin bir şekilde. şimdi kuzu gibi...görsen bana şiirler, mektuplar...erkeklere çok yüz vermemek gerekli.
bir de tavsiye...telefonda çok neşeli olmayın. bizim burada çok eğlendiğimizi düşünebilirler, erkekler sadece yansıttıklarımızı algılar, ayrıntıyı düşünemezlerben kocama şöyle söylüyorum: senin çok zorlandığını biliyorum, kızını çok özlediğini biliyorum, evet günler zor geçiyor,...haklısın askerlik zor...ama bir şeklide geçecek, sağlığına dikkat et ve günleri geçirmene bak...başka şsansımız yok...bugün ağladım, ben de çok zorlanıyorum vs...gerçekçi oluyorum ve inanın çok rahatlıyor. önemli olan anladığımızı hissetmeleri.
cnm inan yardım etmek isterdim ama pek ronamtik değilimdir, aklıma bir şey gelmedi. ptt den kargo gönderebilirsin, hem de diğer kargolara nazaran fiyatı uygun oluyor.
canım ben olsam şimdilik mektup yollardım, hediyeyi gelince kutlama yapıp verirdim, kusura bakma ufak çaplı bi kriz yaşadım da anca kendime gelip yazabildim bu konudakimse bana neden cvp vermiyoo yaa(
işin ilginci bende hiç romantik değilim askerim benden odun zaten.. Ama aklıma da hiç bişi gelmiyo zaten diğer yerlerden kargo falan gönderemiyorum askeriyeye girmiyomuş ama neetcem şaşırdım kaldım geçen bi mektup yazdım azıcık anlamlı olsun diye edebi yazdım 4 kere okudum anlamak için diyoo :)
canım ben olsam şimdilik mektup yollardım, hediyeyi gelince kutlama yapıp verirdim, kusura bakma ufak çaplı bi kriz yaşadım da anca kendime gelip yazabildim bu konuda
canım harikasın yasen beni güldürdün Allah da seni güldürsün erkekleri bu kadar doğru ve espirili anlatmak gerçekten haklısın iyiyim diyince iyi olduğumu sanıyor şaka gibi... ve dediğin gibi en ufak bişeyi bile naza dönüştürüyolar. bu yazıyı bilgisayarıma kaydedip ara ara okucam eline sağlıkkk pikolatam
selamm daha ben bugun yaptığım kendimce bir romantiklikten bahsedeyim belki fikir olur :) 3 yıl önce bu zamanlarda biz tanışmıştık onunla ilgili bir kaç bişey yazdım ilk gezimizi orada geçirdiğimiz güzel anları ona hatırlattım yani güzel bir mektup yazdım sonra benim küçük not defterim var onu tanıdığım andan beri ufak notlar alıyordum örneğin şuan yemek yiyor göbeklim bende onu izliyorum gibi ( yazdıklarım arasından) sonra bazen resim çizmiştim neyse kısaca bu tarz şeyler var not defterinde benimki de onu deli gibi merak ediyordu çünkü yanında karşısında yazıyordum :) onlardan 10 sayfa kopardım ve A4'e yapıştırdım yine birkaç bir not yazdım açıklama niyetine :) işte sonra bir kaç komik anımızı anlattım moral olsun diye sonra gönderdim bugun :) bu arada ben dilan ara ara geliyordum sayfaya çünkü netim yoktu yeni açtırdım artık buradayımmmmm bende kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?