• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34yaşımdayım

Umut değil.hayatımı ni adam üzerinden kurmam zaten.mesele nedeni bulmak.farklı bakış açıları için açtım konuyu

İnş bulursun o zaman..Ama transparan kıyafetler giyerek bulamazsın sorunun cevabını (Yanlış anlama lütfen)
Kolay gelsin.

Çözüm bulmaya çalışırken bi de sizi ikna edemem.inanmayan yazmasın.
Hayatım boyunca hep böyle oldu.lisede herkesin erkek arkadası olurdu bana çirkin derlerdi.güzel diyenler, hoşlananlar olurdu,gelmezlerdi.üniversitede hiç erkek arkadaşım olmadı.işe başladım.bir iki kişi oldu bu defa ben beğenmedim.ama o da en çok iki kişi.sonuç yolda bile kimse bakmıyor.o derece

Kimin yazıp yazamayacağına siz karar veremiyosunuz , burası bütün kadınlara açık bir platform. Hakaret vb şeyler olmadıktan sonra isteyen düşüncesini yazabilir. Yolda insanların bakıp bakmadığını nasıl anlıyorsunuz, etrafa mı bakıyorsunuz sürekli? Baksınlar diye transparan tayt giymek vs. bunlar gerçekse daha vahim. Ayrıca transparan tayt giyeceksin ve kimse bakmayacak hemde bu ülkede imkansız gibi. :KK51:

Dün mesela gayet de cüretkar giyindim.bi avm ye gittim.insanlar bakıyo mu diye test etmeye.kimse bakmadı.görünmezmişim gibi..şaka yapmıyorum test etmek istedim..kimse bakmıyo..casper gibiyim
Boyle giyinmek kismetleri degil.sapiklari ceker,siz fark etimiyorsunuzdur ama bgenenler.olur fakat siz anlamazsiniz kismet hersey demekki hayirlisi degilmis dogru insani bulmak onemli benim komsum 44 yasinda evlendi ,isyerinde bir kadkn 40 yaslarinda evlendi

Bu yaşıma kadar hiç bir erkek tarafından beğenilmedim,aşık olunmadım.abartmıyorum,gerçek..
Hatırlıyorum görücü gelirdi bi daha ses çıkmazdı.en son annemin arkadaşı oğlu için tanışmaya geldi.arkasına bakmadan kaçtı..üzülüyotum ya çok

Peki sence sorun ne yani kilo mu başka bi sey mı ? Öyle deme nolur kendine arkasına bakmadan kaçtı vs yok öyle de değildir.

İnanıyorum size. Benim de bir arkadaşım var 40 yaşında şimdi. Ayni sizin gibi. Çirkin değil, akıllıda, çalışıyor, çok sevdiğim bir özelliği samimi dürüst. Ama hiç kısmeti olmadı çok ağır başlı saygılı ben ona bağlıyorum. Tanıyınca çok seviyorsunuz ama sanırım kimse o kadar vakit harcamak istemiyor.

Avm de niye donayım.tam transparan değil tabi ki hafif
boyle mi?
60742014-tayt-modasi-transparan-tayt-modelleri3739.jpg

bi de cevaplarınız hep kısa ve net. bir yerde de ya hu yazmışsınız. sanki bi erkek yazıyormuş gibi geldi bana
Ya beni suçlayacağınıza sorunun nedeni ne olabilit yarfımcı olmayı deneseniz.bi daha suçlamalara cvp yok

Back
X