kan sulandırıcıyı neden kullanıyorsun tüp bebek tedavisi mi görüyorsun?hiç olmazmı arkadaşlar gelirseniz özelimede yazabilirsiniz
40yaşındayım ve anne olmak istiyorum ve coumadin isimli kan sulandırıcı kullanıyorum
yardımlarınızı bekliyorum
35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyen Bayanlar ..sorunlarinizi, Tedavilerinizi, üzüntülerinizi Ve Sevinçlerinizi Gelin Burda Paylaşalim
Sevgiler.............
Hiç merak etme bu durum belki yaş ile ilgili ama sorunun yoksa yani ikiniz de saglikli iseniz yaşın önemi yok. Benim arkadaşım ilk çocuğuna 37 ikinci çocuğuna 40 yaşında hamile kaldı doğal yoldan. Bu arkadaşim zaten 36 yaşında evlendi. Bur başka arkadaşım çok sigara içerdi, eşi de aynı şekilde çok sigara içerdi. Evlendiği ilk ay hamile kaldı. Üstelik geç evlendi. Şu an sağlıklı bir çocuğa sahip. Allah hepsine uzun ömürler versin. Demek istediğim yaş eğer problemler varsa önemli oluyor. Değilse ne sigara ne yaş hiç önemli değilMerhaba... Ben de varım. 36 yaşındayım. Çocuk yapmaya henüz yeni karar verdik eşimle. İki aydır deniyoruz. Bir yandan umutluyum daha yeni denemelere başladığımız için, bir yandan da yaş ileri olduğunda hamile kalma şansının gittikçe düştüğünün de farkındayım. Çocuğa güzel bir hayat sağlamak için çalışıp didindikten sonra tam şartlar uygun olunca, bedenin çocuk yapmak için uygun olmaması ne büyük tezat. Umarım Allah bana ve tüm dileyenlere en kısa zamanda kavuşturur bebeklerini.
:) Vallahi moral verdin:) Teşekkür ederim.Hiç merak etme bu durum belki yaş ile ilgili ama sorunun yoksa yani ikiniz de saglikli iseniz yaşın önemi yok. Benim arkadaşım ilk çocuğuna 37 ikinci çocuğuna 40 yaşında hamile kaldı doğal yoldan. Bu arkadaşim zaten 36 yaşında evlendi. Bur başka arkadaşım çok sigara içerdi, eşi de aynı şekilde çok sigara içerdi. Evlendiği ilk ay hamile kaldı. Üstelik geç evlendi. Şu an sağlıklı bir çocuğa sahip. Allah hepsine uzun ömürler versin. Demek istediğim yaş eğer problemler varsa önemli oluyor. Değilse ne sigara ne yaş hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?