denefcim nasilsin? coktan gorusmedik.Tedavi nasil gidiyor? Neler yapiyorsun?
Denefcim senden soracaktim rahim agzina dikis atilirdi.Hatirladigima gore dusuktu degil mI? Insallah bu sefer nasip eder. umutin olmasi cok guzel. Evet canim Allahim kucagimizi bos birakmasin.
bu arada vitamin v.s birseyler aliyormusun?
evet canım.hepsine bakıldı.adan zye incelenmeyen. yapılmayan hiç birsey kalmadı...benim bebelerim neden öldügünü bulamadılar.denefciğim bir arkadaşımda böyle olmuştu, şuan Hacettepe de tiroit tedavisine başladı, sen bu yönden araştırıldınmı?
Allah razı olsun güzel dileklerin için canım,
daha 5 haftalık hafta sonu dr gideceğim keseye bakılacak hayırlısıyla
Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Buradan birbirine dualarını esirgemeyen herkese hayırlı neticeler almayı nasip etsin Mevlam
ayşenur merabalar canım seni çok merak etmiştim sende anatoliada tedavi oldun demi şimdi hamile olduğunu gördüm allah tamamına erdirsin inşallah hamişliğin güzel gider sağlıcakla bebişini alırsın kucagına.....
merhaba canım evet Anatolıaya da tedavi gördüm, benim 4. micro denememdi, ama anatolıada 2. deneme oldu, sen ne yapıyorsun tedaviye başladınmı?:teytey:
Canim Aysenurcigim nasilsin? Kendine cok cok cok iyi bak
canım bizde anatoliada mı yoksa başka bir yerdemi yaptıralım şaşırdık birde bende immünoloji ve başka sorunlarda çıkınca açıkcası korkmaya başladım ilk tüp bebekte düşük oldu diğeri tutmadı şimdide olumsuz olcak diye biraz endişeleniyorum allah yardımcımız olsun senin adına çok sevindim inşallah bende senin gibi mutlu haberi alırım.hamişlerin duası kabul olur bol bol dua et canım.Seninle hakan hocamı ilgilendi bitanem sonuna kadar yoksa bülent mi yaptı transferini biraz hamileliğin hakkındada bilgi verirsen çok sevinirim neler yaptın transfer sonrası felan.........:enbuyukkk:
Merhaba Kizlar Nasilsiniz, Ben Cok Iyim, Hamileyim Kizlar Cok Mutluyum.
Gecen Persembe Tup Bebek Merkezine Randevum Vardi Ve O Gun Test Yaptim Cunku Reglerim 2 Gun Gecikmisti Ve Pozitif Cikti.
Allahima Sukurler Olsun.
Darisi Tum Bebek Isteyenlerin Basina
malesef burda hamile arkadaşlarımız oldugu için herseyi açık açık yazamıyorum.gerçi herkes benim kaderimi yaşamak zorunda kalmaz inşallah.hamile kalmak için çok ugraştım 3 bebegimdede.ama olmadı kucagıma alamadım hiç birinide...hamile kalıyosun,kıpırdanışlarını hissediyosun,anneligi tadıyosun ama sonu hüsran.allah benim yaşadıklarımı düşmanıma bile yaşatmasın...senağlamasenağlamaDenefcim hamile kalabilmek icin ne kadar zorluklardan geciriyoruz. hamile kalinca hersey guzel olacak diye dusunuyordum malesef cocugu eline alincaya kadar korku telas devam edecekmis.Sizlerin yazdiklarinizi okudukca Allahim yardim et bize diyorum. genetik degil icte olmenin sebebi belirsiz... Bilemedigimiz cok sey var Canim Allahim bize cocugumuzu elle almayi nasip etsin.
Bana tup bebek demislerdi sonra esimin tahlilleri sonucunda virus cikti.Sonra hemen karajerde sorun cikti benim fitigim agirmaya basladi. Buna ek olarak ailemizde problem cikti.Boylece ust-uste geldi hersey. Senelerce bekleyerek tup bebege izin almisken malesef olmadi gidemedik. cok cok uzuldum. Hayirlisi.Allahim buyuktur. Simdi topladigim tecrube sayesinde neler yapilmasi gerekir onlari dr kendim de isteyecegim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?