35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

Slm arkadaslar nasilsiniz? 5 gundur yoktum ama surekli yazilarinizi okumak istedim. Aysenur amine su guzel haberlerin bekleriz Sizlerin tedavileriniz nasil gidiyor?

merhaba kızlar bende 35 yaşındayım ve ikinci çocuk için deli gibi uğraşıyorum.bende 14 mayısda ilk aşılamamı deneyecem.ilki tedavisiz olmuştu bu dened böyle deliiircem valla.umraım allah hepimizin gönlüne göre hayırlı saağlıklı evlatlar verir.

selam ben aranıza yeni katıldım bebek hasretiyle yananlardanım bu ay dondurulmuş emrio denemem var dualarınızı esirgemeyin allah ım bebeiş isteyen herkese nur topu gibi evlatlar versin .aminnnnnnnnnn

sağol kuka hergece dua ediyorum .allah herkezin çabalarını boşa çıkarmısın.

btrklc ve melek çik aramiza hos geldiniz. Insallah asilama ve mikroenjeksion basarili bir sekilde geçer ve bebeklerinize kavusursunuz.

Ben su an hiç bir tedavi gormuyorum, ne yapicamida bilmiyorum her ay normal yoldan mutlu bir sonuç gelir diye dua ediyorum.

Merhabalar
Ben Bu Sabah Regl Oldum, Bu Kez Yine 20. Gunde Kirlendim 2 Aydan Beri Duzensiz Adetim Var . Doktordan Randevu Aldim Ama Maalesef 16 Eylulden Once Alamiyor, Mecburen 4 Ay Daha Beklicez. Offff Canim Cok Sikkin.

Slm canim hepimiz ayni hatalari yaptik.Ama inan ki herseyin zamani var. bebisin olacak bu aldatma degil kendini ona hazirla guven kendine guven. Durumunu cok iyi anliyorum elden duadan baska birsey gelmiyor.Tedavini birakma biraz ara ver sonra devam.Allah yardimcin olsun.Kendine iyi bak

sagol canim icini isitan bir dilek seninki güven veren bir yazi sagol. bir gün varya o gün gelecekmi bir bilsem. rabbim hepimizin yardimcisi olsn

:teselli:bütün arkadaşlara merhaba bende sizdenim kısaca yaşadıklarımı anlatayım 36 yaşındayım 10 yıllık evliyim 5 kez tüp bebek 5 kez pisikolojik yıkıntı her defasında bu son deyip tekrar başlamak tekrar yıkılmak bunları ancak yaşayan anlar ve sözün bittiği yer herkezin hiç uğraşmadan kolayca çocuk sahibi olmaları bizimse senelerce uğraşsakda olmaması insanı yıpratıyor. Yaşıtlarımın çocuklari liseye bile gidiyorlar.Hele o bayramlar özel günler yokmu hep eşimle karşıdan bakıyoruz.Belki bir gün bizimde çocuklarımız bayramlarda elimizi öper belki Allah kimseyi boş bırakmasın genede beklemekten başka çaremiz yok .Şu anda hiçbirşey düşünemiyorum tedaviyle ilgili artık çok yıprandım kimbilir belki 6.yı denerim kısmet yada en son altarnetif düşündüğüm konuya geçerim.Keşke elimde siğirli bir değnek olsaydıda tüm olmayanlara çocuk verseydim keşke.Genede umut etmekten başka çaremiz yok hoşçakalın arkadaşlar.

sagol canim icini isitan bir dilek seninki güven veren bir yazi sagol. bir gün varya o gün gelecekmi bir bilsem. rabbim hepimizin yardimcisi olsn

Slm canim biraz olsa bile moralinin yukselmesi guzel Hicbir zaman kendini birakma.Allah yardimci olsun.OpuyorumGorusmek uzere

:teselli:bütün arkadaşlara merhaba bende sizdenim kısaca yaşadıklarımı anlatayım 36 yaşındayım 10 yıllık evliyim 5 kez tüp bebek 5 kez pisikolojik yıkıntı her defasında bu son deyip tekrar başlamak tekrar yıkılmak bunları ancak yaşayan anlar ve sözün bittiği yer herkezin hiç uğraşmadan kolayca çocuk sahibi olmaları bizimse senelerce uğraşsakda olmaması insanı yıpratıyor. Yaşıtlarımın çocuklari liseye bile gidiyorlar.Hele o bayramlar özel günler yokmu hep eşimle karşıdan bakıyoruz.Belki bir gün bizimde çocuklarımız bayramlarda elimizi öper belki Allah kimseyi boş bırakmasın genede beklemekten başka çaremiz yok .Şu anda hiçbirşey düşünemiyorum tedaviyle ilgili artık çok yıprandım kimbilir belki 6.yı denerim kısmet yada en son altarnetif düşündüğüm konuya geçerim.Keşke elimde siğirli bir değnek olsaydıda tüm olmayanlara çocuk verseydim keşke.Genede umut etmekten başka çaremiz yok hoşçakalın arkadaşlar.

Slm canim. Hemen-hemen ayni yas ve ayni seneler evlenmisiz. Ne yapalim Allahin takdiri.Ben tup bebege dollenme olmadigi icin hicbirsey yardim etmedigi icin gerememistim. Suan Allah yardim etti diyorum dollenme oluyor. Mayis tup bebek demistik olmadi.Simdi Allah nasip ederse diyorum. Suan 20 gunde bir adet olmaya basladim simdi bilemiyorum.Biraz ara vermek istiyorum.Hormon ilaclari yuzunden baya kilo almistim. Simdi ise yavas-yavas vermeye basladim sagligim da iyi belki sorun cikmassa 2-3 ay icerisinde tup bebege girecegiz.
Seni cok iyi anliyorum. Allah yardimci olsun.Tup bebege baslayamamak ta copk kotu. Netice alamamak daha beter... Dua edelim.Umutimizi kesmeyelim.Kendine iyi bak

sevgili kuka bende seni çok iyi anlıyorum canım bizi bizden başka kim anlayabilirki seninkide zor ama ümidini yitirme ne olacağını kimse bilemez inşallah herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun Allah hepimize nasip eder inşallah.Bu arada ben 5 denemenin içinde 2 kere gebe kaldım fakat duşükle sonuçlandı bu negatif değerdende kötü hiç gebe kalmasam daha iyidi diye düşünüyorum çünkü daha yıkıcı oluyor napalım herşeyin hayırlısı elimizden bişe gelmiyor sende kendine iyi bak

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaslar Nasilsiniz

Aysenur Seni Merka Ettim, Bir Gelisme Var Mi ? Insallah Bebegin Siki Siki Sana Tutunmustur Ve Guzel Haberler Verirsin.

Slm arkadaslar nasilsiniz? Aysenur Amine su 10 gunlugune mi gitmisti? Insallah guzel haber verir

Back
X