35-40 Yaş üstü Anne Olmak Isteyenler

Canlarim Benim 26 Mayista Transferim Oldu, 6 Haziranda Sonuç Alacağim Inşallah, Allahim Izni Ile Pozitif çikar Inşallah, Annemde Kaliyordum, Nihayet Evime Geldim Ama Hala Yatiyorum Bu Nedenle Bilgisayar Başinda çok Duramiyorum, Bana Dua Eden Herkesten Allahim Razi Olsun Hepimizin Kucaklarini Bebişlerle Doldursun Inşallah

Slm canim Insallah sonuc positif olur.Tabii dua edecegiz.Kendinde durmadan dua et. Fazla birsey soylemek istemiyorum.Sadece insallah insallah nasip etsin diyorum.Kendine iyi bak allaha emanet ol.
Elinden geldigi kadar kendine iyi bak.

Kukacığım seni ve herkesi özlemişim ya, inşallah hayırlısı ile cuma günü tahlilim var, hakkımda hayırlısı ne ise mevlam onu nasip eder inşallah, sen tedaviye başlamadınmı?

Canim sen de ozlettin merakla bekledik. Ben ara verdim bu arada dr degistirmeyi dusunuyorum.Allahim hamile kalmayi nasip etsin.

Kukacığım hakkımızda hayırlısı, bende yumurta rezervi ve kalitesi azdı hatırlarsan, 2 ay kadar hayıt suyu içmiştim tabi başka şeylerde içtim ama galiba hayıt suyunun mucizesi bende yumurtlama arttı bir sürü yumurta oldu

Canim hayit (Vitex agnus-castus) agacinin yapraklarini kaynatarak elde edilen su mu? yoksa baska birsey mi?

Canim hayit (Vitex agnus-castus) agacinin yapraklarini kaynatarak elde edilen su mu? yoksa baska birsey mi?

Hayıt suyu şifalı bitkiler satan dükkanlardan alınıyor, hazır aromatik su günde 2 bazen 3 kez içtim, 1/4 çay bardağı hayıt suyunun üzerini su ile tamamlıyor ve içiyorsun, bence tadı çok kötü:asigim:

Canim nasilsin? 2 gundur seni dusunuyorum. Bilmiyorum sanki kendim sonucu bekliyorum gibi heycanliyim umit ediyorum ve dua ediyorum. Allahim yardimci olsun.

Hayit suyunu bulamaya bilirim ama Turkiyeden tohumunu aldirsam boylece onu kullansam mi diyorum.hangisini oneriyorsun.

Canim opuyorum.Insallah Insallah diyorum....

Slm arkadaslar.

Aysenurcigim nasilsin? merak icinde birakma...Insallah guzel haberini bekliyoruz. Olmas bile kendin dedigin gibi hayirlisi. Umut var olunca devam edeceksin? Insallah hersey yolundadir.

36 yaşındayım 3 tane bebegimi kaybettim.5aylık 7 aylık 8 aylık.nedenini bulamadılar.17 yılıkta evliyim.allah razı olsun eşimden bana hep destek oldu.çok şanslı bir kadınım ben.bebeklerimizi kaybettigimizde ikimizde agladık.ama artık eşiminde baba olmasını istiyorum.menopoza girmeden bebegim olsun istiyorum.gerçi hala çok korkuyorum hamile kalırsam bi daha bebegimi kaybedersem diye...senağlamasenağlama
bebeklerim ölünce tüm testleri yaptırdı doktorum,,, genetik araştırmada yapıldı hem eşime hem bana.bir şey bulamadılar.belirsizlikler beni daha çok yıpratıyo arkadaşlarım...işte buda benim hikayem arkadaşlarım..senağlamasenağlamasenağlama

Defnecigim senin yazilarini takip ediyorum ben de cok uzulmustum.Allah yardimcin olsun. Sebebi yok demeleri o dr ben inanmiyorum.Bana da senelerce yumurtalama yok bazi bayanlarda oluyor dedi ama senelerimi verdim.keske baskasina goderseydi veya yapamam deselerdi care arardim yumuryalama oldugu zaman 3 acilama yapildi.Butun yeni metodlari denedim. Kanama oluyordu bunlarin hepsi beni maf etmisti.Tup bebege giremedik.

En az 6-7 dr degistirdim. bunun disinda sadece gidip muayne olan dr var. Suan dusundukce icim acir son 5-6 sene ayni dr gittim nasil birisi igne ve ilac acilamadan baska birsey yapilmadi neyin ne oldugunu naasil yapildigini tam anlamiyla kitaplardan ve i-Netten arastirarak daha genis bir bilgiye sahip oldum. Suan yeni degistirdigim dr icim rahat degil yeni degistirmeyi dusunuyorum.

Boylece zaman geciyor Yas 35 sonuna kadar devam edecegim allahim nasip eder.

Canim gorusmek uzere. Allahim yardimci olsun.

Canim nasilsin? 2 gundur seni dusunuyorum. Bilmiyorum sanki kendim sonucu bekliyorum gibi heycanliyim umit ediyorum ve dua ediyorum. Allahim yardimci olsun.

Hayit suyunu bulamaya bilirim ama Turkiyeden tohumunu aldirsam boylece onu kullansam mi diyorum.hangisini oneriyorsun.

Canim opuyorum.Insallah Insallah diyorum....

Canım sonucum pozitif çıktı çok şükür, hayıtı aromatik su olarak kullandım, hatta tedavi sırasında da yumurtalarım büyüsün diye kullanmaya devam ettim, aslında bu tür bitkisel ürünler çok uzun süreli değil 3 ay kullanıp bırakılmalıymış, sonra bir süre ara verip tekrar kullanmalıymış, sen araştırıcı birisin bu konuyu sen de iyice araştır canım.:kahve:

Bir de ben daha önce burada yazdım mı bilmiyorum ama öğütülmüş çörek otu, bal ve safran (çok az) karıştırıp sabahları aç karna yedim, ayrıca çakşır otu(kökü) ve civan perçemini günde 3 kez 1 su bardağına 10 dakika demleyerek, tatlandırıcı olarak ta bal karıştırarak içtim, bir de 3 ay boyunca 2 kilo kadar keçi boynuzu pekmezi içtim, inşallah sizlere de şifa olur

Aysenurcigim Allaha sukur ben sanki kendim girmisim gibi cok heycanla bekledim biraz da korktum. Allahim bebisini eline almayi nasip etsin.Fazla birsey demeyelim Sadece kendine cok iyi bak dikkat et ve Allaha emanet ol! opuyorum benim de duam sizlerle birlikte.Bizim icin de bol-bol dua edermisin.

Gorusmek uzere

Back
X