35,den sonra üniversite

Ağrıtmak mı??? Asla!!!! Marmarada mimar sinanda öğrencilerim bile var. Lütfen. işim bu. Her zaman buradayım.

Pardon mesleğinizi kastetmiştim.
İnşallah olursunuz. Birikiminiz var. Okulda çok başarılı olacağınızı düşünüyorum

Sanırım öğretmen olduğum için kulak dolgunluğum vardı ama sınav da kolaydı şansa..yani siz yeterki isteyin Allah kapınızı açar inşallah

Ben üniversite mezunuyum. Böyle keyfi antropoli sanat tarihi gibi bölümler okumak istiyorum.
Ama gözümde inanılmaz büyüyor erkenden okula git vizeler finaller ders çalış.
Yapana helal olsun diyorum.

Yaparsın..matematiğe ağırlık ver..sakin ve kararlı ol..Allah yardımcın olsun

Bir kıssa dinlemiştim, 35’ten sonra şu ya da bu olur mu sorusuna istinaden diyordu ki ; 5 sene sonra ne olacak , her halükarda 40 yaşında olacaksınız. Okusanız da okumasanız da ...
o nedenle hayallere sarılmak , bir kez geldiğimiz şu dünyadan içimizde uhdeler kalmadan ayrılabilmek çok güzel olur...
Başarılar diliyorum şimdiden :)

Ben de 34 yaşındayım. Mali müşavirim ama aklımın bir köşesinde hep tıp ya da matematik okumak var. Şimdi hazırlanıp başlasam bitince o yaşta yeni mezun iş bulur muyum kaygısı var

Merhaba canım,
Ben 33 yaşındayım ve şuan ikinci univeristemi okuyorum:) bazı hayattalar birbirine benzer bende senin gibi liseyi dışarıdan okudum sonra evlendim evlendikten sonra önce 2 yıllık bir bölüm okudum (örgün) bitirdim, şimdi tekrar 4 yıllık bir bölüm okuyorum yine örgün :) bu arada okurken iki çocuk doğurup büyüttüm seneye de 2 yıllık olarak bitirdiğim bölümümü AÖF den 4 yıla tamamlayacağım, destek olmuş olmayı diliyorum eğitim her şeydir...

Günaydın!
Tam destek benden!
Allahım gönlüne göre versin inşallah!

Ben de 34 yaşındayım. Mali müşavirim ama aklımın bir köşesinde hep tıp ya da matematik okumak var. Şimdi hazırlanıp başlasam bitince o yaşta yeni mezun iş bulur muyum kaygısı var
Matematik için bilmiyorum ama canım tıpta zaten otomatik bi atama var istemesen de çalıştırıyolar :) Ama işte tıp biraz zaman olarak da bitirmesi uzun, en kötü 8-10 yıl okumak zorundayız..50 yaşında doktorum diyebilirim ben mesela en iyimser bakış açısıyla düşünürsem :) Bilmiyorum gözüme büyümüyo desem de yalan olur.. Normal bi bölüm isteğim olsa hiç durmazdım ben olsam.. Matematik okurdum senin yerinde olsam

Dünyaya bir kez geliyoruz. Bize verilmiş hayatta öldüğümuz güne kadar her istegimizi yapmalıyız. Keşke lerle geçen zaman yerine herseyim le savaştı m bu kadarını yapabildim diyebilmeliyiz.

Sen bu üniversite olayını çok istiyorsun ya gerisi boş. Ben seni tanımadan bile çok inandım mutlaka basaracaksin:) O diploma yi aldığın an inan dünyalara bedel:) Başarılar hadi hemen başla calismaya güzel haberlerini bekliyoruz...

Evet benim de en büyük hayalim psikoloji yiğenim var doktor oldu deli gibi onun psikoloji kitaplarını okurdum çok da istiyorum ama iki küçük yavru var orgun okumam imkansız şu anda ne yapacağımı bilmiyorum peki sen orgun mu okuyacaksin

Tabii ki olur.
Ablam 2 yillik muhasebe mezunu. Su an 1. Sinif psikoloji ogrencisi, hem de cok iyi bir okulda:) gecen sene hazirlik okudu. Cok mutlu. Bu arada 35 yasinda.
Siz yeter ki isteyin olur bu is.
Nasıl kazandı peki bende 31 yaşındayım çok isiyorum ama sınav beninde korkutuyor acikcasi

Bence de olur bi is. Okul kac sene surecek?

4 yıl

Bir azimli kadın daha böyle hikayeler okudukça inancım çoğalıyor.

Günaydın!
Tam destek benden!
Allahım gönlüne göre versin inşallah!

Çok teşekkür ediyorum

İnşallah güzel haberler verebilirim. 3 ayda ne kadar hazırlanabilirsem artık...

Siz annenize rağmen başarmış bir kadınsınız. Sizi kim tutar eminim ki kesinlikle okursunuz okuyunda zaten 50 yaşında hanımefendiler var bizim okulda. Kızınız çok şanslı öğrenmeye bilgiye açık annesi var oda bilinçli bir çocuk olacaktır

Ben sinava girecegim bu sene, hadi gir sende.

Beraber tercih yapariz, iki 35'lik ayni okulda tarih yazariz

Olmaz diye bir sey yok. Cok da guzel olur...

Ben sinava girecegim bu sene, hadi gir sende.

Beraber tercih yapariz, iki 35'lik ayni okulda tarih yazariz

Olmaz diye bir sey yok. Cok da guzel olur...

Ben grafik istiyorum ama tarihi boşver gel grafik yazalım Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…