Konuyla bunca zaman ilgilenmeyince fiyatları da bilmiyor insan.Sanki bir dönem sadece ünlüler yaptırıyordu :)
nişanlım iyi bir insan, iyi bir baba olur.Ailesi de iyi insanlar o konuda şüphem yok.İdeal eş diye biri %100 de yüz yok farkındayım, sadece mantık evliliği olmayacak benimki.ben dünyaya bir evlat getirmek istiyorum, o da istiyor.ama bunun İçin geç kaldıysam korkusu, biraz üzüntü, biraz endişe…Ben düğünden önce takviyeleri almaya başlayayım en iyisi :) ne alayım kendimce mesela ne hazırlık yapayım. ? Bir sene de hazırlasam vücudu…Çok planlı olunca da olmuyo işte .Ah ah zor…geçen Mayıs ayında doğum günüm vardı.ilk defa yaşımı söylerken çekindim, her soranla konu açılsın istemedim. Konu şöyle açılıyor çünkü “ senin de çocuk için fazla zamanın kalmamış…” “ yaptın yaptın…” “ zamanın geçiyor…” 29 olacağı İçin üzüldüğünü bana doğum günümde söyleyen görümce…İnanın yaşa takılmam görseniz 25 dersiniz ama gelin görün ki konu buralara geliyor, orası üzüyor zaten…Ne çekti ya bu kadınlarımız çok daha iyi anlıyorum.