35 yaş sonrası evlilik ve bebek imkansız mı?

Simdi olmasini istediklerimiz var maalesef bir de gercekler var..cocuk olur yasiniz cok degil ..20 li yaslarinda evlenip yillari gecip cocugu olmayan cok insan var..ama es olayinda yasadigimiz toplumda maalesef secenekler kisitli..k.valideler sizi(asla benim fikrim degil)yasli bulacaktir ..ortalama 35 yasinda ki bir erkek 25 yasinda kizlara bakiyor bazen daha da az..ama bunlar kismet isi..allah oyle bir kismet cikarir ki ..hersey olur

Simdi olmasini istediklerimiz var maalesef bir de gercekler var..cocuk olur yasiniz cok degil ..20 li yaslarinda evlenip yillari gecip cocugu olmayan cok insan var..ama es olayinda yasadigimiz toplumda maalesef secenekler kisitli..k.valideler sizi(asla benim fikrim degil)yasli bulacaktir ..ortalama 35 yasinda ki bir erkek 25 yasinda kizlara bakiyor bazen daha da az..ama bunlar kismet isi..allah oyle bir kismet cikarir ki ..hersey olur
35 yaşındaki erkek bir zahmet " kendi karar versin."
Hayat arkadaşı kararını 70 üstü bir kadının kararına bırakmasın. :kızgın:
Zaten size kayınvalide karar veriyorsa geçmiş olsun.
Öyle olgun ve bağımsız olmayan bir adamla (!) isterse peri padişahı oğlu olsun evlenilmez.

Ev-le-nil-mez.

40 yaşında doğuran yok mu ya
Sağlık sorunun var mı?
Doktora gittin mi hiç ?
Bunları biz değil doktor söyleyecek sana
Hersey normal hamile kalabilirsin demek bize düşmüyor
Kadın var 40 küsür yaşında hamile kalıyor kadın var 25 yaşında tüp bebek yaptırıyor
Yaş geçtikçe yumurta sayısı düşüyor tabi ama böyle örneklerde var

Hiç de öyle değil arkadasım
35 yaşında kadın 25 yaşında adamda bulabiliyor
Bu ne sığ bakış açısı
Gidip 15 yaş büyük adamla ne yapayım
20 yaşında olsam
Bakanlarda zaten parası için bakıyor

Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
bu memlekette her türlü insan mevcut , yeter ki denk gelebilesin. Hiç evlenmemiş biri si olur mu bilmiyorum ama başından bir evliliği geçmiş ama kafa yapınız uyuşan birilerine de hayır dememelisin bence. Tercih senin tabikii .Ama hiç ummdağın kişilerden hiç beklemediğin şeylerle karşılaşabilirsin . Kader buu ...

Eğer anne olmak istiyorsanız doktora gidip yumurtalık rezervinize baktırarak yumurta dondurmanızı tavsiye ederim.
Hatta 30lu yaşların son yarısına girmeden ileride bir gün anne olmak isteyen kişilerin bu muayeneden geçip, yumurta dondurma işlemini yaptırmaları çok doğru bir tercih olur.
Aşk her yaşta olur, kadın üreme yaşı da oldukça ilerledi medikal gelişmeler sayesinde. İmkansız diye bir şey yok kesinlikle.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

35 yaşındaki erkek bir zahmet " kendi karar versin."
Hayat arkadaşı kararını 70 üstü bir kadının kararına bırakmasın. :kızgın:
Zaten size kayınvalide karar veriyorsa geçmiş olsun.
Öyle olgun ve bağımsız olmayan bir adamla (!) isterse peri padişahı oğlu olsun evlenilmez.

Ev-le-nil-mez.
ah be tatlim ben o kayinvalide degilim bana cemkirme ..ben ortalama turk yapisi budur dedim lafi carpitmayin

Hiç de öyle değil arkadasım
35 yaşında kadın 25 yaşında adamda bulabiliyor
Bu ne sığ bakış açısı
Gidip 15 yaş büyük adamla ne yapayım
20 yaşında olsam
Bakanlarda zaten parası için bakıyor
Benim bakis acim degil toplumun buyuk çoğunluğunun bakis acisi bu...isvec degil burasi..hergun k.valide elti gorumce muhabbetinin dondugu yer ..

Merhabalar. Bu konuda çok başlık açılmış biliyorum. Ama bir de benim derdimi benden dinleyin istiyorum. Ben 35 yaş üstü hiç evlenmemiş bir bayanım. Gençliğimi işim nedeniyle Anadolu’yu dolaşarak geçirdim. Zaman nasıl geçmiş anlamadım bile. Bir bakmışım tüm arkadaşlarım evlenmiş hatta ikinci bebeklerini bile yapıyorlar. Ben hala yalnızım. Benim hayalimdeki benim gibi hiç evlilik yapmamış biri ile evlenmek. Ama bu mümkün mi bilmiyorum. Ve anne olmak istiyorum. Ne dersiniz bu konuda? 35 yaş üstü eşinin ve kendinin ilk evliliği olup rahatça anne olanlarınız var mı? Teşekkür ederim.
Arkadaşımın annesi son çocuğuna 42 yaşında hamile kalmış . Bende 25 yaşındayım daha çocuğum olmadı . Yani Allah nasip ettikten sonra ol dedikten sonra yaş asla engel değil 🙏🏻

Benim bakis acim degil toplumun buyuk çoğunluğunun bakis acisi bu...isvec degil burasi..hergun k.valide elti gorumce muhabbetinin dondugu yer ..
Herkes kendinden 10-15 yaş adamla mı evli ?
Nasıl bir çevre yaşadığın?
İsveç ne alaka
Bu konuda araştırma mı yaptın neye dayanarak bunu söylüyorsun?
Genelde yaş farkı 3-5 oluyor özellikle eğitimli kesimde
Benim bilmem kaç sene önce evlenen ananemle dedem arasında bile 3 yaş vardı
Sen evli misin kaç yaş büyük kocan?
Sen kaç yaşındasın?

Herkes kendinden 10-15 yaş adamla mı evli ?
Nasıl bir çevre yaşadığın?
İsveç ne alaka
Bu konuda araştırma mı yaptın neye dayanarak bunu söylüyorsun?
Genelde yaş farkı 3-5 oluyor özellikle eğitimli kesimde
Benim bilmem kaç sene önce evlenen ananemle dedem arasında bile 3 yaş vardı
Sen evli misin kaç yaş büyük kocan?
Sen kaç yaşındasın?
Sen buralarin amiri misin..ne bu sorgu sual ..bi sakin ol bakalim..masallah sorgu sual tam nenem dedem tarzi...

37yaşındayım bebek için yıllardır kontrol altındayım,hiçbir zaman umudum tükenmedi...ayrıca çevremde hiç evlenmemiş hayatını bekar olarak sürdüren tanıdıklarım var erkek olarak... şu anlık sizde sorun olarak gördüğüm tek şey çok mu seçici oldunuz acaba...

GayetAnadoluda yaşıyorum eşimle aramda 2 yaş var. Eşim gayet evlenme teklifi etti bir yola girdik. Annesine fikrini sormadı. Artık gençler tanışıyor evleniyor. Babasıyla aynı bütçede değilse, kendi ayakları üstünde duruyorsa neden fikrini sorsun?
Zaman değişeli de çok oldu. Teyzem mesela kendinden 9 yaş küçükle evli 15 yıldır. Çocukları da olmadı. Ne kayınvalidesiyle sorunu oldu be kayınpederiyle.
Kayınvalidesi densiz bir insan olsa bile sevgilisi düzgün karakterli biriyse anne manne dinlemez.

37yaşındayım bebek için yıllardır kontrol altındayım,hiçbir zaman umudum tükenmedi...ayrıca çevremde hiç evlenmemiş hayatını bekar olarak sürdüren tanıdıklarım var erkek olarak... şu anlık sizde sorun olarak gördüğüm tek şey çok mu seçici oldunuz acaba...
Aslında çok seçici olduğum da oldu. Ama ilk görüşte aşk yaşadığım da oldu. Ve gerçekten öyle çok yakışıklı, zengin filan da değildi. Ama o da beni istemedi. Yani ben de anlamadım aslında nasıl oldu.

Oncelikle gencligimi gecirdim diye dusunmeyin. Dunya Saglik Orgutu yas skalasina gore 18-65 yas “Genc”, 66-79 arasi “Orta yas” dilimine giriyor.

Ben de gerek is, gerek egitim icin dunyayi dolastim. 37 Yasimin son aylarinda daha once evlenmemis biriyle ask evliligi yaptim. Esimle 3 yas var aramizda. Su an 30 haftalik gebeyim. Dogal yollarla gebe kaldim. Hatta ilk bebegimi kalbi durdugu icin kaybedip, kurtaj oldugumda yumurta toplatsam mi acaba diye doktora danistigimda gerek olmadigini ve rezervin yeterli oldugunu soyledi. 38 yasimin bitmesine 1 ay kaldi. Kismetse 39 yasimda bebegimi kucaklayacagim. Allah’a sonsuz kere sonsuz sukurler olsun ki hala asigim.

Tavsiyem aramayin. Ararsaniz bulamazsaniz. Oyle bir anda karsiniza cikiyor ki, onceki her seyi sirf onu bulacaginiz dakika icin yasadiginizi idrak ediyorsunuz.

Allah gonlunuze gore versin.
18-65 yaş arası genç
66-79 yaş arası orta yaş mı

Kaynak nerede ? Link yollar mısınız?

Back
X