- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
Niyr? Çalışan bayan mı aranıyor geneldeBende 33 yaşındayım, hic evlenmedim.. Maalesef iş arıyorum is yok,işi olmayana evlilikte yok artik böyle yapayalnız ölüp gidicem eminim artik, hayal kurmayı bıraktım
Canım kaç yaşındasın?ben varım.evlilik nihai mutluluk değil.evlilik öncesi mutlu olan evliliği de mutlu bir şekilde sürdürüyor.zaten mutlu değilim.birinin mutluluğuma katkı sağlayacağına inanmıyorum.neyse odur insan.biri sihirli değneğiyle mutluluk alemine çekemez.sevdiğim biri olmadıkça evlenmeyi düşünmüyorum.zaten tren kaçtı gibi.
Hayirlisi de kız hayırlısı de :) öyle dua etkocam olcak mini mini bebelerim olcak erkek bebek istiyorum.erkek bebiş kıyafetlerine bitiyorum
ALLAH ım sen büyüksün isteyen her bayana hayırlı bir eş, hayırlı sağlıklı bebeler nasip et ...
AMİN.
Ben cok mutlu bır ınsandım. Kahkahalrı özlenen, oozıtıf telkinler veren bırı idim. 2 yılda yuzum soldu. Herkes farkedıyor. Hatta guzellıgımı bıle kaybedıyorum. Haklısın bi konuda. Mutsuz ve depresıf olan, sevmeyı bılmeyen kımse evlenıp bır baskasının hayatını mahvetmesın. Hele hele evlenene kadar rol yapıp da hakka hıc gırmesınben varım.evlilik nihai mutluluk değil.evlilik öncesi mutlu olan evliliği de mutlu bir şekilde sürdürüyor.zaten mutlu değilim.birinin mutluluğuma katkı sağlayacağına inanmıyorum.neyse odur insan.biri sihirli değneğiyle mutluluk alemine çekemez.sevdiğim biri olmadıkça evlenmeyi düşünmüyorum.zaten tren kaçtı gibi.
Evet bosandim. Kendimden maddi manevi cok odun verdim. Ah benim aptalliklarim diyorum sadece. Cevreme bakiorum, arkadas diyorki neden cekmedin, ben kvden neler cekiyorum susuyorum yine. Biri dyor cocugum kucuk maddi durumum yok cok sanslisin senin yerinde olmak isterdim.. yani aslinda yasami nasil gordugune bagli olay. Diyorsanki ne olursa olsun bir yuvam olsun dertlenmekte haklisin ama benim gibi azicii asim kaygisiz basim her sey koca ve cocuk degil diyorsan keyfine bak. Bakis acina bagli bu bana ters gelen baskasina ihtiyac zorunluluk oluyor. Ben gercek dost ariyoruk sadece mesela. Maddi manevi bagliligim yok gulmek, eglenmek, yasamak istiyorum. Sorumluluk istemiyorum.boşandın mı canım?
ayrıca sümsüklerden ve eziklerden nefret ediyorum demene bayıldım
35 e az kaldı.Canım kaç yaşındasın?
AynıyızBende 33 yaşındayım, hic evlenmedim.. Maalesef iş arıyorum is yok,işi olmayana evlilikte yok artik böyle yapayalnız ölüp gidicem eminim artik, hayal kurmayı bıraktım
o halde oyunu kuralına göre oynamak lazımEvet bosandim. Kendimden maddi manevi cok odun verdim. Ah benim aptalliklarim diyorum sadece. Cevreme bakiorum, arkadas diyorki neden cekmedin, ben kvden neler cekiyorum susuyorum yine. Biri dyor cocugum kucuk maddi durumum yok cok sanslisin senin yerinde olmak isterdim.. yani aslinda yasami nasil gordugune bagli olay. Diyorsanki ne olursa olsun bir yuvam olsun dertlenmekte haklisin ama benim gibi azicii asim kaygisiz basim her sey koca ve cocuk degil diyorsan keyfine bak. Bakis acina bagli bu bana ters gelen baskasina ihtiyac zorunluluk oluyor. Ben gercek dost ariyoruk sadece mesela. Maddi manevi bagliligim yok gulmek, eglenmek, yasamak istiyorum. Sorumluluk istemiyorum.
Ingilazca bir sekilde duygularimi dile getirdim sumsuks ve eziklers ilene olursa olsun guclu olmayanin tepesine biner bu hayat kural bu.
sen kaç yaşındasın canım? bekar mısın?Valla benim tanıdığım bir abla 38de evlendi. Gençken biriyle flört etmiş , adam başkasıyla evlenmiş , boyu kadar oğlu vardı adamın. Bizim abla iş seyahati için Avrupa'ya gittiydi orda tanıştığı biriyle evlendi o ülkede kaldı.
sevmem mi nasıl severim hem de .Hayirlisi de kız hayırlısı de :) öyle dua et
Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmis
Kızın olursa napacan sevmeyecen mi :)
sen kaç yaşındasın canım? bekar mısın?
canım ne yalan söylim ben de evlemezsem mal varlığımı devlete bağışlamayı düşünüyorum.beni bir kez bire arayıp sormayan nasılsın demeyen adı akraba olan akreplere para bırakmam.ALLAH benim alın teriyle kazandıklarımın kuruşunu onlara nasip etmesin.Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledibiz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.
sen daha çok küçükmüşsün canım.keyfine bak.Ben nerden çıktım kız29um bekarım.
kardeşin kız mı erkek miHic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledibiz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.
Benimkiler de boyle dusunuyor. Torunuma birakmak istiyorum diyorlar. Dusununce mantikli aslinda. Hic selam dahi vermeyen kuzenlerime kalirsa tum paralar cidden hortlarim heraldecanım ne yalan söylim ben de evlemezsem mal varlığımı devlete bağışlamayı düşünüyorum.beni bir kez bire arayıp sormayan nasılsın demeyen adı akraba olan akreplere para bırakmam.ALLAH benim alın teriyle kazandıklarımın kuruşunu onlara nasip etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?