- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
kesinlikle annen çok haklı canım.kalmasın tabi onlara.ya evlenmek güzel ama anlaşabileeğin biri olaak onunla paylaşacaksın hayatı.ben isterim ki sırt çantamızı alıp o diyar senin bu diyar benim gezelim.Benimkiler de boyle dusunuyor. Torunuma birakmak istiyorum diyorlar. Dusununce mantikli aslinda. Hic selam dahi vermeyen kuzenlerime kalirsa tum paralar cidden hortlarim heraldeperili ev dedikleri bu olsa gerek
Ben nerden çıktım kız29um bekarım.
:)) erkek. Hakim ordan oraya geziyor. Aşık olsa evlenir ben gibi uçuk değil. :))kardeşin kız mı erkek mison kararı mı evliliği düşünmemek?
:)) erkek. Hakim ordan oraya geziyor. Aşık olsa evlenir ben gibi uçuk değil. :))
Canim biz evlenecegiz diye dayilarimin teyzelerimin akli cikiyor. Trilyonlar soz konusu. Annem farkinda. Akilli kadin vesselam.kesinlikle annen çok haklı canım.kalmasın tabi onlara.ya evlenmek güzel ama anlaşabileeğin biri olaak onunla paylaşacaksın hayatı.ben isterim ki sırt çantamızı alıp o diyar senin bu diyar benim gezelim.
yau 27 yıl sonra da boşanmasınlar canım.ayrılıp ne yapacaklar.bu yaştan sonra depresyona girerler.Adsfadafafafa
Bekarlik sultanlik galiba hanimlar. 27 yillik anne babamin bosanma dilekcesini ellerimle verecegim galiba. Anlasmak zor zanaat.
Canim biz evlenecegiz diye dayilarimin teyzelerimin akli cikiyor. Trilyonlar soz konusu. Annem farkinda. Akilli kadin vesselam.
Evet, özellikle calisan tercih ediliyor yani %80 , devir değişti hoffNiyr? Çalışan bayan mı aranıyor genelde
ne kadar haklısın.şu son cümlen dikkatimi çekti ve beni düşündürüyor.:Mutluluk kendini iyi hissettirecek insanlarla olmaktır aslında...yalnız olmamak değil.bazen kalabalıklarda yalnız hissedersin ,çoluğun çocuğun vardır ama anlaşmazsın ,eşin eşin gibi değilde ev arkadaşın gibidir.Paylaşımın yoktur ,yalnızlığı dibinde yaşarsın ,kalabalık bi ailede olursun da bi kelime muhabbete dahil olmazsın ,yalnızsındır..
Yani bu iyi hissettirecek insan bazen arkadaşlar bazen eş bazen çocuklar bazen anne baba olur...o Zaman Mutlu olursun..
Yalnız olmakla ,kendini yalnız hissetmek arasında cok fark var...
Kalabalıklarda yalnız hissettirenler utansın..
Hirs yapinca oyle ama ben mutlu olmam ki. Tanistirmak istiyorlar uzak akrabalarla ben kabul etmiyorum. Bakalim hayirlisi varsa kismetimde olur ama ben cidden boyle cok iyiyim. Ailem uzuluyor ama ne yapayim, bize birakmak icin ugrastilar bu kadar. Gelenin de para icin gelmemesi gerek bi de bu var. Tanidiklar hep bunun icin geliyor. Ancak karsima cikmali ailemin maddi durumunu bilmeyen biri olmali. Fakirim diyecegim bundan sonra bakalim kim kabul edecek beni?trilyonlar mı?
vallahi senin yerinde olsam iyi karakterli bir adamla evlenirdim.o paraların zırnığını koklatmazdım.onların inadına evlenirdim ama dürüst biriyle.
Akrep burcuyum.ALLAH hayırlı insanlarla karşılaştırsın :) yay burcu musun sen?
yakınmışsın yaya ama :)Akrep burcuyum.
Bilmiyorum yardimci olur mu sana ama ben 32 yasindayim. bu bayram nisanim vardi. ama ciddi bir depresyon geciriyorum, tedavi görüyorum. evlilikten bile vazgectim ki cok hevesliydim..ruh halimi sadece nefes alabilmek için eski ruh halimi istiyorum. keşke sagligim olsaydi 10 yil daha evlenmeseydim
yau 27 yıl sonra da boşanmasınlar canım.ayrılıp ne yapacaklar.bu yaştan sonra depresyona girerler.
her şey tamam da ya yalnızlık?Ben evliyim ama hemen karsi binamdaki bi abla bekar
Kadin bankada mudurdu suan emekli tabiki
50yaslarinda annesiyle yasiyo ve hic evlenmedi
Yillardir komsumuz.
Evi ,arabasi,yazligi var.
Atliyo arabaya basiyo gidiyo valla
Bi yazlikda bi burda keyfi keyif.
Böyle bekar kalmak güzeldir ya.
Sorumluluk yok, kafana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?