- 1 Mart 2010
- 45.250
- 115.491
- 1.123
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
İyide hayat arkadaslari yok ama birinin annecigi yaninda digeri ailesiyle yasiyo.her şey tamam da ya yalnızlık?
birden büyük bir boşluğa düştüm, her sey anlamini yitirdi, geleceğimi göremedim, hic bir şey zevk vermiyordu hatta çok saçma geliyordu her sey,ki hala öyle intihari sorgulmaya başlayınca korkudan anksiyete atağı gecirdim. bana neler olduğunu anlayamadim, çenem ve bacaklarim kitlendi..deli cesareti geldi, balkondan atacak gibi oldum kendimiNeyiniz var neden hastanelik oldunuz?
Evet bosandim. Kendimden maddi manevi cok odun verdim. Ah benim aptalliklarim diyorum sadece. Cevreme bakiorum, arkadas diyorki neden cekmedin, ben kvden neler cekiyorum susuyorum yine. Biri dyor cocugum kucuk maddi durumum yok cok sanslisin senin yerinde olmak isterdim.. yani aslinda yasami nasil gordugune bagli olay. Diyorsanki ne olursa olsun bir yuvam olsun dertlenmekte haklisin ama benim gibi azicii asim kaygisiz basim her sey koca ve cocuk degil diyorsan keyfine bak. Bakis acina bagli bu bana ters gelen baskasina ihtiyac zorunluluk oluyor. Ben gercek dost ariyoruk sadece mesela. Maddi manevi bagliligim yok gulmek, eglenmek, yasamak istiyorum. Sorumluluk istemiyorum.
Ingilazca bir sekilde duygularimi dile getirdim sumsuks ve eziklers ilene olursa olsun guclu olmayanin tepesine biner bu hayat kural bu.
Canim biz evlenecegiz diye dayilarimin teyzelerimin akli cikiyor. Trilyonlar soz konusu. Annem farkinda. Akilli kadin vesselam.
Vala aklimda sen vardin yeminle kardesime yazmistim kimseyi istemiyorum demisti. Az once yine konustum bu muhabbeti acma dedi. Vercem telefonunu bi hatunun birgun o olacak. Hem Yakisikli isi gucu var, maddi durumu iyi evlense cocugu olsa annemler para yagdircak bunun icin ugrasiyorum. Bankaci bi arkasim var yarim saat once resmini gonderdim yine begenmedi. Boyu kiysaymis. En az 1.70 istiyor kesicem bi tarafini sonunda :)))Trilyonun mu var kız?
Sana ben talibim
Boşandığım zaman 25 yaşında genç ve çok alımlı bir çocuk annesi kadınsdım.bunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım
morali çok bozuk gelin dertleşelim
İnan evli olanların 4 başı mahmur değil kv dırdıro geçim sıkıntın yok çoluk çocuk olanlarda huzur evine gidiyor ilerde eş peşine değil mutluluk peşine düş bugünü Mutlu geçirme peşine gez ye içbunlardan biri benim.bir evlilik geçti başımdan bir de nişan..
hayata geç kalmış hissediyorum..
işim var çok şükür ama mutlu bir ailem yok
olur mu dersiniz? bu yaştan sonra ümitlenmek de istemiyorum..
elalemi görüyorum çocuklarıyla eşleriyle bayram ziyaretindeler.ben tek başıma
hep diyorum bir sonraki bayramda evli olurum belki çouğum olur ama her bayram yalnızım
morali çok bozuk gelin dertleşelim
Bende az evvel bayram Ziyaretibden geldim bağnaz kv görümce ve onun eşinin fesatlıklarıyla uğraştım boşver ohhh gez30 yaşında evlendim, keşke evlenmeseydim. Bekarken ülke ülke, şehir şehir gezerken şimdi küçük bir şehire tıkıldım kaldım. Çocuk sahibi olacak olmak bana kafa yedirtiyor şu an, eğitimini, geleceğini vs. her şeyini düşünüyorum. Boşverin anı yaşayın, bir tur şirketiyle anlaşıp her sene farklı bir ülkeye gidin. Evlilikten bin kat iyidir.
Vala aklimda sen vardin yeminle kardesime yazmistim kimseyi istemiyorum demisti. Az once yine konustum bu muhabbeti acma dedi. Vercem telefonunu bi hatunun birgun o olacak. Hem Yakisikli isi gucu var, maddi durumu iyi evlense cocugu olsa annemler para yagdircak bunun icin ugrasiyorum. Bankaci bi arkasim var yarim saat once resmini gonderdim yine begenmedi. Boyu kiysaymis. En az 1.70 istiyor kesicem bi tarafini sonunda :)))
Hic baski gormedim diyordum mesela bekar oldugum icin. Dun annemle konustum. Cocugumuz olmazsa kardesimle benim malvarligini devlete bagislayacagini soyledibiz bekar olursek hic sevmedigi akrabalarna kalirmis tum mal, onlar yiyemezmis, zehir zikkim olsunmus. Kardesim de evlenmek istemiyor kesinlikle 33 yasinda o da. Dedim anne bu nasil bir baskidir, beni parayla tehdit ediyorsun ya yemin ederim insanlr degisik, izleyip guluyorum sadece. Ne yasamak istiyorsan onu yasa. Iyi kotu secim senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?