35 yaş üstü bekar bayanlar..

her şey tamam da ya yalnızlık?
İyide hayat arkadaslari yok ama birinin annecigi yaninda digeri ailesiyle yasiyo.
İsteselerdu evlenirlerdi bence tercih meselesi yada kısmet diyelim

Haa bana sorarsan evlilik tozpembemi degil
Sorumluluk,zorluk,cocuk vs.
Ama ben evliligi,duzeni,aile olmayi seviyorum.
Yani pisman degilim
Sadece bazi olmazlarin oluyo misal o mudur olan kafasina gore gidiyo kaliyo ben onu yapamiyorum esim burda ayri kalamam okadar vs vs.
Bazi seylere özeniyorum sadece

Neyiniz var neden hastanelik oldunuz?
birden büyük bir boşluğa düştüm, her sey anlamini yitirdi, geleceğimi göremedim, hic bir şey zevk vermiyordu hatta çok saçma geliyordu her sey,ki hala öyle intihari sorgulmaya başlayınca korkudan anksiyete atağı gecirdim. bana neler olduğunu anlayamadim, çenem ve bacaklarim kitlendi..deli cesareti geldi, balkondan atacak gibi oldum kendimi su an o ataklar yok ilaçlar sayesinde ama düşüncelerim ayni..arkadaşın konusunu meşgul etmek degil amacim, sordugunuz için yazdim

Evlenmeee yada bekle bıraz daha ama erkekler zor insanlar ve cok sorumluluk var cok ben 27 evlendım ama cok erken gelıyor bana otuzdan sonda evlenmek şazım evlılıgın tek iyi yanı cocuk

katılıyorum
bende bu aşamayı nerdeyse bıtırmek uzereyım
artık yanlız kalmayı da bır nevı göze aldım

Trilyonun mu var kız?
Sana ben talibim
Vala aklimda sen vardin yeminle kardesime yazmistim kimseyi istemiyorum demisti. Az once yine konustum bu muhabbeti acma dedi. Vercem telefonunu bi hatunun birgun o olacak. Hem Yakisikli isi gucu var, maddi durumu iyi evlense cocugu olsa annemler para yagdircak bunun icin ugrasiyorum. Bankaci bi arkasim var yarim saat once resmini gonderdim yine begenmedi. Boyu kiysaymis. En az 1.70 istiyor kesicem bi tarafini sonunda :)))

Boşandığım zaman 25 yaşında genç ve çok alımlı bir çocuk annesi kadınsdım.
O zaman tek istediğim boşanmak ve bir daha evlenmemekti taki 35 yaşıma kadar 10 yıl asosyal geçen monoton hayatımın içine şimdiki eşim girene dek.
Eşimle tanışıp evlenmemiz 3 ay sürdü
İşin açıkcası flört dönemini çok uzatmak istemedim netice de 3 ay yada 3 yıl kendini sakladıktan sonra nasılsa evlenmeden gerçek yüzünü göremeyeceğim dedim ve hiç düşünmeden evlendim.
İlk 4 ay müthiş güzel geçti ondan sonra fikir çatışmaları karakter zıtlaşmaları inatlar vs başladı fakat ben bunları hiç sorun etmedim.
Evlilikte karşılıklı sevgi saygı sadakat ve güven olduğu sürece gerisi teferruartır.
Velhasıl eşimle 5 yılımız bitti ve eşimle birbirimizi ilk günkü gibi seviyoruz.
İlk bebeğimiz öldü şimdi 2. Bebeğimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Eşimle anlayabiliyormuyuz peki tabisi de HAYIR
Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir bazen küçük bir an için ömür bile verilir.
Ben şu an ki mutluluğumun geleceğine asla ihtimal vermeyip tam 10 yılımı çöpe attım hemde en verimli en güzel zamanım yok olup gitti.
Şimdi düşünüyorum da keşke o giden 10 yılımı da şimdiki eşimle geçirseydim ama geçmiş bitmiş zaman için bir telafi yok ne yazık ki.
En iyisi ANIN tadını çıkartmak.Hesapsız ve plansız.
Hayattan beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar mutlu olursunuz.

30 yaşında evlendim, keşke evlenmeseydim. Bekarken ülke ülke, şehir şehir gezerken şimdi küçük bir şehire tıkıldım kaldım. Çocuk sahibi olacak olmak bana kafa yedirtiyor şu an, eğitimini, geleceğini vs. her şeyini düşünüyorum. Boşverin anı yaşayın, bir tur şirketiyle anlaşıp her sene farklı bir ülkeye gidin. Evlilikten bin kat iyidir.

İnan evli olanların 4 başı mahmur değil kv dırdıro geçim sıkıntın yok çoluk çocuk olanlarda huzur evine gidiyor ilerde eş peşine değil mutluluk peşine düş bugünü Mutlu geçirme peşine gez ye iç

Bende az evvel bayram Ziyaretibden geldim bağnaz kv görümce ve onun eşinin fesatlıklarıyla uğraştım boşver ohhh gez

28 yaşındayım dahil olabilir miyim konuya :) annem babam ayrı bu bayram tek basimayim dün ne ağladım hatta bir sakinleştiriciyle biraz rahatlayabildim. bence evlilik istemektense gerçekten hayatı paylasabilecek birini istemek gerek bence. Böyle biri çıkmıyorsa aile olalım çocuk olsun diye evlenmeye gerek yok.

İnşallah hayatınızı sonuna kadar geçireceğiniz eşinizi bulursunuz. Hayat evlenmekten ibaret degil ama yanında bir ses, bir nefes olsun istiyor tabiiki...

Evlenmek için değil de, seni iyisinde, kötüsünde sevecek, sayacak, sadık birini bulursun umarım.

Ama ben sana talip olduydum panpaaaa

Ben uzakta yaşıyorum, üstelik şirkete de ortak oldum şirketimi bırakıp gelemem gelecekse kendi gelir birini beğensin artık kafamı bozmasın gelirsem içgüveysi yaparım beni getirtmesin

Evlilikle , sevgililikle, arkadaşlıkla mutluluğun geleceği yanılgısına düşüyoruz. Esas mutluluk kendinle kaldığında yaşadığın huzurdur.
Kendiyle mutlu olamayan biri, bu sefer yanındakini darlamaya başlar.
Yalnızlık mutluluktur. Gerisi olması gereken vakitte olur olacaksa.
Ben su anda mesela iyiki evli değilim diyorum. Nasıl bu mutsuzlukla bogusacaktim bu bayram kim bilir..
Yerinizde olmak isteyen çok insan var, değerini bilin.

İnş hayırlısıysa bi kısmet çıkarsın Allahım , yalnız kalmakda hoş değil ama ben bekar olmak için nelerimi vermezdim ah bi 4 sene öncesine dönebilsem, 21 yaşında evlenmişim şimdi 25 oldum bi çocuğum var, babam çok erken evlenme hayatını yaşa hedefin var memur oldun bi maaşını ye arabanı al dedide hiç dinlemedim, evlendim gördüm dünyayı ne kadar küçükmüşüm şimdiki aklım olsa bu kadar sorumluluğun altına girermiydim

Haha guzelcdusunmus anneniz, hani parayi sevmedigi akrabalarina vermemeyi..

Yalniz parayi sizin tek basiniza yemenize niye karsi cikiyor? Versin size simdiden catir catir yiyin, illa elin oglu niye karissin :))

Saka bir yana, konu sahibi, gercekten o bayramlarda esleriyle cocuklariyla mutluluk pozu verenler varya, 10da 8i yalan, yapmacik ve oyun. Hepsi bi dertle ugrasiyor, kimi kocasini, kimi karisini, bi coguda esinin akrabalarindan illallah etmis durumda. Imrenilecek hic bi durum yok aslinda ama yasamadiginiz icin bilemiyorsunuz.
Umarim yine de bir gun o geride kalan 10da 2lik gruptan olup cok guzel bi aileniz olur.
Ama o gune kadar bu gunlerin tadini cikarin, keskelerle karartmayin icinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…