Allah allah hiç inanmazdım böyle olacağına.bütün önyargılarım kırıldı burada.Biz eklesip 1.5 yıl bulusmamistik, sadece sohbet vs vardı , pandemi zamanıydı. Görüştükten sonra flört vs evreleri derken 1.5 yıl sonra evlendik. O kadar hızlı evlenemezdim. Avantajımız pandemi zamani arkadaşça sohbetlerimiz iletisimimizi güçlendirdi
Bir arkadşım 42 yaşında evlendi 43 sonlara doğru hamile kaldı 44 doğurdu 46 yaşında ayrıldı. Ayrılmayanlarda vardır tabi ki.Eşinizle nerede ve nasıl tanıştınız? 37 yaşındayım ve yıllardır ilişkim yok resmen kurudum artık isyanlardayım. Nasip diyorum işime gücüme bakıyorum ama bazen çok yalnız hissediyorum. Bir kaç yerde 38inde 40ında evlenip mutlu olan mesajlar gördüm, bu yaşlarda evlenecek birini bulmak cidden zor. Siz nasıl buldunuz?
off o nasıl benzetmeNiye mezara girmiş gibi yazdınız anlamadım çok gençsiniz güzel bir ilişkiniz olabilir tabi ki size uygun birini bulamamışsınız henüz durum bundan ibaret. 20li yaşlarda evlenip bu yaşlarda da boşanabilirdiniz ya da eşiniz vefat edebilirdi yani hayat tek düze ilerlemiyor.
Okc ile başlayan , şans işi biraz . Hepimiz mutlu olalım ama biz tanisali 3 yılı geçti şu anda daha leş dedi arkadaşlarım . Ben kullandigimda İngilizce idi ve çok popüler değildi, bizim kızlar da mutsuz uygulamadanAy hangi site hangi arkadaşlık uygulaması, isim vermek yasak değilse söyleyebilir misiniz :)) ben bir iki tane denedim ama ya azgın 20lşkler ya da dolandırıcı 30luklar denk geldi hep
Hahahmmmmmm
Aynen ya ben de tebrik ediyorum
Kısmet diyelim bir şekilde tanisacakmisiz öyle denk geldi . Senin nasıl gidiyor ilişkin, tek eşlilikAllah allah hiç inanmazdım böyle olacağına.bütün önyargılarım kırıldı burada.
iyi gidiyor ilişkide bir sorun yok.arada ilgi açlığı çekiyorum ama benimle alakalı.Kısmet diyelim bir şekilde tanisacakmisiz öyle denk geldi . Senin nasıl gidiyor ilişkin, tek eşlilik
İsim vermek yasak mı bilmiyorum. Temkinli davranicam. En bilinen iki siteden birisi. En eskilerden. Benim girdiğim senelerde de hep dediğiniz gibi azgın ergenler ya da dolandırıcılar vardı. Dediğim gibi tam profil doldurmadim. Fotoğraf koymadım. Mrb yazanlarla biraz uygulamadan yazıştım. Hemen kendini belli ediyor zaten. Eşimin de fotoğrafı vs yoktu uygulamada. Evlilik diye yazıyordu niyetinde. Kitaplarla ilgili bir sohbet açıldı. 2 güne yakın sohbet ettik. Sonra Instagrama geçtik. Telefon numaramı vermedim. Hiç vermezdim. İnstadan yazisirkrn bir kahve içelim mi dedi. Olur dedim. İkinci kahveden sonra istedi telefon numaramı. 200den fazla mrb. Sayısız bir kahve icisten sonra denk geldim ben eşime.Ay hangi site hangi arkadaşlık uygulaması, isim vermek yasak değilse söyleyebilir misiniz :)) ben bir iki tane denedim ama ya azgın 20lşkler ya da dolandırıcı 30luklar denk geldi hep
Hahahmmmmmm
Aynen ya ben de tebrik ediyorum
Ne güzel :) o gerçekten ilgi açlığı mi iyi bı bakman lazım kendine , alışkanlıktan vazgeçmek zor oluyordur . Yoğun süreçte ne tatmin ediyorsa neyin açlığı varsa bunun üzerine biraz çalışabilirsiniyi gidiyor ilişkide bir sorun yok.arada ilgi açlığı çekiyorum ama benimle alakalı.
O nasıl oluuor ya :) kaçıncı eşle evlisiniz şuanHer 10 yılda bir koca tazeliyorum kısmet bu işler
Normal hayattan birileri çıkmıuor muydu? Hep sanal merhabalarla ilgilenmişsiniz.yanlış anlamayın yüzyüze tanışma bitti heralde diye soruyorum.ona göre harekete edelim.İsim vermek yasak mı bilmiyorum. Temkinli davranicam. En bilinen iki siteden birisi. En eskilerden. Benim girdiğim senelerde de hep dediğiniz gibi azgın ergenler ya da dolandırıcılar vardı. Dediğim gibi tam profil doldurmadim. Fotoğraf koymadım. Mrb yazanlarla biraz uygulamadan yazıştım. Hemen kendini belli ediyor zaten. Eşimin de fotoğrafı vs yoktu uygulamada. Evlilik diye yazıyordu niyetinde. Kitaplarla ilgili bir sohbet açıldı. 2 güne yakın sohbet ettik. Sonra Instagrama geçtik. Telefon numaramı vermedim. Hiç vermezdim. İnstadan yazisirkrn bir kahve içelim mi dedi. Olur dedim. İkinci kahveden sonra istedi telefon numaramı. 200den fazla mrb. Sayısız bir kahve icisten sonra denk geldim ben eşime.
O kadar çoktu ki. Modern görücü usulü dediğimiz şekilde. Arkadaşlarım ayarliyordu. Aileden söyleyenler oluyordu. Bir kahve içiyordum. Ama o kadar bunaldım ki çevredeki tiplerden. Hiç düzgün biri denk gelmedi. Bende sanaldan evlenen bir arkadaşımın tavsiyesi ile sanala yöneldim. Eşimle tanışmasam muhtemelen evlenmezdim zaten. İnsan belli bir yaşa gelip, kendini geliştirip kariyer yapınca çok seçici oluyor. Seçici deyince de yanlış anlaşılmasın. Sadece iyi bir eş ve iyi bir baba adayı bakıyordum. Öğretim üyesi olmama rağmen lise mezunlarına bile görüştüm (küçümsemek için söylemiyorum. Şimdiki gençler buna çok takılıyor diye söylüyorum). İlk buluşmada maaşımı soranlari mi ararsin, evlenince maaşını bana verirsin ben sana harçlık veririm diyenleri mi. Kapaliyim diye evde tanga giyer misin diyenleri mi. Daha ilk bulusmadan bizim düğünler halaylı olur diye tutturanlari mi. İkinci görüşmede şiir yazmaya başlayanlari mi. Erkek adam eşine yardim etmez diyenleri mi. Neler neler...Normal hayattan birileri çıkmıuor muydu? Hep sanal merhabalarla ilgilenmişsiniz.
Ne güzel çevreniz varmış valla.beni ne arkadaşlardan ne aileden birileriyle tanıştıran olmadı.aileden 2,3 kişiyle taniştıran oldu ama saçma sapan seylerdi.şu yaşa kadar ne yaşadıysam kendi çabamla ve şansımla yaşadım valla.yine de çok başarısız sayılmam.siz sanırım kolay pes etmemişsiniz.ben uygulamadan eğlencesine 2 kişiyle buluştum sonra hemen tövbe ettim.bu ne herkes saçma sapan diye.kimsenin de adam gibi birilerini bulabileceğine inanmıyordum taa ki buraları okuyana kadar.O kadar çoktu ki. Modern görücü usulü dediğimiz şekilde. Arkadaşlarım ayarliyordu. Aileden söyleyenler oluyordu. Bir kahve içiyordum. Ama o kadar bunaldım ki çevredeki tiplerden. Hiç düzgün biri denk gelmedi. Bende sanaldan evlenen bir arkadaşımın tavsiyesi ile sanala yöneldim. Eşimle tanışmasam muhtemelen evlenmezdim zaten. İnsan belli bir yaşa gelip, kendini geliştirip kariyer yapınca çok seçici oluyor. Seçici deyince de yanlış anlaşılmasın. Sadece iyi bir eş ve iyi bir baba adayı bakıyordum. Öğretim üyesi olmama rağmen lise mezunlarına bile görüştüm (küçümsemek için söylemiyorum. Şimdiki gençler buna çok takılıyor diye söylüyorum). İlk buluşmada maaşımı soranlari mi ararsin, evlenince maaşını bana verirsin ben sana harçlık veririm diyenleri mi. Kapaliyim diye evde tanga giyer misin diyenleri mi. Daha ilk bulusmadan bizim düğünler halaylı olur diye tutturanlari mi. İkinci görüşmede şiir yazmaya başlayanlari mi. Erkek adam eşine yardim etmez diyenleri mi. Neler neler...
Çevrem sağolsun o konuda iyiydi. Ama hep saçma sapan oluyordu malesef. Uygulama insana hemen tövbe ettirebiliyir evet. Ben uygulama önerdigim insanlara diyorum ki, takılmayın. Her bulusmaya beklentiyle gitmeyin. Bir kahve içeyim ya diye rahat olun. Gerekirse 100 kahve için ama doğru insanı bulacaksiniz diyorum. Görüşün seçin içinden. O uygulamalarda gerçek evlilik niyetiyle bulunan ciddi adamlarda var. Benim evliliğim gibi örnekler de var. Sadece çaba lazım.Ne güzel çevreniz varmış valla.beni ne arkadaşlardan ne aileden birileriyle tanıştıran olmadı.aileden 2,3 kişiyle taniştıran oldu ama saçma sapan seylerdi.şu yaşa kadar ne yaşadıysam kendi çabamla ve şansımla yaşadım valla.yine de çok başarısız sayılmam.siz sanırım kolay pes etmemişsiniz.ben uygulamadan eğlencesine 2 kişiyle buluştum sonra hemen tövbe ettim.bu ne herkes saçma sapan diye.kimsenin de adam gibi birilerini bulabileceğine inanmıyordum taa ki buraları okuyana kadar.
Demek istediğim günlük hayatın içinde kendi kendine gelişen tanışmalar kalmadı sanırım demek istedim.
O yüzden değildir de pek kalmadı bence.kimseden duymuyoruz çünkü.bunları bilmek lazim çünkü insanın morali bozuluyor neden normal hayatta dikkat çekemiyorum falan diye.demek ki herkes böyle artık.yollar değişmiş.uyum sağlamamız gerek.en sağlamı yüzyüze ama değir değiştiyse de yapacak birşey yok.Çevrem sağolsun o konuda iyiydi. Ama hep saçma sapan oluyordu malesef. Uygulama insana hemen tövbe ettirebiliyir evet. Ben uygulama önerdigim insanlara diyorum ki, takılmayın. Her bulusmaya beklentiyle gitmeyin. Bir kahve içeyim ya diye rahat olun. Gerekirse 100 kahve için ama doğru insanı bulacaksiniz diyorum. Görüşün seçin içinden. O uygulamalarda gerçek evlilik niyetiyle bulunan ciddi adamlarda var. Benim evliliğim gibi örnekler de var. Sadece çaba lazım.
Günlük hayatin icinde tanışma gelismiyordu bende. Biraz duruşum ciddidir. Yanasmaya çekiniyorlardi.
Sosyal medya ve tanışma uygulamalarıyla tanışmak çoğalsa da hala yüz yüze görüşüp tanışan, sadece bunu tercih edenler de var. Ben her iki türlüsünü de denedim.O yüzden değildir de pek kalmadı bence.kimseden duymuyoruz çünkü.bunları bilmek lazim çünkü insanın morali bozuluyor neden normal hayatta dikkat çekemiyorum falan diye.demek ki herkes böyle artık.yollar değişmiş.uyum sağlamamız gerek.en sağlamı yüzyüze ama değir değiştiyse de yapacak birşey yok.
Ay neden böyle yazdıniz. Normal hayatyta dikkat cekememekle, uygun kimse yok diye internete yönelmek başka birşey evet ama dikkat cekememesi erkek diye ağlaması ya da çirkinliği vs ile alakalı olmayabilir. Çok kırıcı olmuş yorumunuzSosyal medya ve tanışma uygulamalarıyla tanışmak çoğalsa da hala yüz yüze görüşüp tanışan, sadece bunu tercih edenler de var. Ben her iki türlüsünü de denedim.
Her yorumunuzda sizin başınıza gelmiyor diye genellemeyi kendinizden tümevarmasanız mı acaba?
Normal hayatta dikkat çekememek başka bir şey, etrafında uygun kimse yok diye internete yönelmek başka bir şey. Neden dikkat çekmiyor olduğunuza bakın bence. Çevremde gördüğüm kim “erkeeeek” diye ağlıyorsa erkekler ondan kaçıyor aslında.
Onu da denedim evet çok bozmuş o da yaOkc ile başlayan , şans işi biraz . Hepimiz mutlu olalım ama biz tanisali 3 yılı geçti şu anda daha leş dedi arkadaşlarım . Ben kullandigimda İngilizce idi ve çok popüler değildi, bizim kızlar da mutsuz uygulamadan
Siz de ilk 3 harfi söyleseniz :))İsim vermek yasak mı bilmiyorum. Temkinli davranicam. En bilinen iki siteden birisi. En eskilerden. Benim girdiğim senelerde de hep dediğiniz gibi azgın ergenler ya da dolandırıcılar vardı. Dediğim gibi tam profil doldurmadim. Fotoğraf koymadım. Mrb yazanlarla biraz uygulamadan yazıştım. Hemen kendini belli ediyor zaten. Eşimin de fotoğrafı vs yoktu uygulamada. Evlilik diye yazıyordu niyetinde. Kitaplarla ilgili bir sohbet açıldı. 2 güne yakın sohbet ettik. Sonra Instagrama geçtik. Telefon numaramı vermedim. Hiç vermezdim. İnstadan yazisirkrn bir kahve içelim mi dedi. Olur dedim. İkinci kahveden sonra istedi telefon numaramı. 200den fazla mrb. Sayısız bir kahve icisten sonra denk geldim ben eşime.
Ben de dışarıdan ciddi duruyorum yaklaşmaya çekiniyorlar sanırımÇevrem sağolsun o konuda iyiydi. Ama hep saçma sapan oluyordu malesef. Uygulama insana hemen tövbe ettirebiliyir evet. Ben uygulama önerdigim insanlara diyorum ki, takılmayın. Her bulusmaya beklentiyle gitmeyin. Bir kahve içeyim ya diye rahat olun. Gerekirse 100 kahve için ama doğru insanı bulacaksiniz diyorum. Görüşün seçin içinden. O uygulamalarda gerçek evlilik niyetiyle bulunan ciddi adamlarda var. Benim evliliğim gibi örnekler de var. Sadece çaba lazım.
Günlük hayatin icinde tanışma gelismiyordu bende. Biraz duruşum ciddidir. Yanasmaya çekiniyorlardi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?