35 yasinda adamin kavgaya gitmesi,endiseler..

Hala sorunlarını olmayan kas güçleriyle çözmeye çalışan insanlar var ya
Ortada bir hata var ise hakkını nasıl araması gerektiğini öğret öğrenmez ise ayrıl
Böyle ömür geçmez

Dogru, haklisiniz. Ama normalde boyle bir insan degil iste beni de o sasirtiyor. Konusmak amacli, arkadasima bu haksizligi yapamazlar gidip konusacagiz diyerek anlatiyor bana ama eger karsi taraf siddete basvurursa onlar da geri durmazmis. Bilmiyorum ayni sey mi oluyor, ben mi bahane uretiyorum..

Boyle hanzoyla ne isin var...

Ya normalde tanisaniz hanzo denecek son insan biliyor musunuz? Her zaman herkese karsi yardimsever, hep kibar - oyle ki kimisi gay saniyor kibarligindan olecek diye - her yastan her kesimden insanla cok iyi anlasir, hayvan dostudur, koyu Ataturkcudur, hak hukuk pesindedir. Bilemedim

Bu potansiyelde bir insanı ne diye hayatımda tutuyorum ki diyerek olayı kökten çözerdim.
Bir daha da böyle bir stres yaşamamış olursun hem.

Biraz once konustuk, olayi yasayan kisi ve abisi gidecekmis, durum tam benim anladigim gibi degilmis. Olay zaten mahkemeye tasinmis, arabanin fotografini cekmek icin gideceklermis. Benimki ve arkadaslari da olasi bir saldiri ya da hakaret durumunda olaya mudahele etmek icin orada olacakmis. Siddet ihtimalini yine goz ardi edemiyorum, Kendisi oradaki en yapici insan benim, kavga olmasini istemiyorum konusarak halletmeye derdimizi anlatmaya calisacagiz diyor. Ama oradaki insanlar siddet gosterirse kacip gitmezlermis. Bunun cozumu yok ki siddet siddeti, o siddet daha fazla siddeti doguracak dedim o da haklisin hakkin adaletin olmadigi bir yerde yapacak birsey yok dedi. Konunun basinda yazdigim, anladigim kadar siddet askiyla gitmeyecek de olsa yine de gidecekler yani.

Yani bazı tipler vardır kanka koş der
İki eli yemekte olsa bırakır koşar

Ağır roman esintisi, ucuz kahramanlık
Eşkıya olsun gözü karaysa

Ben kalp Türk sineması

Yani bazı tipler vardır kanka koş der
İki eli yemekte olsa bırakır koşar

Ağır roman esintisi, ucuz kahramanlık
Eşkıya olsun gözü karaysa

Ben kalp Türk sineması

Ahahah cok guldum, ilahi tesekkurler :) Son yazdigimi okudunuz mu bilmiyorum olay biraz ilk bastakinden farkli bir yonde suan. Kesinlikle kavga icin gitmiyorum ama o arkadasim mazlum, gucsuze yardim edemeyeceksem ne isim var gibi seyler diyor.

Bir de nickin Lazarus

Biliyor musun onun hikayesini?

Nickim Sylvia Plath in Lady Lazarus siirinden geliyor. Kendisi cok sevdigim bir yazar ve sairdir. Sanirim sizin sordugunuz sey degildir :)

Nasıl öldüğünü biliyor musun?

Kovası ve babası tarafından önemsenmedi

Ve korkunç şekilde intihar etti.

Sadede sesini erkeklere duyuramdı.

Dikkat çekmek için çok intihar teşebbüsü oldu,

Fakat sesini duyurmadan, dönemin ay manyakı olarak göçtü

Evet biliyorum, erkek egemen toplumun isteklerini yerine getirmek ve icindeki sanatcinin sesini dinlemek arasinda bocalayip durdu. Hem kadin, hem yazar olabilecegini sandi ama yapamadi. Ikisi arasindaki ucurum cok buyuktu, yalnizdi. Cocuklarina ragmen hayatina son verdi.

Ama bunu konumla tam bagdastiramadim :)

Hayır bırakma gitmesin neler duyuyoruz etraftan .bak bunlar sopayla gider karşıda ki ne tür manyaklar var bilmiyorsunuz .Allah korusun dedikleri gibi psikopat bir çetteyse çıkarıp birini vursalar kendilerini düşünmüyorlar ailelerini düşünsünler bari ...

Ya evet ben de ondan korktum da istemedim zaten Ama gece konustuk, kavga etmek icin gitmediklerini soyledi. Sopa vs de almayacaklarmis. Cocukla abisi arabanin fotograflarini cekecekmis mahkeme icin, olur da saldirirlarsa cocuklara bizimkiler oyle mudahele edecekmis. Yine korkuyorum ama en azindan erkek arkadasim kavga gurultuden kacinmak istiyor diye bilerek biraz daha rahat ediyorum.

Inşallah kazasız belasız hal ederler malum ortalık psikopat kaynıyor endişenizi anliyorum .

GUNCELLEME: Korktugum gibi hicbir sey olmadi, ben biraz abartmisim sanirim olayin boyutunu. En son konustugumuzda kavga etmeye falan gitmiyorum ben, arkadasimla gidip konusup halletmeye calisacagiz, ama baskalari da olacak yanimizda bir sey yapilirsa mudahele etmeleri icin dedi. Orada gozu donecek en son insan benim, arkadaslarimi tehlikeye atmam vs dedi. Nitekim oyle de oldu. Arabayi hurdaya ceviren kisinin cocugun enistesi oldugu ortaya cikti. Oradakiler masrafi ustlenmeyi kabul etmis, biz sahip cikamadik arabaniza vs diyerek. Yani sorun cozuldu. Ben de bosuna evhamlandim sanirim.
Hepinize fikirleriniz icin tesekkur ederim ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…