- 10 Eylül 2016
- 280
- 481
- 33
- 33
- Konu Sahibi BayanLazarus
-
Ben engellemekten çok bu kadar öfkeli bir adamla birlikte olmali miyim, bunu dusunurdum.
Ama siz sikayetci degilseniz oneri olarak ben boyle bir olayi organize ettigini gorsem rest cekerdim.
Neticede bir magandayla iliski yasayamam, derdim.
Kolay gelsin size.
Silahla birine zarar verme potansiyeli olan bir insanla ne isiniz var allah askina?
Onu kavgaya gitmeye vazgecirmekten once kendinizi bu magandadan vazgecirin lutfen.
Silahla zarar verme kismi erkek arkadasim icin degil, karsi taraf icin soyledim. Kendisinin oyle bir sey yapma ihtimali yok, kendi yapacaklari oradaki arabalara zarar vermek olacaktir ama bunun sonrasinda karsidaki insanlarin bos durmayacagindan ve daha buyuk zarar vereceklerinden korkuyorum
Ilkel bir durum bence. Ayrilmayacaksan birak gitsin saglam donerse kaldiginiz yerden devam edersiniz iliskiye. Saglam donmezse kârdasin zaten.
Kafasına çivili sopayı yiyince aklı başına gelir merak etmeyin
Sopayla da pek tabii cinayet işlenir hanimefendi.
Ayrıca Vandalizm de ciddi bir şiddet şekli.
Cidden adam toplayip kavgaya giden bir erkekle devam mı etmek istiyorsunuz? Namus mavzuu değil, can mevzuu değil, kendi mevzuu hiç değil. Bu adam normal değil.
Halı sahaya maça gidecek
Gibi
Kimse durduk yere bu saatte ölmeyi, yaralanmayı göZe almaz, insan toplamaz.
Şarhos kavgası,
Polisi aramak çözüm değil, rehin durumu yok
Millet isteyerek dövüşüyor
En korktuğum insan tipidir, kavgacı
Gerek lafla, gerek yumrukla, bıçakla
Polis olsaydım uzaktan izlerdim, taraflardan asıl muhatap beni dövüyor demedikçe,
Polise dokunmanın cezası karşı taraf
Yüzüme alacağım darbe benim acım
Insan bile isteye dayak yemeye niye gider ki. Kendini polat alemdar saniyor galiba cok degisik, siz ne deseniz ikna olmaz vazgecin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?