ck sasrdim anlamaminza. O adamla baslayan surec son senelermde rahatsizlik olark ortya cikip hayatmi bu nktaya getrmis.
Canım merhaba,zor bir süreç ve bunları yaşadığın yaşıda göz önünde bulundurursak etki altında kalman ve psikolojik olarak rahatsızlanman çok normal..daha 15 yaşında "cahil"bi adam sana "büyü" den bahsetmiş...ama güzel olan ne biliyormusun? Senin onca strese ve bunalıma karşın okuma isteğin.
o adamla başlayan süreç değil bence bu hale gelmenin nedeni; anne-babanla başlayan süreç ve diğer yaşadıkların.
ayrıca 35 yaşındaki birinin eşi de taş çatlasa 25-30 olsa. her gün o insanın evinde bulunma sebebin nedir?kendi yaşıtların varken..
uzman desteği alman şart bence.
konunun kapatilmasini istycektim yorumunuzu gorene kadar bana cok iyi geldi. Haklisiniz. İnsanlar cok tuhaf. Sacma detaylara takilmislar.Ben psikologmn bana acikladigi sekilde aciklamistm ama anlamak istememsler cok bariz. Tesekkur edrm tkrar ck iyi geldi yrumunz.
konunun kapatilmasini istycektim yorumunuzu gorene kadar bana cok iyi geldi. Haklisiniz. İnsanlar cok tuhaf. Sacma detaylara takilmislar.Ben psikologmn bana acikladigi sekilde aciklamistm ama anlamak istememsler cok bariz. Tesekkur edrm tkrar ck iyi geldi yrumunz.
demek konunuzun içinde saçma detaylar varmış bunu kabul etmenizde güzel ,anlamadığım nokta 15 yaşındasın ,35 yaşında bir adam ve karısıyla ne işin var ,bu sorunları sen çekmişsin kendine bence ..sonrada o serseri ve 35 yaşındaki adama bağlamışsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?