35 yasinda EVLİ bir adam. Kaybettigim maneviyatim..

Konuyu karisik yazmissin harfleri yutmussun konu net anlasilmiyor malesef..

Aynı yaştayım seninle. Anlattıklarına göre yaşadıkların çok zor,çok. Tabi ki geçmiş hayatındaki kötü izlerden psikolojinin etkilenmesi çok doğal, fakat sanırım telefondan yazıyorsun anlatış tarzın biraz garip, hani kopuk kopuk gibi bazı yerleri bağdaştıramadım,birkaç kişi daha da bağdaştıramadı sanırım o yüzden yoksa kızma kimseye insanlar burada senin derdine ortak oluyorlar.

Bak canım geçmişte ne yaşadıysan yaşadın, o serseri sevgilinin veya o 35 yaşındaki adamın yeri var mı şu an hayatında ? Yani seni rahatsız falan ediyorlar mı ? Böyle bir şey varsa doğru ailene gidiyorsun anlatıyorsun. Ha böyle bir şey yok diyorsan çıkar at onları kafandan. Tıp istediğine göre çok azimli biri olmalısın. İnsan yeter ki istesin, kararla istesin, yapamayacağı şey yok. İnanmak başarmanın yarısı derler ya, buna çok inanıyorum. Bu sene gerçekleştiremediysen hayallerini bu sene iyice çalış, sadece derslerine ver kendini seneye de karşılığını al. Bırak o hayatında kötü iz bırakan insanları, kendini onları unutmaya endeksle. Beyin öyle bir mekanizma ki bir şeyi inanılmaz derecede unutmak istiyorsan gerçekten de büyük ölçüde unutabiliyorsun. Kendimden biliyorum :)

Seni uzun sağlıklı,mutlu bir hayat bekliyor. Gereksiz insanlar için sağlığını bozmana ne gerek var, kendini iyileşeceğine inandır. Umarım
bir an önce psikolojin düzelir her şey iyi olur senin için :)

Ben konuda oyle birkac tane psikolojik rahatsizliga yol acabilecek, birinin gozlerini doldurabilecek kadar buyuk bir dram goremedim. Siradan yasanmisliklar, bircok insanin basina geliyor. Tek sorun ailenin ilgi alakasizligi ve zayif bir psikoloji gibi.

Canım ya allah yardımcın olsun,herkesin senin iyi niyetinden faydalanmaya çalıştığını anlıyorum,ayrıca ilgisiz bir aile ye sahip olduğunu düşünüyorum,yaşananları geride bırakıp ayaklarını üstüne sağlam basman gerektiğini düşünüyorum,bunun içinde eğitim hayatına 4 elle sarıl derim,sevgiler.(ayrıca şu komşu hala komşunuzsa asla görüşmemelisiniz)

cok hos güzel bır yorum...hanımlar kendı adıma konusacagım boyle yorumlar görmek ıstıyorum ortada bir genç kız var eleştirel yorumlar bu tarz bir sorun için hiç yapıcı değil

"psikolog" kelimesini arattım, birçok başlık çıktı. bunlardan biri bu başlıktı. ben de bu başlığı okuyan herkes gibi merak ettim, okudum.

evet dağınık bi anlatım, merakıma değmedi ama sonuç olarak kendisine çok ağır gelmiş olan derdini anlatacak yer bulamamış dertli bir kızcağız var karşımızda...
ve bu garibime çok az yapıcı yorumun yanında neler neler söylenmiş. tüm hayatının mahvolmasını anlamayanlar, ne işin vardı adamın evinde diyenler vs vs.

herkes sizin kadar güçlü olmayabilir, farklı şartlar, farklı birikimler seni depresyona sokmaz beni sokar.

cevabını gerçekten öğrenmek istiyorum: zaten üzgün-mutsuz bir halde hayatla baş etmeye çalışan bir insanı yıkmak, üzmek, kırmak isteği neyden kaynaklanıyor ?

sen de yesil_nar, kendini bu kadar üzme, yardım almayı bırakma olur mu?
selamlar...

ne zaman böle bı konuya yorum yapsam 1 saat sonra KANDIRDIM BU BI SAKAYDI.. SOSYOLOJI ÖGRENCISIYIM TEPKI ÖLÇMEK İSTEDIM... KK NIN KADINLARI KEZBAN HEMEN HERSEYE ATLIYO FALAN FILAN YAZIYOLAR... ARTIK YORUM YAPARKEN GERCEKMI SAHTEMI DIYE DUSUNMEKTEN KENDIMI ALAMIYORUM... SAYET GERCEKSE COK GECMIS OLSUN CANIM

o kadar karışık anlatmışsın ki ben burda sorun bile göremedim. ne yani adam sana büyüden bahsetti diye mi psikolojin bozuldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…