Aynı yaştayım seninle. Anlattıklarına göre yaşadıkların çok zor,çok. Tabi ki geçmiş hayatındaki kötü izlerden psikolojinin etkilenmesi çok doğal, fakat sanırım telefondan yazıyorsun anlatış tarzın biraz garip, hani kopuk kopuk gibi bazı yerleri bağdaştıramadım,birkaç kişi daha da bağdaştıramadı sanırım o yüzden yoksa kızma kimseye insanlar burada senin derdine ortak oluyorlar.
Bak canım geçmişte ne yaşadıysan yaşadın, o serseri sevgilinin veya o 35 yaşındaki adamın yeri var mı şu an hayatında ? Yani seni rahatsız falan ediyorlar mı ? Böyle bir şey varsa doğru ailene gidiyorsun anlatıyorsun. Ha böyle bir şey yok diyorsan çıkar at onları kafandan. Tıp istediğine göre çok azimli biri olmalısın. İnsan yeter ki istesin, kararla istesin, yapamayacağı şey yok. İnanmak başarmanın yarısı derler ya, buna çok inanıyorum. Bu sene gerçekleştiremediysen hayallerini bu sene iyice çalış, sadece derslerine ver kendini seneye de karşılığını al. Bırak o hayatında kötü iz bırakan insanları, kendini onları unutmaya endeksle. Beyin öyle bir mekanizma ki bir şeyi inanılmaz derecede unutmak istiyorsan gerçekten de büyük ölçüde unutabiliyorsun. Kendimden biliyorum :)
Seni uzun sağlıklı,mutlu bir hayat bekliyor. Gereksiz insanlar için sağlığını bozmana ne gerek var, kendini iyileşeceğine inandır. Umarım
bir an önce psikolojin düzelir her şey iyi olur senin için :)