35 yaşında hayattan hiç umudum kalmadı

Sosyal medyada çiftleri görünce kötü oluyorum, işyerlerinde foto paylaşanları görünce kötü oluyorum. Yani herkes mutlu bir ben böyleymişim gibi geliyor.
Onların hepsi sosyal medya için yapılmış yalan kareler inanma. Biz evlendikte ne oldu yollarımıza Altından Gümüş ten ipek ten halımı serdiler?
Stres sıkıntı dan uyuyamıyorum günlerdir 4 saat uyku ile geziyorum. Sen kendini sevmez isen seni kim sevsin? Sevgisizlikten bahsediyorsun sen kendini görmezsen elin oğlu hiç görmez, bu işler birde okumakla etmekle olmuyor nasibindeki erkeği bekliyorsun

Ben kendimi seviyorum aslında. Yani eskiden hiç sevmezdim ama artık değişti. Kendime bakıyorum, güzel giyinmeye çalışıyorum. Makyajsız hiç çıkmam, saçlarım daima düzgün yapılmış olur. Ve bu bana da iyi geliyor. Ama insanın başkaları tarafından da sevilmeye ihtiyacı var. Yılbaşında arkadaşlarımın eşleriyle, çocuklarıyla paylaştıkları fotoları görüyorum bir de kendime bakıyorum. Ayrıca “biz evlendik de ne oldu“ lafına hiç inanmıyorum. Öyle olsaydı herkes patır patır evlenmezdi. Evlenmek, birinin yanında varlığını hissetmek, Bir aileye sahip olmak bunlar güzel şeyler değildir de nedir?

Allah sanada nasip etsin tez vakitte insallah.
Tok açın halinden anlamaz lafı vardır ya hani.. Evli bekarın halinden anlarda bekar evli nin halinden anlamaz arkadaşım seni tanımıyorum ama bol bol dua edicem sana ve bekar kardeşlerimize.

Kesin konuşmak istemiyorum ama acaba duygularınızı çok mu içinizde yaşayan birisiniz başkaları mutlu olsun diye her an fedakarlık yapmaya hazır birimisiniz çok fazla sorumluluk alan uzulse kırılsa bile duygularını gizleyip kimseyi üzmek istemeyen birimisiniz acaba hani bazı insanlar vardır en ufak bi canı yandığında hassaslasir buna dışa vurur acaba siz acılarınizi gizleyen ve sorunlarını kendi başına çözen birimisiniz eğer boyleyseniz artık kendinize kıymet vermeyi öğrenmelisiniz belki duvarlariniz olabilir sınırlarıniz olabilir ama zaman geciyo belki sınırlarınızı biraz daha genişletebilirsiz kriterlerinizi biraz daha açabilirsiniz çünkü kimse dört dörtlük olamaz belirli bi yaştan sonra insanlar çok seçici olabiliyo ama kimseyle aynı evin içine girmeden kimseyi taniyamazsiniz istediğiniz kadar bana uygun diyin evlendikten sonra öyle olmuyor ne yazık ki aslında uyum problemi olan birisi olduğunuzu düşünmüyorum sadece kriterlerinizi biraz esnetmeniz gerektiğini düşünüyorum uzaktan bakan biri olarak :)

Gönül işi bu ya seviyorsun ya sevmiyorsundur.düşürsen ne olacak.zaten kriter dediğimiz içimizden geçen isteklerimiz.gönül isterdi ki hiç kriter olmadan da sevebilelim.halihazırda sevip kriterlere uymuyor diye vazgeçilmiyor ki zaten.kriterleri uygun olmayan doğal olarak sevilmiyor.sana uygun değil çünkü.araba alır gibi bana yeter bu kadarı diyemiyorsun ki gönül işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…