- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
insana samimi birkaç dosr arkadaş gerek bence insanlardan tamamen uzaklaşmamalı26'mda gördüklerim insanlardan uzak durmaya çalışıyorum özellikle de akrabalarimdan. ...
İstesende uzaklasamiyosun zateninsana samimi birkaç dosr arkadaş gerek bence insanlardan tamamen uzaklaşmamalı
ben de seviyeyi koruman gereken çok fazla insan var katılıyorum...insana az ve öz insan yetiyor, kafa kaldırmıyor zaten ünv ortamındaki kadar çok arkadaş...az olsun öz olsunİstesende uzaklasamiyosun zaten
Demek istediğim birazda gereksiz samimiyetti, seviyeyi korumaktı
Onun dışında zaten ailem yeter bana
Bende öyle26'mda gördüklerim insanlardan uzak durmaya çalışıyorum özellikle de akrabalarimdan. ...
Ay çok güldürdü beni bu post :)ayrıca lise arkaadaşım beyin kanamasından ölmüş, gazetelerde erken ölümler de görünce sanırım artık öbür taraf için hazırlık yapmam lazım diyorum, dine mi yönelsem diyorum
24 ğmde ölüm çok uzaktı, beyaz atlı prensimi bekliyor iyi bir iş için mülakatlara gidiyordumAy çok güldürdü beni bu post :)
İçinizden gelmeli sanki bu
Konuya gelince hiçbir insanın değişmeyeceğini yaşayarak öğrendim
Fark ettim ki kendimi bazen haklıyken haksız duruma düşürmekte üstüme yok, mesela haksızlığa mı uğradım, bağırarak cevap verirsem, hemen karşı taraf bunu kullanıyor.
Bazı şeylere cevap değil tepki bile vermemeli karşı taraf çıldırıyor
fark ettim ki çoğu zaman haklı olan değil de maalesef arkası olan kazanıyor
çevrede insanların ne konuştuklarına değil de davranışlarına bakıyorum, bir adam var işyerinde elli ywaşlarda hep ölüm var der, Allah var der ama yıkıcı dedikodunun da dibine vurur, dedikodu kısmında adamlarının dedikodularını yapmaz, asla yapmaz, ama benim ailemin dedikodusu yapılır mesela.mide bulandırıcı
sizin 35 de gördükleriniz var mı
hoşuma gitti bu cümlen kendim hakkında da düşünmeliyim belki ama bana yapılanları görsen iş yerinde çok mantıksızdı, menfaat varsa ben mantık aramıyorum.özeleştiri diyip yine kendinize bi eleştiri kondurmamışsınız, haklıyım arkam yok onlar dedikoducu vs... ben gerçekten şurdan tanıdığım kadarıyla bile sizin hakkınızda olumlu düşüncelere sahip değilim...
çevrenizdeki insanları düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?