- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
ben de yeni fark ettim, bunları anladım hayattan diyelimİlk cümle hariç pek özeleştiri değil gibi sanki :)
wooow cümleleriniz çok içten ve doğru34 yaştan bildiriyorum :) insan ne kadar gezerse gezsin, ne kadar ortamlara girerese girsin, hangi okullarda okumuş olursa olsun sadece yetiştiği evdeki küçük çocuktan ibarettir. Şimdiki aklım olsaydı eşimi değil içindeki çocuğu, yetiştiği ortamı, aile arkadaş ve akraba çevresini değerlendirirdim. İnsanın kendisi diye bir şey yokmuş çünkü.
Ahaha tecrübeyle sabit ya... Öyle olmasaydı iyiydi de neyse :)wooow cümleleriniz çok içten ve doğru
Bu çok doğru bi tespit..hep kendinden bir tık iyi durumda olanı hazmedemiyor insanlar(genel olarak)..aaa bu ne güzel bi insanmış ben bunla anlaşırım dediğinin bile bu konuda sıkıntısı oluyor..istisnalar var tabi32 den bildiriyorum kimse kimsenin iyiliğini istemiyor en iyi kalpli dediklerimiz bile kötü olmasın ama benden iyi de olmasın diyo, az lafla anlaşabildiğim kişilerle takiliyorum artık,çevremi baya daralttim
Katılıyorum bazı insanlar kendi çevrem de gördüklerim kendinden iyi durumda olanı çekemiyor bu ister maddi,ister huzurlu bir aile ortamı olsun,düşşede bir tekmede biz vursak diye resmen pusuya yatıyorlar,çevrem de bu tür çok insanlar gördüm.Bu çok doğru bi tespit..hep kendinden bir tık iyi durumda olanı hazmedemiyor insanlar(genel olarak)..aaa bu ne güzel bi insanmış ben bunla anlaşırım dediğinin bile bu konuda sıkıntısı oluyor..istisnalar var tabi
Ya da bir açığını yakalayıp, o açıktan yürüyorlar:/Katılıyorum bazı insanlar kendi çevrem de gördüklerim kendinden iyi durumda olanı çekemiyor bu ister maddi,ister huzurlu bir aile ortamı olsun,düşşede bir tekmede biz vursak diye resmen pusuya yatıyorlar,çevrem de bu tür çok insanlar gördüm.
Onnnn numara beş yıldız !!!! Süper tesbit34 yaştan bildiriyorum :) insan ne kadar gezerse gezsin, ne kadar ortamlara girerese girsin, hangi okullarda okumuş olursa olsun sadece yetiştiği evdeki küçük çocuktan ibarettir. Şimdiki aklım olsaydı eşimi değil içindeki çocuğu, yetiştiği ortamı, aile arkadaş ve akraba çevresini değerlendirirdim. İnsanın kendisi diye bir şey yokmuş çünkü.
Siz islama sarilin namazlarini aksatmayin Efendimizin(sallahualeyhivesellem)sunnetlerini ogrenin inanin hayatiniz cook guzel olucak Kuran ve sunnetten ayrilmayin inanin insani annesi babasi bile reddediyor yaradan reddetmiyor insanlardan birsey beklemeyin...24 ğmde ölüm çok uzaktı, beyaz atlı prensimi bekliyor iyi bir iş için mülakatlara gidiyordum
35 imde ölümün o kadar uzak olmadığını gördüm, e öleceksek o zaman, eğer bu dünya bir sınavsa e o zaman namazımı kılmalıyım diye düşünüyorum ama gerçek hayata aktaramadım, geçen sene biraz namazımı kıldım, sonra devam edemedim, nedenini bilmiyorum ama içimde hep bir namaz kılma dinime göre yaşama arzusu var aslında
Konu eski ama içerik yeniYaş 35i geçince insan kendine geliyor ve karşındaki insanların aslında sadece çıkarları için seni tanıdıklarını, ağzından lafları alıp dedikodu yaptıklarını, yüzüne gülüp arkandan düşman olduklarını anlıyor ve kahroluyorsun, aile desen yakından taş baş yarar misali.
Sonrada hayatın aslında çok acımasız ve boş olduğunu anlayıp bocalamaya başlıyorsun çaresizce..
Harfi harfine katılıyorum.32 den bildiriyorum kimse kimsenin iyiliğini istemiyor en iyi kalpli dediklerimiz bile kötü olmasın ama benden iyi de olmasın diyo, az lafla anlaşabildiğim kişilerle takiliyorum artık,çevremi baya daralttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?