- 9 Kasım 2021
- 723
- 1.423
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Nasıl yaEvet arkadaşlar elini sallayan 90 alıyor kpss'de. O yüzden ben 90 puanla ilk 1000'e girdim 2016'da Türkiye genelinde. Çalışmadan almak aşırı aşırı istisnai bir durumdur yani milyonda bir ya da ikidir öyle söyleyeyim.
7000 almıyorum aslında oraya şöyle yazmıstım memurluk maası 5000 ise ben 7000 alıyorum gibi, bi tık istü oluyor gibi. Ama iş esnaflık.7000 lira maaş alıyormuşsunuz. O zaman keşke bırakmasaydınız işinizi. Ben sizi işsiz sanıyordum. Büyük bir riske girmişsiniz.
Şu anki KPSS çok zorlaştı. Saçma sapan, alakasız sorular soruyorlar. Düz memurluk için bile 90+ isteniyor. O da Doğu vs yani.
Neyse, yine de hakkınızda hayırlısı...
Evetttt, heryere giderim.Şehir dışına vs atanip gidebilecek misiniz?
DenicemGerçekten azimli isen yaparsın
Bunlardan biri benim:) ikinci üniversitemi 35 yasında bitirdim. Fakat kpss daha zOr geliyor :)30 yaşından sonra 2. üniversiteye başlıyor insanlar kpss neymiş
Zorluğunu kolaylığını bilemem ben kpss ye girmedim hiç. Yaş olarak söyledim. Üni sınavına daha küçük giriliyor ya kpss ye kıyasla.Bunlardan biri benim:) ikinci üniversitemi 35 yasında bitirdim. Fakat kpss daha zOr geliyor :)
Anladım :) bana yeni bilgi ögrenmek daha kolay geliyor hep, eski bilgiyi tazekemek zor. Deseler ki git hukuk oku koşa koşa ama kpss diyince bi zor gelmiyor degil hani ama yapıcam artık. Tesekkur ederimZorluğunu kolaylığını bilemem ben kpss ye girmedim hiç. Yaş olarak söyledim. Üni sınavına daha küçük giriliyor ya kpss ye kıyasla.
Merhaba ben onlisans mezunuyum bana da yaş sınırı var geçti senden diyorlar memurluk 8cin sinir var miHayır yok. A grubu kariyer meslekler için var.
B grubundan atanacaksınız. B grubu memuriyette yaş sınırı yok. A grubunda 35 yaş sınırı oluyor genelde. Eskiden öğretmenlikte de 40 yaş sınırı vardı o da kaldırıldı. Yani sizin için yaş sınırı yok. Girebilirsiniz.Merhaba ben onlisans mezunuyum bana da yaş sınırı var geçti senden diyorlar memurluk 8cin sinir var mi
nerelerde satış yapıyorsunuzRessamım ben.
Bol kazanclar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?