+35 yaşta KPSS?

Geç mi kaldım ah demeyin oyle. Aslında sabah 9 öglen 3e kadar boşum. Yine de olmaz mı. Şu an hem konu eksigim var hem hız. Türkceden paragraflardan korkmuyorum aslında matematik ve tarih eksigim var. Denerim olmadı seneye derim. Teşekkürler

Bende dükkandan vazgectim. :)
Yani acik olan dukkani kapattınız atanmak icin
25 yil icin 10 yulim kaldi. Iste 58 yasa kadsr maas alamiyorsun. Ikramiye alamiyorsun evrt. Ne yapalim sagligimiz el verirse calisicaz. 99 yilindan once sigorta girisimiz olsaydi yirtmistik. 5 veya 6 yil inerdi.
Annemin 99 oncesi girisi var ama yili dolmamis
Engelli bir kardesim vardi onun avantaji ile bir kac yil indirmislerdi sanirim
Eyt de kaldim diyordu daha net bilgi verir mısınız

Yani acik olan dukkani kapattınız atanmak icin

Annemin 99 oncesi girisi var ama yili dolmamis
Eyt de kaldim diyordu daha net bilgi verir mısınız
Kapatmadım, askıya aldım hatta gitmeme kararı aldım. Cünkü benlik degil dükkan işleri, evet ilerliyorsun güzel ama akılda, hep bi burası bana, ait degil hissi.

Deneyin deneyin mutlaka. Hiçbir işe yaramasa deneme gibi olur . Ben de 2019’da girdim, 2020’den atandım, 2021’de ne olur ne olmaz diye girdim. Çünkü daha atamayı yapmamışlardı . Ben aslında öğretmenliği düşünerek geç kalmışsınız dedim. Çünkü biz gy gk, eğitim bilimleri ve öabt’den giriyoruz. Benim sadece öabt’de sorumlu olduğum 6-7 tane ders vardı, eğitim bilimleri de 7 ders. Ancak sadece gy gk ise yapılabilir, geç değil .

Sadece, gk gy ama puan yuksek. Denicem, dediginiz gibi hazırlık olur:) çok tesekkurler

Aslında zamanında boyle bi hakkım yendigi için küsüp oynamadım :)
Üstünden 10 yıılı geçkin zaman geçti. Ne bileyim. Zorda gelmiyor r degil aslında.
Benim böyle bi sebeple 4 kez hakkım yendi. Hem de en sonuncusu 2 yıl önce. Şimdi daha da beter. Torpilin de torpili olması lazım. Mülakatsız bir atamada bi ihtimal atanabilirsiniz onda da en az 90 almak gerek.

Benim böyle bi sebeple 4 kez hakkım yendi. Hem de en sonuncusu 2 yıl önce. Şimdi daha da beter. Torpilin de torpili olması lazım. Mülakatsız bir atamada bi ihtimal atanabilirsiniz onda da en az 90 almak gerek.
Cok uzüldüm sizin içinde, hakkımızı yiyenler sürünsün inşallahhh.
Yüksek almam gerek umarım becerebilirim

hayır geç kalmadınız ben ilk kpss ye girdiğim sene aralıkta başladım çalışmaya geçen sene de kasımda. nerden baksanız 8 ay var çok rahat çalışılır o sürede

Benim hocam ve hoca webte kanallarini takip edin youtubede çok faydasini görürsünüz.

Evet bu ikisini çok duydum. Yarın baslıyorum
Bu kanallarda yeni videolar çekiliyor her gün bir ders olarak ilerleseniz sinava kadar yetişir. Matematikte temel dersler var youtubede onlar da iyi . Antrenmanlarla matematik 1 kitabini çözüp temel videolarla ilerleyebilirsiniz. Ben çok faydasini gordüm.

Ben geç olduğunu düşünmüyorum kesinlikle şansınızı denemeniz taraftarıyım. Yerinizde olsam dershaneye yazılırdım. Eğer yazılma şansınız yoksa Youtube'da çok güzel kanallar var tek tek tüm KPSS konularını anlatan. Onları dinleyerek başlayabilirsiniz. Bir yandan her konu sonrası ilgili konulardan sorular çözebilirsiniz. Aldığınız test kitabının çözümleri olacaktır.

Temeliniz var mıydı kac puanla, atandınız. Bende o yaştayım. Dönüm noktam olsun istiyorum
Temel sayısal olarak iyiydi ama sözel çalışırken Türkçe hariç çok zorlandım çünkü yatkın değilim. Çocuklarım ve oturmuş bir düzenim var. Puan olarak 83 yani aşırı yüksek değil. Bu yüzden merkezi atamaya hiç başvurmadim. Kurum ilanına denk gelip son gün başvurdum. İlk 20 ye kaldım. Mülakat ve kurum sinavina da girerek atandim. Kesinlikle torpil tanıdık yoktu. Nasipmis çok şükür. Bir belediyede mali hizmetlerde çalışıyorum.

Cok sevindim sizin adınıza. Darısı bize olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…