- 9 Kasım 2021
- 723
- 1.423
- 63
- Konu Sahibi Neolacaksimdibuis
-
Geç mi kaldımBence en doğru kararı denemeler çözerek verebilirsiniz şu ara. Birkaç kez çözün, eksiğiniz nedir bir bakın. Bilgi mi, soru çözme stratejisi mi, yoksa odaklanmakta mı sıkıntınız var yani aslında doğrusunu bildiğiniz halde mi yanlış yapıyorsunuz, bunlara bakın. Ondan sonra da yaptığınız yanlışları inceleyerek çalışma planı oluşturun. Şu ay şu derslerde şu şu üniteler bitecek gibisinden bir plan, sizin daha çok işinize gelir. "Her gün şu saatte şuna çalışacağım" gibi bir plandansa. Çünkü çocuklusunuz, esnek bir planınız olmalı. Ensek olmayan bir ders planı yaparsanız buna uyamadığınızda şevkiniz kırılabilir. Ancak yaşamınızdan dolayı böyle bir plana uymanız zor olur.
Temmuz sonu, ağustos başı girdik bu sene sınava, aslında çalışmak için biraz geç kalmışsınız. Bu aylarda konu eksiğini tamamlayıp test çözmeye başlanmış olması gerekiyor. Çok aşırı konu eksiğiniz varsa bir sonraki senenin sınavına göre programlı bir şekilde çalışabilirsiniz. Ancak konu eksiğiniz yok, sadece pratik yapmaya ihtiyacınız varsa, tam zamanı çalışmak için. Dediğim gibi yolunuzu tamamen denemelerinize ve bu denemelerde neleri doğru neleri yanlış yaptığınıza göre çizmelisiniz şu an.
Yani acik olan dukkani kapattınız atanmak icinBende dükkandan vazgectim. :)
Annemin 99 oncesi girisi var ama yili dolmamis25 yil icin 10 yulim kaldi. Iste 58 yasa kadsr maas alamiyorsun. Ikramiye alamiyorsun evrt. Ne yapalim sagligimiz el verirse calisicaz. 99 yilindan once sigorta girisimiz olsaydi yirtmistik. 5 veya 6 yil inerdi.
Kapatmadım, askıya aldım hatta gitmeme kararı aldım. Cünkü benlik degil dükkan işleri, evet ilerliyorsun güzel ama akılda, hep bi burası bana, ait degil hissi.Yani acik olan dukkani kapattınız atanmak icin
Annemin 99 oncesi girisi var ama yili dolmamis
Eyt de kaldim diyordu daha net bilgi verir mısınız
Deneyin deneyin mutlaka. Hiçbir işe yaramasa deneme gibi olurGeç mi kaldımah demeyin oyle. Aslında sabah 9 öglen 3e kadar boşum. Yine de olmaz mı. Şu an hem konu eksigim var hem hız. Türkceden paragraflardan korkmuyorum aslında matematik ve tarih eksigim var. Denerim olmadı seneye derim. Teşekkürler
Sadece, gk gy ama puan yuksek. Denicem, dediginiz gibi hazırlık olur:) çok tesekkurlerDeneyin deneyin mutlaka. Hiçbir işe yaramasa deneme gibi olur. Ben de 2019’da girdim, 2020’den atandım, 2021’de ne olur ne olmaz diye girdim. Çünkü daha atamayı yapmamışlardı . Ben aslında öğretmenliği düşünerek geç kalmışsınız dedim. Çünkü biz gy gk, eğitim bilimleri ve öabt’den giriyoruz. Benim sadece öabt’de sorumlu olduğum 6-7 tane ders vardı, eğitim bilimleri de 7 ders. Ancak sadece gy gk ise yapılabilir, geç değil .
Benim böyle bi sebeple 4 kez hakkım yendi. Hem de en sonuncusu 2 yıl önce. Şimdi daha da beter. Torpilin de torpili olması lazım. Mülakatsız bir atamada bi ihtimal atanabilirsiniz onda da en az 90 almak gerek.Aslında zamanında boyle bi hakkım yendigi için küsüp oynamadım :)
Üstünden 10 yıılı geçkin zaman geçti. Ne bileyim. Zorda gelmiyor r degil aslında.
Cok uzüldüm sizin içinde, hakkımızı yiyenler sürünsün inşallahhh.Benim böyle bi sebeple 4 kez hakkım yendi. Hem de en sonuncusu 2 yıl önce. Şimdi daha da beter. Torpilin de torpili olması lazım. Mülakatsız bir atamada bi ihtimal atanabilirsiniz onda da en az 90 almak gerek.
hayır geç kalmadınız ben ilk kpss ye girdiğim sene aralıkta başladım çalışmaya geçen sene de kasımda. nerden baksanız 8 ay var çok rahat çalışılır o süredeGeç mi kaldımah demeyin oyle. Aslında sabah 9 öglen 3e kadar boşum. Yine de olmaz mı. Şu an hem konu eksigim var hem hız. Türkceden paragraflardan korkmuyorum aslında matematik ve tarih eksigim var. Denerim olmadı seneye derim. Teşekkürler
Atandınız mı, inşallah yetişirim:)hayır geç kalmadınız ben ilk kpss ye girdiğim sene aralıkta başladım çalışmaya geçen sene de kasımda. nerden baksanız 8 ay var çok rahat çalışılır o sürede
maalesef 81.59 aldım ama yetmedi ek atama olursa inşallah o şekilde atanabilirimAtandınız mı, inşallah yetişirim:)
İnşallah atanırsızzmaalesef 81.59 aldım ama yetmedi ek atama olursa inşallah o şekilde atanabilirim
Benim hocam ve hoca webte kanallarini takip edin youtubede çok faydasini görürsünüz.Merhabalar,
Hayatımın en çaresiz dönüm noktasındayım sanki.
+35 yaş ve 2 cocukla çift üniversite mezunuyum.
Gecen yıllarıma bakıp bakıp üzülüyorum.
En son 2010 yılında kpss lisans girdim, sonra bu işlere küstüm, denemedim.
Bu sene denemek istedim cocuklara ben bakkarım sen yeter ki iste diyen birileri var ama gözüm korktu.
İnstagram sayfaları kitap bitirmiş bir sürü insanla dolu ben çarpım tablosunu bile gündelk hayatta kullanmıyorum :) .
Sıfırdan baslanır mı?
Aslında yapabilen vardır elbet nerden baslanır onu sormak istedim.
Geç degil dimi.
Kitap ve ögretmen tavsiyelerinize ihtiyacım var. Nerden baslamalıyım?
teşekkürler inşallah siz de :)İnşallah atanırsızz
Evet bu ikisini çok duydum. Yarın baslıyorumBenim hocam ve hoca webte kanallarini takip edin youtubede çok faydasini görürsünüz.
Bu kanallarda yeni videolar çekiliyor her gün bir ders olarak ilerleseniz sinava kadar yetişir. Matematikte temel dersler var youtubede onlar da iyi . Antrenmanlarla matematik 1 kitabini çözüp temel videolarla ilerleyebilirsiniz. Ben çok faydasini gordüm.Evet bu ikisini çok duydum. Yarın baslıyorum
Temel sayısal olarak iyiydi ama sözel çalışırken Türkçe hariç çok zorlandım çünkü yatkın değilim. Çocuklarım ve oturmuş bir düzenim var. Puan olarak 83 yani aşırı yüksek değil. Bu yüzden merkezi atamaya hiç başvurmadim. Kurum ilanına denk gelip son gün başvurdum. İlk 20 ye kaldım. Mülakat ve kurum sinavina da girerek atandim. Kesinlikle torpil tanıdık yoktu. Nasipmis çok şükür. Bir belediyede mali hizmetlerde çalışıyorum.Temeliniz var mıydı kac puanla, atandınız. Bende o yaştayım. Dönüm noktam olsun istiyorum
Cok sevindim sizin adınıza. Darısı bize olur inşallahTemel sayısal olarak iyiydi ama sözel çalışırken Türkçe hariç çok zorlandım çünkü yatkın değilim. Çocuklarım ve oturmuş bir düzenim var. Puan olarak 83 yani aşırı yüksek değil. Bu yüzden merkezi atamaya hiç başvurmadim. Kurum ilanına denk gelip son gün başvurdum. İlk 20 ye kaldım. Mülakat ve kurum sinavina da girerek atandim. Kesinlikle torpil tanıdık yoktu. Nasipmis çok şükür. Bir belediyede mali hizmetlerde çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?