351. Dönemde sevgilisi asker olacak olanlarrr

banane senin eşin sesini duymak için su almaya gönüllü olmuş bizimki de bomboş ve yattığı halde 1 dk gelip aramıyor.

canım ama böyle karşılaştırmalar yapma sen üzülürsün :26: daha saat erken arar hem .. ama bence bekleme eğer elinde ona ulaşabileceğin bi numara varsa sen ara kuzum hadi

kızlarr şimdi benim nişanlımın acemi birliği memleketime düştü yani kastamonuya burada rahatt fakat bir hafta sonra bitlise gidecek ben çok korkuyorum suriye ile savaş falan deniyor ister istemez tedirgin oluyorum Allahım hepsini korusun

kızlar damağım yarık ve bir 20lik çıkarıyorum sol tarafım iptal durumda

geçmiş olsunn sana da ayy ben de 20liklerden çektim. çektir kurtul sana tek önerim bu canım. emin ol pişman olmazsın. bi de dişlerini yamultur o çıkmaya çalışan gıcık 20lik

yok canım ayıp olmaz tamam geliyoruz

yok canım korkma bizimkiler kısa dönem öyle bişey olmaz

selam kızlar nasılsınız ?
349 ların topigine girdim de hepsinde kavusma sevinci allah hiç ayırmasın bi daha insallah
ama böle içim burkuldu gözyaslarıma hakim olamadım bizim daha koskoca 4 ayımız var sanki hiç geçmeyecek gibi

hf

bende günlerdir bakamıyordum, bakmak istememiştim .. ama az önce baktım .. senin gibi içim acıdı gözlerim doldu .. bi onların şafağına baktım .. birde benimkine .. onlar bizden önce beklemeye başladılar ve şuanda hakettikleri mutluluğu yaşıyorlar ..bizde ne kedar sancılı geçeceği belli olan bu süreci en az hasarla atlatmaya bakacağız eylül bizim bayramımız olacak ..

Son düzenleyen: Moderatör:

kısa hedef koyayım diyorum mesela benim safagım 4 ay 1 gün
3 ay 29 gün yazısını görmeyi bekliyorum ayyyyyyyyy geçmioooooooooooooooo :26::26:
uyusak uyansak gecse zaman cok özledim cooook

kısa hedef koyayım diyorum mesela benim safagım 4 ay 1 gün
3 ay 29 gün yazısını görmeyi bekliyorum ayyyyyyyyy geçmioooooooooooooooo :26::26:
uyusak uyansak gecse zaman cok özledim cooook

canım 4 ay diye düşünmüyorum ben .. mayıs ayını ortaladık diyorum saymıyorum,, eylülü zaten saymıyorum eylülde onlar orda rahat olacaklar zaten az kaldığı için .. belki kaba tabir oluyor bilmiyorum ama "ellenmemiş" 3 ayımız kaldı diyorum .. haziran, temmuz ağustos

ama inanıyorum aşağıda "3 ay 29 gün" ü gördüğümüzde daha mutlu olacağız

1,5 ayı görsem gene yeter gibi geliyo

349.dönemler kavuşmaya başladiklarina göre 353ler gelsin artıkkkkkk bizimde askerlerimize kavusma tarihimiz yaklassin

Son düzenleme:

ellesek o aylara ya
duygularım bi inio bi cıkıo kızlar
sabah uyanıyorum oh safak attı bir gün daha gecti diyorum seviniyorum
allahım akşam oluo offffff zaman gecmio die üzülüyorum
hani 349 yarenleri demişti ya en zoru acemilik
sonra usta birliginin ilk 20 günü filan sonra askerinizde sizde rutine baglayacaksınız
yahu rutine baglasak artık da böle hop diye gecse

15 gün sonra haziranı elliyoruz tatlım bak .. biliyorum duyguların sabit kalmıyor, bazen idare ediyorsun bazende dibe vuruyorsun .. öyle git geller yaşıyoruz :26:

haziranda çok daha rahat edeceğiz .. 2 haneli sayılara geleceğiz .. onlar oradaki düzenlerine biraz daha alışacaklar ..

iki haneye düşelimde bari haritayı boyayalım
allahım sabır versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…