kimsecikler yok bu akşam çok sessiz burası...şafak birgün daha atar
bencede canım birde bizim +7 var yani dahada kötü
KIzlar eğer askerlik 4 ay olursa 3 aralıkta terhis olcaklar biliyor musunuz
KIzlar eğer askerlik 4 ay olursa 3 aralıkta terhis olcaklar biliyor musunuz
Günaydın hanımlar...
Askerlik kısalması ile açıklama var canım burada
Genelkurmay'dan askerlik sresi aklamas - Memurlar.Net
zaman geçtikçe alışırım diyordum ama her geçen gün özlem artıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum.askere gittiğinden beri en fazla ayrılığımız şimdi oldu 3 hafta.hayatım sanki onun üzerine kurulu o yanımda olmadığında hiçbirşeyin anlamı yok.telefonda konuşurken kapatmak ne kadar zor sanki birdaha hiç konuşmayacakmışız gibi geliyor
zaman geçtikçe alışırım diyordum ama her geçen gün özlem artıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum.askere gittiğinden beri en fazla ayrılığımız şimdi oldu 3 hafta.hayatım sanki onun üzerine kurulu o yanımda olmadığında hiçbirşeyin anlamı yok.telefonda konuşurken kapatmak ne kadar zor sanki birdaha hiç konuşmayacakmışız gibi geliyor
günaydın canımmyine bizim işimize yarayacak bir açıklama yok
Israrla her cümlelerinde kısa dönemlerde bir değişiklik yok onlar 6 ay yapacak diyorlar ya !! İyi anladıkkk
merhaba kızlar nasılsınız? Erzurum' a kar yağıyor bugün. Karı görünce sanki ocağa az kalmış gibi geldi
merhaba canım çok şükür ben iyiyim..sen nasılsın? ayy kar mı yağıyor.. evet evet ocağa çok az kaldı kar yağmaya başladığına göre bir bakmışız ocağa girmişiz
canım aynı şeyi bende hissediyorum.telde konuşurken hadi kapatalım dicek diye çok korkuyorum.. inşallah bu son ayrılıklarımız olur..
canım direkt beni anlatmışsın ya
merhaba kızlar nasılsınız? Erzurum' a kar yağıyor bugün. Karı görünce sanki ocağa az kalmış gibi geldi
günaydın canımmyine bizim işimize yarayacak bir açıklama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?