352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

zaman geçtikçe alışırım diyordum ama her geçen gün özlem artıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum.askere gittiğinden beri en fazla ayrılığımız şimdi oldu 3 hafta.hayatım sanki onun üzerine kurulu o yanımda olmadığında hiçbirşeyin anlamı yok.telefonda konuşurken kapatmak ne kadar zor sanki birdaha hiç konuşmayacakmışız gibi geliyor

canım aynı şeyi bende hissediyorum.telde konuşurken hadi kapatalım dicek diye çok korkuyorum.. inşallah bu son ayrılıklarımız olur..

canım direkt beni anlatmışsın ya

merhaba kızlar nasılsınız? Erzurum' a kar yağıyor bugün. Karı görünce sanki ocağa az kalmış gibi geldi

merhaba canım çok şükür ben iyiyim..sen nasılsın? ayy kar mı yağıyor.. evet evet ocağa çok az kaldı kar yağmaya başladığına göre bir bakmışız ocağa girmişiz

merhaba canım çok şükür ben iyiyim..sen nasılsın? ayy kar mı yağıyor.. evet evet ocağa çok az kaldı kar yağmaya başladığına göre bir bakmışız ocağa girmişiz

bende iyiyim şükür canım. evet kış erken geldi bu sene. günlerde hızlı geçse çok güzel olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…