artık nasıl bır psıkolojı yarattılarsa bızde safaga eklesınler yeter yazacak hale geldık
Selam kizlar nasilsiniz Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... Esime kavusmama safak 5cok ozledim kameradanda cok konusamadik ;( minik ogluma bnde dua ettiriyorum 4ay muhabbetine esimin arkadaslari haberde yapti dun tv de kisa donemlerde beklenti diye 12gun uzatmayida kattilar
Canım verdıgın 2 haber de cok guzel hem 5 gun sonra eşine kavuscaksın , gozun aydın ıyıce bı hasret gıderın .. hem de tv.de haber yapılması .. umarım olumlu sonuclar alırız ..
iyiyim canım sen nasılsın
istanbulda güneş açtı şimdi ama çok soğuk yinede
yapsalar yapsalar kötü sürpriz yaparlar... valla benim artık bir beklentim yok
Allah minik oğlunun dualarını duyar inşallahhhne güzel kısa sürelide olsa eşinle hasret gidereceksiniz.. inşallah yapılan haberler olumlu sonuçlanır..
merhaba hanımlar nasılsınız benım yıne keyfım yok sanırım pazartesı dıyeesımın komutanı bugun gelıyormus komutanına soracak evcı ıznı ıcın umarım hayır demezler :26::26: derlersede yıne gıtmeyı dusunuyorum bı daha boyle tatıl fırsatı yakalayamam
inş. cnm sen gidecek misin bayramdan sonra bir kaçamak düşüncen vardı?
merhaba hanımlar nasılsınız benım yıne keyfım yok sanırım pazartesı dıyeesımın komutanı bugun gelıyormus komutanına soracak evcı ıznı ıcın umarım hayır demezler :26::26: derlersede yıne gıtmeyı dusunuyorum bı daha boyle tatıl fırsatı yakalayamam
Selam kizlar nasilsiniz Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... Esime kavusmama safak 5cok ozledim kameradanda cok konusamadik ;( minik ogluma bnde dua ettiriyorum 4ay muhabbetine esimin arkadaslari haberde yapti dun tv de kisa donemlerde beklenti diye 12gun uzatmayida kattilar
evet belki denetim vardır diye düşündüm ben de.. ama yarın anlatırım demiş denetimin nesini anlatçak ki.. "önemli şeyler oluyo" yazacağı vakitte nolduğunu kısaca yazıverseydi keşke ben de böyle meraklanmazdım
Canım eşinden haber aldın mı? İnşallah bir sıkıntısı yoktur.:26:
aldım canım birlikte bi kaç olay olmuş pek anlatmıyo ama iyi çok şükür
kızlar şu konu başlığı değişilse olmazmı 352. dönem sadece kısa dönemler yok burda uzun dönem çıkan askerlerimizde var
biliyor musun nasıl değiştirileceğini?:26:
cnmm benm inş. izin verir aklımdaydın bence izin verirler ya bence vermezlerse de kişisel egolarından bu evci izni de yasal bişi zaten... Usta birliğinde iki sefer evci çıkma durumunuz var demişler eşime komutanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?