352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Allah minik oğlunun dualarını duyar inşallahhh ne güzel kısa sürelide olsa eşinle hasret gidereceksiniz.. inşallah yapılan haberler olumlu sonuçlanır..

Canım verdıgın 2 haber de cok guzel hem 5 gun sonra eşine kavuscaksın , gozun aydın ıyıce bı hasret gıderın .. hem de tv.de haber yapılması .. umarım olumlu sonuclar alırız ..

Cok sagol cnmm darisi senin askerinle kavusmana ins bizlerin yuvasinada da cifte bayram gelir cok umutlanmiyorym ama ins kulaklarina gider devlet buyuklerinin bu tepkiler biz mailde attik aslinda aralik ayina bekleyen ocak sonuna da beklerde gunler gectikce hasret artiyor gibi

iyiyim canım sen nasılsın
istanbulda güneş açtı şimdi ama çok soğuk yinede

kızımın huysuzluğundan yeni gördüm canım iyi olmaya çalışıyorum diyeyim. sabah iyiydim oysa :) havalar bizi kandırıyor herhalde kışı bekliyoruz yaa...

yapsalar yapsalar kötü sürpriz yaparlar... valla benim artık bir beklentim yok

Kötü düşünmek istemiyorum da benim de ümidim yok aksine bir hayırlısıyla bitirip gelse diyorum. Asker sayısı düşecek falan deniyordu dün haberde. açığı kısa dönemle kapatmaya çalışmasınlarda.

merhaba hanımlar nasılsınız benım yıne keyfım yok sanırım pazartesı dıye esımın komutanı bugun gelıyormus komutanına soracak evcı ıznı ıcın umarım hayır demezler :26::26: derlersede yıne gıtmeyı dusunuyorum bı daha boyle tatıl fırsatı yakalayamam

cnmm benm inş. izin verir aklımdaydın bence izin verirler ya bence vermezlerse de kişisel egolarından bu evci izni de yasal bişi zaten... Usta birliğinde iki sefer evci çıkma durumunuz var demişler eşime komutanları

Canım inşallah komutanı bir sıkıntı çıkarmaz ve eşini evci iznine çıkarabilirsin ve bayramı birlikte geçirirsinizzzz

Canım şimdiden gözün aydınn.. İnşallah bu bayram tatilinde bütün ayrı kalanlar buluşup hasret gideririrrr.. Mevla oğlunun dularını da kabul etsin inşalah

Canım eşinden haber aldın mı? İnşallah bir sıkıntısı yoktur.:26:

kızlar dün benim askerim aradı dediki herkes bimere yazı yazıyormuş kısa dönem askerliğin de düşürülmesi için. herkes birbirine haber veriyo başka birlikten asker arkadaşlar aradı ulaşabildiğiniz kadar kişiye ulaşın diye falan dedi. bu 2- 3 gün msj yağmuruna tutmayı planlıyorlar. belki bi işe yarar ben de burdan yazayım dedim bütün arkadaşlarıma da söylüyorum :)

kızlar şu konu başlığı değişilse olmazmı 352. dönem sadece kısa dönemler yok burda uzun dönem çıkan askerlerimizde var

kızlar nasılsınız?şafağımız 7 ye düştü bizim çok şükür haftaya bugün birlikteyiz sevdiğimle inşaallah:)zaman yaklaştıkça daha zor geçiyor sanki...o burdayken de su gibi akar geçer zaman kesin...ya su askerliğin kısalması konusunda iç ümidim yok benim yazılan mailleri de umursayacaklarını hiç sanmıyorum olursa büyük süpriz olacak hepimize........

umarım canım esım aradı ama komutanı daha gelmemıs :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…