kısa dönemler içinde bir sürpriz yaparlar mı dersiniz bizim de moralimiz çok bozuldu
kısa dönemler içinde bir sürpriz yaparlar mı dersiniz bizim de moralimiz çok bozuldu
İnşallah yaparlar
canım senin askerin yeni mi gitti ??
Canım 1 ay olmadı henüz cumartesi günü usta birliğe gitmek için gelecek.Kısa dönemin 4 ay olmasında çok umutlanmıştım ama yapmadılar
evet canım maalesef yapmadılar.. biz 4 aya düşürmelerinden vazgeçtik bari o 12 günü şafağa eklemesinleraskerin usta birliği için nereye gidecek?
Aynen canım birde 12 gün var
Muğla'ya gidecek inş.
hmm anladım canım Allah kavuştursun.. hayırlısıyla gelsinler de 12 gün daha bekleriz napalım
Amin canım
Şu an 1 günün bile çok büyük kıymeti var insan ayrı kalınca anlıyor4 aya düşecek sanki içimden bir ses öyle diyor
inşallah canım inşallah.. sürekli kısa dönem 6 ay diyip duruyorlar.. o yüzden ben düşürmezler diye düşünüyorum.. inşallah sen hislerinde haklısındır
İnşallah canımtwitter den kısalması için destek verenler var inş.talep çok olurda dikkate alırlar
öyle mi?? güzel o zaman.. forumdan da bimer'e akim'e yazan arkadaşlar var.. inşallah olumlu sonuçlar çıkar ..
çok şükür 1 gün daha bitiyor kızlar
Böyle ümitlenip ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğruyoruz, 12 gün muhabbetinde de aynısı olmuştu ..
valla benim artık hiç bir beklentim kalmadı.. şafağa daha fazla eklesinler yeter
Selam kizlar nasilsiniz Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... Esime kavusmama safak 5cok ozledim kameradanda cok konusamadik ;( minik ogluma bnde dua ettiriyorum 4ay muhabbetine esimin arkadaslari haberde yapti dun tv de kisa donemlerde beklenti diye 12gun uzatmayida kattilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?