352. Kısa Dönem eşi,nişanlısı vs. askere gidecek olanlar birlikte gün sayalım....

Canım 1 ay olmadı henüz cumartesi günü usta birliğe gitmek için gelecek.Kısa dönemin 4 ay olmasında çok umutlanmıştım ama yapmadılar

evet canım maalesef yapmadılar.. biz 4 aya düşürmelerinden vazgeçtik bari o 12 günü şafağa eklemesinler askerin usta birliği için nereye gidecek?

Amin canım
Şu an 1 günün bile çok büyük kıymeti var insan ayrı kalınca anlıyor 4 aya düşecek sanki içimden bir ses öyle diyor

inşallah canım inşallah.. sürekli kısa dönem 6 ay diyip duruyorlar.. o yüzden ben düşürmezler diye düşünüyorum.. inşallah sen hislerinde haklısındır

Böyle ümitlenip ümitlenip sonra hayal kırıklığına uğruyoruz, 12 gün muhabbetinde de aynısı olmuştu ..

Selam kizlar nasilsiniz Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz... Esime kavusmama safak 5cok ozledim kameradanda cok konusamadik ;( minik ogluma bnde dua ettiriyorum 4ay muhabbetine esimin arkadaslari haberde yapti dun tv de kisa donemlerde beklenti diye 12gun uzatmayida kattilar

Canım verdıgın 2 haber de cok guzel hem 5 gun sonra eşine kavuscaksın , gozun aydın ıyıce bı hasret gıderın .. hem de tv.de haber yapılması .. umarım olumlu sonuclar alırız ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…